''300'' Filmi Hakkında Yorumlar

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Usta bende yukarda yazdım Frank Miller diye harbi karıştı herşey :king:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ao wrote:Usta bende yukarda yazdım Frank Miller diye harbi karıştı herşey :king:
tamam tamam sende de özür diliyorum :) sitecek herkesten özür diliyorum. ama güzel karıştırmışım ortalığı. :schemes:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

aransayes wrote:Esen kusura bakma ya. ben yanlış biliyormuşum. Kitabın ismide 300 müş :) Ama Ateş Geçitleride çok güzel :plotting:

sorun değil olur böyle arada :D yalnız 300 'e gideceğiz diye gelipte maskeli 5 lere götürmede bizi o zaman kaos nasıl olur görürsün valla puhahahahhaha :schemes:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

esen wrote:
aransayes wrote:Esen kusura bakma ya. ben yanlış biliyormuşum. Kitabın ismide 300 müş :) Ama Ateş Geçitleride çok güzel :plotting:

sorun değil olur böyle arada :D yalnız 300 'e gideceğiz diye gelipte maskeli 5 lere götürmede bizi o zaman kaos nasıl olur görürsün valla puhahahahhaha :schemes:
Denk gelse Dünyayı K. A. 2 ye giderdik. O daha bi fantastik :)
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

aransayes wrote:Denk gelse Dünyayı K. A. 2 ye giderdik. O daha bi fantastik :)
Senin şu espri anlayışına gerçekten hayranım. :roll: :D
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

WizardOfQuarks wrote:
aransayes wrote:Denk gelse Dünyayı K. A. 2 ye giderdik. O daha bi fantastik :)
Senin şu espri anlayışına gerçekten hayranım. :roll: :D
Gayet ciddiyim :plotting:
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Hayatınızın hatasını yaparsanız D.K.A 2 ye gitmekle.Tamamen rezalet bir film.1.siyle alakası bile yok,zaten Cüneyt Ağabey'de filmin sonlarında çıkıyor.

Konuya dnöersek ben de 300'e gitmeyi planlıyorum umarım fragmanlardaki gibi güzeldir.Bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Kitabınla birebir değil.Dikkatli okuyanlar farklılıkları anlamışlardır.Kitabı kadar iz bırakamaz bende.Özellikle komutanlara ve meşhur askerle karşı olan aşırı ilgimden dolayı okumustum kitabını.
Ayrıca çizgi romana benzetmişler filmi.300 lerin çizgi romanaı var.Fragmanda gördüğünüz o aptal yaratıklar çizgi romanda var
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Murdoc wrote:Hayatınızın hatasını yaparsanız D.K.A 2 ye gitmekle.Tamamen rezalet bir film.1.siyle alakası bile yok,zaten Cüneyt Ağabey'de filmin sonlarında çıkıyor.

Konuya dnöersek ben de 300'e gitmeyi planlıyorum umarım fragmanlardaki gibi güzeldir.Bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
Abi 1000 biletim olsa 1 ni bile D.K.A. 2 ye vermem. :)
reflah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by reflah »

ya millet ben kitabı defalarca okudum benim en sevdi
ğim en baba kitaptır ama kitapta ,fargmanlardaki canavarlardan yok umarım kitaba yakın bişi olmuştur eğer kitabını tıpa tıp aynısı yapımışsa yüzüklerin efendisini geçecek yada ona yetişecek ( geçmesi saygısızlık olur) ender hikayelerden biri bu......
reflah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by reflah »

kitabı okurken daha 17 yaşında idim bebek gibi ağladığımı hatırlıyorum inanılmaz bi hikaye muhteşem bi eser kitap için konuşmak gerekirse fragmanları bile ağlamaklı bi hale getirdi eminim filmden sonra kendinizi kaybedecek asla 21.yy.yaşamak istemeyecek o cesur ve bakir erkeklerin yerinde olmak için dua ediceksiniz insan üstü bi deka akıl almaz bi cesaret anlatılmaz millet umarım bu değimler size abartı gelmez çünki hiç değilllll sparta !! sparta !!! spartaaaaaaaaaaaaaaa
Lupus Nigra
Kullanıcı
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

Post by Lupus Nigra »

Kitabına hayran kalmışştım. Hele savaş alanının tasviri. Cesetlerin ve insan parçalarının üzerinde hem ayakta durmaya çalışıp hem de savaşıyo olmaları. Tek kelime ile mükemmeldi...
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

reflah wrote:kitabı okurken daha 17 yaşında idim bebek gibi ağladığımı hatırlıyorum inanılmaz bi hikaye muhteşem bi eser kitap için konuşmak gerekirse fragmanları bile ağlamaklı bi hale getirdi eminim filmden sonra kendinizi kaybedecek asla 21.yy.yaşamak istemeyecek o cesur ve bakir erkeklerin yerinde olmak için dua ediceksiniz insan üstü bi deka akıl almaz bi cesaret anlatılmaz millet umarım bu değimler size abartı gelmez çünki hiç değilllll sparta !! sparta !!! spartaaaaaaaaaaaaaaa
Hepsine katılıyorum da benim takılan oraya gönderilen 300 spartalının erkek çocukları olduğu için seçilmişlerdi. Bakir oldukları için değil sanırım. Hepside çok cesur zaten :) Belki de F. Miller ın romanda öyleydi. ben Ateş Geçitlerini okuduğum için öyle biliyorum.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

aransayes wrote:
reflah wrote:kitabı okurken daha 17 yaşında idim bebek gibi ağladığımı hatırlıyorum inanılmaz bi hikaye muhteşem bi eser kitap için konuşmak gerekirse fragmanları bile ağlamaklı bi hale getirdi eminim filmden sonra kendinizi kaybedecek asla 21.yy.yaşamak istemeyecek o cesur ve bakir erkeklerin yerinde olmak için dua ediceksiniz insan üstü bi deka akıl almaz bi cesaret anlatılmaz millet umarım bu değimler size abartı gelmez çünki hiç değilllll sparta !! sparta !!! spartaaaaaaaaaaaaaaa
Hepsine katılıyorum da benim takılan oraya gönderilen 300 spartalının erkek çocukları olduğu için seçilmişlerdi. Bakir oldukları için değil sanırım. Hepside çok cesur zaten :) Belki de F. Miller ın romanda öyleydi. ben Ateş Geçitlerini okuduğum için öyle biliyorum.
Bende bakir oldukları için değil erkek çocukları olduğu için gittiler diye biliyorum.Erkek çocuğu olmayanlar soyun devamı için gitmez savaşa hatta Leonidas ölürsek yerimize iyi eş olacak insanlarla evlenin diye tembih eder karısına ve diğer spartalıların eşlerine.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Fragmandan filmde sonunda Spartalıları adam gibi "fanatik" olarak çizmişler gibi görünüyor. Ne o özgürlük savaşçıları hikayesi eski filmindeki. Sert, güzel olmuş.

Not (i): Galiba Frank Miller sayesinde o 70'lerin sonu 80'lerin başındaki sert, acımasız havası olan bir film furyası yeni yapıyla tekrar ortaya çıkıyor. Sertlikle kan, vücut parçası göstermenin aynı anlama geldiği filmlerden gına gelmişti.

Not (ii): Yav, Lord of the Rings'i Frank Miller tarzı çekseler nasıl olurdu ama...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Post Reply