şimdiye kadar okuduğunuz en iyi kitap hangisi?
şimdiye kadar okuduğunuz en iyi kitap hangisi?
arkadaşlar şu ana kadar okuduğunuz en iyi kitap hangisi........
ben söylim:ejderha mızrağının-yaz alevi ejderhaları
ben söylim:ejderha mızrağının-yaz alevi ejderhaları
=[#TaKo#]=
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Ao
- Kullanıcı

Tabi yaw hatta benim okuduğum baskıda kitap kapağında 4 oğlan bir kız 1 çocuğa çullanıyordu baya etkilemişti veletken beniDrakhan wrote:çok küçüktüm okuduğumda.tam hatırlamıyorum ama resmen duygu küpü bir kitaptıVictor Hugo - Sefiller
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
küçükken okuduklarımız incecik, kısaltılmış kitaplardı, onlarda böyle etkilendiyseniz benim gibi o koca 500 sayfalık ciltleri okuduktan sonra kimbilir neler hissediceksiniz.. bulabilirseniz sahaflardan falan alın okuyun eminim çok çok daha fazla beğeniceksiniz ve etkileniceksiniz.Ao wrote:Tabi yaw hatta benim okuduğum baskıda kitap kapağında 4 oğlan bir kız 1 çocuğa çullanıyordu baya etkilemişti veletken beniDrakhan wrote:çok küçüktüm okuduğumda.tam hatırlamıyorum ama resmen duygu küpü bir kitaptıVictor Hugo - Sefiller
ooo benim gibi biri daha çıktı. Bende senin gibi o kısaltılmamış halini okudum sefillerin, son sayfalarda artık ağlamaya başlamıştım. O derece etkilemişti beni.milena wrote:küçükken okuduklarımız incecik, kısaltılmış kitaplardı, onlarda böyle etkilendiyseniz benim gibi o koca 500 sayfalık ciltleri okuduktan sonra kimbilir neler hissediceksiniz.. bulabilirseniz sahaflardan falan alın okuyun eminim çok çok daha fazla beğeniceksiniz ve etkileniceksiniz.Ao wrote:Tabi yaw hatta benim okuduğum baskıda kitap kapağında 4 oğlan bir kız 1 çocuğa çullanıyordu baya etkilemişti veletken beniDrakhan wrote:çok küçüktüm okuduğumda.tam hatırlamıyorum ama resmen duygu küpü bir kitaptıVictor Hugo - Sefiller
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...