Sıkılmaya başlayabilirsin belki bir yaştan sonra??? Ben zaten FRP oyunlarından değil kitaplarından bahsediyorum... FRP her zaman ilgi çekici bir konu olmuştur ama bizi sıkacak bir an da gelebilir diye üşünüyorum. Yine de şu anda sıkılmaya hiç niyetim yok
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Genelde bu fantastik dünyaları algılamayı bile denemeyen insanların reaksiyonları beni de yormuyor değil. Yine de cehaletleri yüzünden onları suçlayamıyorum. Sonuçta bu konu ile ilgilenmelerini engelleyecek kimbilir ne tür hatalı düşüncelerin esiri olmuşlardır...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
evet ama ben tamuli yi de okudum ama hiçbiri belgariad kadar iyi değildi. buseriyi okuyanlar biraz az galiba. tamuli bana biraz yavan geldi. pek sürükleyici değil gibi ya.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Benim kanaatimce kitap okumanın yaş sınırı olmaz. Olsaydı DVD ve VHS'lerdeki gibi yaş sınırı ibaresi olurdu. Daha küçük okuyucularında zaten ağır geleceği için fantastik kurgu yerine masal kitaplarını tercih edeceklerini tahmin ediyorum. Böylelikle kimse zarar görmez. Hem bizler videonun çılgıncasına tüketildiği 80li yıllarda çocuk olduk. Eve şiddette fazlasıyla olmak üzere her türlü film geldi. Ben büyüyünce psikopat olmadım, olanıda duymadım. Bu kitaplar içinde geçerli sanırım.
Ã?mür boyu fantastik kurgu okunabilir. Hayallerimizden başka neyimiz varki zaten