Silmarilion ilk fantazi kitabim ve en iyisi.
Gerci Ben,Strahd da iyiydi ya da Anayurt. Zaman Carkida fena degildi. Hem niye bir kitapla sinirliyoruz ki.
çok küçüktüm okuduğumda.tam hatırlamıyorum ama resmen duygu küpü bir kitaptı
Tabi yaw hatta benim okuduğum baskıda kitap kapağında 4 oğlan bir kız 1 çocuğa çullanıyordu baya etkilemişti veletken beni
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Tabi yaw hatta benim okuduğum baskıda kitap kapağında 4 oğlan bir kız 1 çocuğa çullanıyordu baya etkilemişti veletken beni
küçükken okuduklarımız incecik, kısaltılmış kitaplardı, onlarda böyle etkilendiyseniz benim gibi o koca 500 sayfalık ciltleri okuduktan sonra kimbilir neler hissediceksiniz.. bulabilirseniz sahaflardan falan alın okuyun eminim çok çok daha fazla beğeniceksiniz ve etkileniceksiniz.
Drakhan wrote:
küçükken okuduklarımız incecik, kısaltılmış kitaplardı, onlarda böyle etkilendiyseniz benim gibi o koca 500 sayfalık ciltleri okuduktan sonra kimbilir neler hissediceksiniz.. bulabilirseniz sahaflardan falan alın okuyun eminim çok çok daha fazla beğeniceksiniz ve etkileniceksiniz.
ooo benim gibi biri daha çıktı. Bende senin gibi o kısaltılmamış halini okudum sefillerin, son sayfalarda artık ağlamaya başlamıştım. O derece etkilemişti beni.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...