Disk Dünya Serisi

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
Kullanıcı

Disk Dünya Serisi

Post by KUTBILTUNGA »

Disk Dünya Serisi'ni okuyan Düş sakinleri,İki Ã?içek ve Yürüyen sandığı ve daha nice gırgrır... :lol:

Disk Dünya hakkında yorumlarınızı beklyorum. 8)
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
milena
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by milena »

inanılmaz güzel bir seri, akıllıca yapılmış kahkaha attıran espriler, gülümseten ironiler, tam yerinde tespitler, insanın okudukça okuyasının geldiği Terry Pratchett harikası bir seri.

ingilizce okumak en güzeli, en akıllıcası, bazı espriler türkçeye çevrilirken anlamını yitirebiliyor çünkü. zaten 10. kitap ve sonrası ingilizce bari baştan okunsun diye direk ingilizce başlayın derim ben.

mutlaka okuyun..
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Benim başlamak isteyipte bir türlü başlayamadığım tek seri. Bende herkese tavsiye ederim. okumadım ama okuyanlardan çok güzel tepkiler aldım :D
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
feanin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feanin »

bende başlamayı çok istedim,sadece duymuştum bir arkadaşımdan esprili bir fantastik kitap olduğunu hakkında pek bişi bilmiorum,sadece pek kolay bulunmadığını biliorum,bide şimdi daha yeni zaman çarkına başladım,1yıl sürer heralde onu bitirmem :P :D
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"

Raistlin Majere
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Zaman Ã?arkına devam et o zaman :) ben 5. ciltte kaldım. 6. cilde o kadar parayı vermek içimden gelmiyor hala :plotting: Eğer para sorunum olmasa 10 cildide 1-2 ay içinde okurdum :)
feanin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feanin »

bende işte zaman yayıcam çok pahalı,ama bak okumayı düşünürsen ayrılmış halde gördüm her kitabı 2 kitaba bölmüşler hemde daha ucuza gelio :) sanırım farkettiler çok pahalı olduğunu,tüm seriyi okumak istersen bi 400-500 milyon civarı bişi deiyo yaw,1 seneye yaydım ondan,çok yavaş okuyorum kitabı :)
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"

Raistlin Majere
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

Otostopçunun Galaksi Rehberi bilimkurgu için neyse bu seri de F.k için aynı şeyi ifade eder. Yüksek bir zeka, espri yeteneği ile yazılmış ama bütün geyiğe rağmen atraksiyonu ihmal etmemiş ve cıvıklaşmamıştır. Tavsiye olunur herkese..
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

laraken wrote:Otostopçunun Galaksi Rehberi bilimkurgu için neyse bu seri de F.k için aynı şeyi ifade eder. Yüksek bir zeka, espri yeteneği ile yazılmış ama bütün geyiğe rağmen atraksiyonu ihmal etmemiş ve cıvıklaşmamıştır. Tavsiye olunur herkese..
Filmini izlemiştim. Hoşuma gitmişti konusu. Kitabınıda okumak gerek.
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

Özülerek söylemem gerekir ki filmi çok kötü.. Filmde gülemedim; kitabı okurken arada gülmekten gözlerime yaşlar giriyordu.
Post Reply