Disk Dünya hakkında yorumlarınızı beklyorum.
Disk Dünya Serisi
- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

Disk Dünya Serisi
Disk Dünya Serisi'ni okuyan Düş sakinleri,İki Ã?içek ve Yürüyen sandığı ve daha nice gırgrır...
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
inanılmaz güzel bir seri, akıllıca yapılmış kahkaha attıran espriler, gülümseten ironiler, tam yerinde tespitler, insanın okudukça okuyasının geldiği Terry Pratchett harikası bir seri.
ingilizce okumak en güzeli, en akıllıcası, bazı espriler türkçeye çevrilirken anlamını yitirebiliyor çünkü. zaten 10. kitap ve sonrası ingilizce bari baştan okunsun diye direk ingilizce başlayın derim ben.
mutlaka okuyun..
ingilizce okumak en güzeli, en akıllıcası, bazı espriler türkçeye çevrilirken anlamını yitirebiliyor çünkü. zaten 10. kitap ve sonrası ingilizce bari baştan okunsun diye direk ingilizce başlayın derim ben.
mutlaka okuyun..
bende başlamayı çok istedim,sadece duymuştum bir arkadaşımdan esprili bir fantastik kitap olduğunu hakkında pek bişi bilmiorum,sadece pek kolay bulunmadığını biliorum,bide şimdi daha yeni zaman çarkına başladım,1yıl sürer heralde onu bitirmem

"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"
Raistlin Majere
Raistlin Majere
Zaman Ã?arkına devam et o zaman
ben 5. ciltte kaldım. 6. cilde o kadar parayı vermek içimden gelmiyor hala :plotting: Eğer para sorunum olmasa 10 cildide 1-2 ay içinde okurdum 
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
bende işte zaman yayıcam çok pahalı,ama bak okumayı düşünürsen ayrılmış halde gördüm her kitabı 2 kitaba bölmüşler hemde daha ucuza gelio
sanırım farkettiler çok pahalı olduğunu,tüm seriyi okumak istersen bi 400-500 milyon civarı bişi deiyo yaw,1 seneye yaydım ondan,çok yavaş okuyorum kitabı 
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"
Raistlin Majere
Raistlin Majere
Filmini izlemiştim. Hoşuma gitmişti konusu. Kitabınıda okumak gerek.laraken wrote:Otostopçunun Galaksi Rehberi bilimkurgu için neyse bu seri de F.k için aynı şeyi ifade eder. Yüksek bir zeka, espri yeteneği ile yazılmış ama bütün geyiğe rağmen atraksiyonu ihmal etmemiş ve cıvıklaşmamıştır. Tavsiye olunur herkese..
Bir tek seni bana çok gördü dünya