İlk fantastik romanım yakında sizlerle...
İlk fantastik romanım yakında sizlerle...
Arkadaşlar, sevgili frpWorld sakinleri;
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım "Ozanın şarkısı" adlı ilk fantastik romanım yakında Ankira yayınevinden sizlere ulaşacak. Siz diyar gezginlerine bir türk yazardan farklı dünyalar anlatılacak. Çok yakında Kuzey Kıtalar'da buluşmak dileğiyle...
Kitap hakkında gerekli bilgilere ulaşmak için www.ankira.com adresine bakabilirsiniz. Anasayfada gerekli açıklamaları bulacaksınız...
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım "Ozanın şarkısı" adlı ilk fantastik romanım yakında Ankira yayınevinden sizlere ulaşacak. Siz diyar gezginlerine bir türk yazardan farklı dünyalar anlatılacak. Çok yakında Kuzey Kıtalar'da buluşmak dileğiyle...
Kitap hakkında gerekli bilgilere ulaşmak için www.ankira.com adresine bakabilirsiniz. Anasayfada gerekli açıklamaları bulacaksınız...
- dungeonmaster
- Kullanıcı

- dungeonmaster
- Kullanıcı

bugün ankiradan mesaj geldi,şöyle bir yazı içeriyor: "Çok yakında bizim için bir ilk gerçekleşecek. Göktuğ Canbaba tarafından kaleme alınan Kuzey Kıtalar Efsaneleri, Ozanın şarkısı isimli kitap çok yakında raflara yerleşecek. Kitabın editörlüğünü Doğanay Yola yaptı, kapak resmi ise Kerem Beyit tarafından çiziliyor. Ã?ykünün geçtiği dünya ve kitapla ilgili fikir edinmek istiyorsanız..."
Est Solarous oth Mithas!
Tebrik ediyorum Eliathor. Bir Türk yazarının elinden çıkan bu kitap bizi gururlandıracak, raflarda olduğu ilk gün almayı planlıyorum.
Başarılarının devamını diliyorum ve Efla' nın da belirttiği gibi; başka paylaşmak istediğiniz yazılar varsa da sitede paylaşmanız bizi mutlu eder.
Başarılarının devamını diliyorum ve Efla' nın da belirttiği gibi; başka paylaşmak istediğiniz yazılar varsa da sitede paylaşmanız bizi mutlu eder.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Eliathor seni can-ı gönülden kutluyorum.Umarım devamıda gelir bu romanlarının. Benimde böyle birkaç projem var ama maalesef öss davasına hiçbirşey yapamıyorum.Kısmetse haziran sonrası
.Banada oralardan birşeyler yaparsın artık sen meşursun 
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Kitabın satış fiyatı, bulabileceğimiz yerler hakkında bilgi verebilir misin?
Birde nasıl bir anlaşma imzaladığın sorusu gizli bazı bilgileri istemek gibi bir gaflet mi olacaktır?
Daha öncesinde FRP ile ilgili güzel çalışmalar görmüştüm ama hepsi de batmaya mahkum olmuştu. En büyük sebebi bir kişinin alıp 10 kişinin okuma alışkanlığı. Bunun üstesinden nasıl gelmeyi planlıyorsunuz. Telif haklarından kısma yolu ile kitabı diğerlerine nazaran ucuza mal ederek mi?
Birde nasıl bir anlaşma imzaladığın sorusu gizli bazı bilgileri istemek gibi bir gaflet mi olacaktır?
Daha öncesinde FRP ile ilgili güzel çalışmalar görmüştüm ama hepsi de batmaya mahkum olmuştu. En büyük sebebi bir kişinin alıp 10 kişinin okuma alışkanlığı. Bunun üstesinden nasıl gelmeyi planlıyorsunuz. Telif haklarından kısma yolu ile kitabı diğerlerine nazaran ucuza mal ederek mi?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için..
Darkgnom;
kitabı tüm kitabevlerinde bulabilirsin. Kitap Ankira'dan çıkacak, Ankiranın anasayfasından da bilgilere ulaşabilirsiniz. www.ankira.com Sanırım idefix'te indirimli olaraka alabileceksiniz..Satış konusuna gelince, benim için insanların okuması ve kendini orada hissetmesi önemli. Bir kişinin alıp on kişinin okuması o on kişinin ve o bir kişinin hatasıdır elbet. Ama genelde fiyatlar çok yüksek oluyor ve bazı insanlarında kitabı alacak gücü bulunamayabiliyor. O yüzden bu konu hakkında çok da bir şey söyleyemiyorum. İyi okurlar raflarında "Ozanın şarkısı" nı görmek isteyecekler ve onu alacaklardır. Buna inanıyorum.
Argay; bence hikayeleri yarım bırakmayın. En güzel hikayeler tam olanlardır
Kathranis; Bi imza günü yapmayı ben de çok isterim
Murdoc; önce Ã?SS
Siliterin;işleriniz tamamlandığında, onun bittiğine inandığınız an yardımcı olmaya
çalışırım.
Darkgnom;
kitabı tüm kitabevlerinde bulabilirsin. Kitap Ankira'dan çıkacak, Ankiranın anasayfasından da bilgilere ulaşabilirsiniz. www.ankira.com Sanırım idefix'te indirimli olaraka alabileceksiniz..Satış konusuna gelince, benim için insanların okuması ve kendini orada hissetmesi önemli. Bir kişinin alıp on kişinin okuması o on kişinin ve o bir kişinin hatasıdır elbet. Ama genelde fiyatlar çok yüksek oluyor ve bazı insanlarında kitabı alacak gücü bulunamayabiliyor. O yüzden bu konu hakkında çok da bir şey söyleyemiyorum. İyi okurlar raflarında "Ozanın şarkısı" nı görmek isteyecekler ve onu alacaklardır. Buna inanıyorum.
Argay; bence hikayeleri yarım bırakmayın. En güzel hikayeler tam olanlardır
Kathranis; Bi imza günü yapmayı ben de çok isterim
Murdoc; önce Ã?SS
Siliterin;işleriniz tamamlandığında, onun bittiğine inandığınız an yardımcı olmaya
çalışırım.