Frp dışındaki uğraşlar

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Frp dışındaki uğraşlar

Post by dfunk »

Başlıkta ne anlatılmak istendiğini anlamayan arkadaşlara hiçbir yardım yapılmayacaktır.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Huzur kaçırmak, sinir bozmak, artist davranışlar sergilemek, kendimi çoook üstün görmek, hiç dışarı çıkmamak, saatlerce foruma bakıp durmak, saçma sapan konularda tartışmak, saçma sapan konularda tartışanları eleştirmek, suçlamak, uyuz olmak, uyuz olunmak vs. vs.
Been there. Seen that. Got the scars.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

anlamamışsın galiba uğraşların bunlarsa ciddi yardıma ihtiyacın var senin.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Yok aslında ben başka biri hakkındaki tahmini uğraş listesini vermiştim. Epey bir haklı olduğumu düşünmekteyim.
Been there. Seen that. Got the scars.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Biraz daha hoşgörü vaygı anlayış vesaire istesem çok şey istemiş olmam heralde.

Neyse ben kendi ilgi alanlarımı yazayım.
Felsefe, şiir, Doğa bilimleri,satranç, müzik (yan flüt çalıyorum) ve tabii bilgisayar
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Felsefe(özellikle Nietzche), Tarih, Spor(Futbol, Boks), Müzik(Metal RuleZZZ :evil: ), Bilgisayar, Gezi, Sinema.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

tiyatro,müzik(black doom metal)kahve,yatmak,yatmak ve yatmak :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Frp dışındaki uğraşlar

Post by Lixer »

dfunk wrote:Başlıkta ne anlatılmak istendiğini anlamayan arkadaşlara hiçbir yardım yapılmayacaktır.
Peki ya sen ne yaparsın?

Frp anlamadığın kesin hiç bir başlıkta anladığına ilişkin birşey göremedim. Frp anlamayıp frp sitelerine takılıp boş başlıklar açıp millete sataşmaktan başka ne yaparsın? Erkek arkadaş tırmalamaca mı oynarsın mesela yada dedikodu yapmaca? Gitar teli onarmaca? :plotting:

Artemis yazmış gerçi seninkileri ama ben bir kaç ekleme yapmak istedim :evil:

Ben mi? Frp oynamaya zaten vaktim yok onun dışında iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş iş...
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ã?ncelikle başlık yanlış Serbest Kürsü'ye açılmış, ben pek fantastik edebiyatla ilgili bulmadım bu konuyu o yüzden başlığı Konu Ötesi Serbest Kürsü'ye taşıyorum arkadaşlar.

Lixer, Dfunk adlı kullanıcımız bundan sonra daha dikkatli cümleler kuracaktır. Gerekli uyarılar kendisine yapılmıştır. Ortalığı tekrar velveleye vermenin anlamı yok değil mi :D :wink:

Ben frp dışında kamplara gidiyorum, önce Denizli / Babadağ zirve tırmanışı, sonra Ã?anakkale / yaz kampım vardı onları atlattım, şimdi önümde sancılı bir kamp var..12 şubatta da Kayseri/ Erciyes kayak kampım var. Sonra özgürüm yok kamp falan...

Onun haricinde bol bol yemek yiyip dvd alıyorum :D kitap okuyorum, sinemaya gidiyorum. Ve bol bol 6. 7. 8. sınıfların beden eğitimi derslerinin günlük planlarını hazırlıyorum..Ayrıca şimdi 19 mayıs için koreografi hazırlamam istendi onlarla cebelleşiyorum eheh
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ben ne yapıyorum...
Kampüste takılıyorum daha çok. Ortamları baya güzel.
sinemaya giderim, netten film indirip bakıyorum. Her türden :schemes: dersem inanmayın macera filmleri tercihimdir.
Müzik dinlemeye bayılırım. Her an her ortamda müzik dinlemeye çalışırım.
Kitap yazmaya devam ediyorum. 1 yıl oldu hala bitiremedim o çok dert oldu içime.
Fırsat buldukça halı saha maçları ya da arkadaş her fırsatta PES oynuyorum. (Pes diyince aklıma komik bir anım geldi. Neyse daha sonra anlatırım. Zaten bilen bilir :D )
Kitap okuyorum. Serilerimi tamamlamaya çalışıyorum.
haaa bir de Lixer i arıyorum boş vakitlerimde. Real da yüzyüze hesaplaşmanın vakti geldi artık. 8)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Eskiden okçuluk, ralli hakemliği, basketbol, guild wars...

şimdi: İş, iş, iş...

Ben tekrar öğrenci olmak istiyorum. Yardım etmek isteyenler 0822 444.......
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bu kadar şey ardından ben kendim yazayım istedim eskiden çok vakit ayırabiliyordum frp için ama artık yaş kemale erdi üniv. bitti askerlik bitti şimdi varsa yoksa çalış (evlensemmi acaba? :-o )
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Eskiden okçuluk, ralli hakemliği, basketbol, guild wars...
çok istemişrim okçuluğu ama biraz tuzlu bir uğraş.
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

bazı arkadaşlar kendilerine başka uğraşlar bulsa iyi olur gibi geldi bana, ne yani şimdi sizinle böyle saçma bir konu hakkında tartışmaya girmem mi gerekiyor egolarınızı başka biriyle tatmin edin.Saygılar......

(admin arkdaşlar isterseniz bu mesajı silersiniz isterseniz silmezsiniz ama kimsenin kimseye hakaret anlamı taşıyan sözler söylemesi taraftarı değilim kimse üstüne alınmasın bunda üstüne alınacak birşey yok.)
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Voleybol oynarım amatörden sayılmasa bile :D
Ondan sonra bilgisayar,cep telefonu favorimdir.Bilgisayar oyunu oynamayı çok severim.(Hatta ultima online diyince kendimi tutamıyorum :ayyyy!: ) .E tabi onun haricinde müzikte var.(Müziksiz hayat mı geçer).Arasıra şarkıların duygusallığına dalıp şiir yazasım geliyor ama tabi yeteneğim olmadığından dolayı yalan oluyor.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Post Reply