''300'' Filmi Hakkında Yorumlar
tamam tamam sende de özür diliyorumAo wrote:Usta bende yukarda yazdım Frank Miller diye harbi karıştı herşey :king:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Denk gelse Dünyayı K. A. 2 ye giderdik. O daha bi fantastikesen wrote:aransayes wrote:Esen kusura bakma ya. ben yanlış biliyormuşum. Kitabın ismide 300 müşAma Ateş Geçitleride çok güzel :plotting:
sorun değil olur böyle aradayalnız 300 'e gideceğiz diye gelipte maskeli 5 lere götürmede bizi o zaman kaos nasıl olur görürsün valla puhahahahhaha :schemes:
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Gayet ciddiyim :plotting:WizardOfQuarks wrote:Senin şu espri anlayışına gerçekten hayranım.aransayes wrote:Denk gelse Dünyayı K. A. 2 ye giderdik. O daha bi fantastik![]()
Hayatınızın hatasını yaparsanız D.K.A 2 ye gitmekle.Tamamen rezalet bir film.1.siyle alakası bile yok,zaten Cüneyt Ağabey'de filmin sonlarında çıkıyor.
Konuya dnöersek ben de 300'e gitmeyi planlıyorum umarım fragmanlardaki gibi güzeldir.Bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
Konuya dnöersek ben de 300'e gitmeyi planlıyorum umarım fragmanlardaki gibi güzeldir.Bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Kitabınla birebir değil.Dikkatli okuyanlar farklılıkları anlamışlardır.Kitabı kadar iz bırakamaz bende.Özellikle komutanlara ve meşhur askerle karşı olan aşırı ilgimden dolayı okumustum kitabını.
Ayrıca çizgi romana benzetmişler filmi.300 lerin çizgi romanaı var.Fragmanda gördüğünüz o aptal yaratıklar çizgi romanda var
Ayrıca çizgi romana benzetmişler filmi.300 lerin çizgi romanaı var.Fragmanda gördüğünüz o aptal yaratıklar çizgi romanda var
Abi 1000 biletim olsa 1 ni bile D.K.A. 2 ye vermem.Murdoc wrote:Hayatınızın hatasını yaparsanız D.K.A 2 ye gitmekle.Tamamen rezalet bir film.1.siyle alakası bile yok,zaten Cüneyt Ağabey'de filmin sonlarında çıkıyor.
ya millet ben kitabı defalarca okudum benim en sevdi
ğim en baba kitaptır ama kitapta ,fargmanlardaki canavarlardan yok umarım kitaba yakın bişi olmuştur eğer kitabını tıpa tıp aynısı yapımışsa yüzüklerin efendisini geçecek yada ona yetişecek ( geçmesi saygısızlık olur) ender hikayelerden biri bu......
ğim en baba kitaptır ama kitapta ,fargmanlardaki canavarlardan yok umarım kitaba yakın bişi olmuştur eğer kitabını tıpa tıp aynısı yapımışsa yüzüklerin efendisini geçecek yada ona yetişecek ( geçmesi saygısızlık olur) ender hikayelerden biri bu......
kitabı okurken daha 17 yaşında idim bebek gibi ağladığımı hatırlıyorum inanılmaz bi hikaye muhteşem bi eser kitap için konuşmak gerekirse fragmanları bile ağlamaklı bi hale getirdi eminim filmden sonra kendinizi kaybedecek asla 21.yy.yaşamak istemeyecek o cesur ve bakir erkeklerin yerinde olmak için dua ediceksiniz insan üstü bi deka akıl almaz bi cesaret anlatılmaz millet umarım bu değimler size abartı gelmez çünki hiç değilllll sparta !! sparta !!! spartaaaaaaaaaaaaaaa
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Hepsine katılıyorum da benim takılan oraya gönderilen 300 spartalının erkek çocukları olduğu için seçilmişlerdi. Bakir oldukları için değil sanırım. Hepside çok cesur zatenreflah wrote:kitabı okurken daha 17 yaşında idim bebek gibi ağladığımı hatırlıyorum inanılmaz bi hikaye muhteşem bi eser kitap için konuşmak gerekirse fragmanları bile ağlamaklı bi hale getirdi eminim filmden sonra kendinizi kaybedecek asla 21.yy.yaşamak istemeyecek o cesur ve bakir erkeklerin yerinde olmak için dua ediceksiniz insan üstü bi deka akıl almaz bi cesaret anlatılmaz millet umarım bu değimler size abartı gelmez çünki hiç değilllll sparta !! sparta !!! spartaaaaaaaaaaaaaaa
-
Ao
- Kullanıcı

Bende bakir oldukları için değil erkek çocukları olduğu için gittiler diye biliyorum.Erkek çocuğu olmayanlar soyun devamı için gitmez savaşa hatta Leonidas ölürsek yerimize iyi eş olacak insanlarla evlenin diye tembih eder karısına ve diğer spartalıların eşlerine.aransayes wrote:Hepsine katılıyorum da benim takılan oraya gönderilen 300 spartalının erkek çocukları olduğu için seçilmişlerdi. Bakir oldukları için değil sanırım. Hepside çok cesur zatenreflah wrote:kitabı okurken daha 17 yaşında idim bebek gibi ağladığımı hatırlıyorum inanılmaz bi hikaye muhteşem bi eser kitap için konuşmak gerekirse fragmanları bile ağlamaklı bi hale getirdi eminim filmden sonra kendinizi kaybedecek asla 21.yy.yaşamak istemeyecek o cesur ve bakir erkeklerin yerinde olmak için dua ediceksiniz insan üstü bi deka akıl almaz bi cesaret anlatılmaz millet umarım bu değimler size abartı gelmez çünki hiç değilllll sparta !! sparta !!! spartaaaaaaaaaaaaaaaBelki de F. Miller ın romanda öyleydi. ben Ateş Geçitlerini okuduğum için öyle biliyorum.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Fragmandan filmde sonunda Spartalıları adam gibi "fanatik" olarak çizmişler gibi görünüyor. Ne o özgürlük savaşçıları hikayesi eski filmindeki. Sert, güzel olmuş.
Not (i): Galiba Frank Miller sayesinde o 70'lerin sonu 80'lerin başındaki sert, acımasız havası olan bir film furyası yeni yapıyla tekrar ortaya çıkıyor. Sertlikle kan, vücut parçası göstermenin aynı anlama geldiği filmlerden gına gelmişti.
Not (ii): Yav, Lord of the Rings'i Frank Miller tarzı çekseler nasıl olurdu ama...
Not (i): Galiba Frank Miller sayesinde o 70'lerin sonu 80'lerin başındaki sert, acımasız havası olan bir film furyası yeni yapıyla tekrar ortaya çıkıyor. Sertlikle kan, vücut parçası göstermenin aynı anlama geldiği filmlerden gına gelmişti.
Not (ii): Yav, Lord of the Rings'i Frank Miller tarzı çekseler nasıl olurdu ama...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")