İlk fantastik romanım yakında sizlerle...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

İlk fantastik romanım yakında sizlerle...

Post by Eliathor »

Arkadaşlar, sevgili frpWorld sakinleri;
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım "Ozanın şarkısı" adlı ilk fantastik romanım yakında Ankira yayınevinden sizlere ulaşacak. Siz diyar gezginlerine bir türk yazardan farklı dünyalar anlatılacak. Çok yakında Kuzey Kıtalar'da buluşmak dileğiyle...

Kitap hakkında gerekli bilgilere ulaşmak için www.ankira.com adresine bakabilirsiniz. Anasayfada gerekli açıklamaları bulacaksınız...
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

helal olsun benden önce bitirmişsin :D
Est Solarous oth Mithas!
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

yazin yazi okuyalim hepinize helal olsun walla arkadaslar akliniza elinize saglik :clap:
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Evet, gerçekten helal olsun,çalışmalarını destekliyorum, bunların devamını da diliyorum. :clap:
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Kitabın ismini sevdim.

Fırsat bulduğumda alıp okumak isterim.

Eğer başka paylaşmak istediğiniz yazılar varsa da sitede paylaşmanız bizi mutlu eder.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

bugün ankiradan mesaj geldi,şöyle bir yazı içeriyor: "Çok yakında bizim için bir ilk gerçekleşecek. Göktuğ Canbaba tarafından kaleme alınan Kuzey Kıtalar Efsaneleri, Ozanın şarkısı isimli kitap çok yakında raflara yerleşecek. Kitabın editörlüğünü Doğanay Yola yaptı, kapak resmi ise Kerem Beyit tarafından çiziliyor. Ã?ykünün geçtiği dünya ve kitapla ilgili fikir edinmek istiyorsanız..."
Est Solarous oth Mithas!
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eliathor »

Evet o benim işte :D Desteğiniz için de teşekkür ederim arkadaşlar..Yakın zamanda sizlerle olacak... şimdilik bu kadar :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Tebrik ediyorum Eliathor. Bir Türk yazarının elinden çıkan bu kitap bizi gururlandıracak, raflarda olduğu ilk gün almayı planlıyorum.

Başarılarının devamını diliyorum ve Efla' nın da belirttiği gibi; başka paylaşmak istediğiniz yazılar varsa da sitede paylaşmanız bizi mutlu eder.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

ellerinden öperim FRP ye türk kanı büyük saygı duydum. sitemizde kitap çıkartmak isteyen arkadaşlara yayın evi ayarlama konularında falan yardımcı olursun artık
(kendime yer yapıyorum :ayyyy!:
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Eliathor seni can-ı gönülden kutluyorum.Umarım devamıda gelir bu romanlarının. Benimde böyle birkaç projem var ama maalesef öss davasına hiçbirşey yapamıyorum.Kısmetse haziran sonrası :) .Banada oralardan birşeyler yaparsın artık sen meşursun :-P
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Kitabın satış fiyatı, bulabileceğimiz yerler hakkında bilgi verebilir misin?

Birde nasıl bir anlaşma imzaladığın sorusu gizli bazı bilgileri istemek gibi bir gaflet mi olacaktır?

Daha öncesinde FRP ile ilgili güzel çalışmalar görmüştüm ama hepsi de batmaya mahkum olmuştu. En büyük sebebi bir kişinin alıp 10 kişinin okuma alışkanlığı. Bunun üstesinden nasıl gelmeyi planlıyorsunuz. Telif haklarından kısma yolu ile kitabı diğerlerine nazaran ucuza mal ederek mi?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

tebrikler...bir çok insan tembellik veya zamanlama hatası yüzünden hikayelerini yarım bırakır(ben dahil).bitirmek gerçekten önemli bir olay.tekrar tekrar tebrikler... :clap: :clap: :clap:
Kathranis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kathranis »

Tebrikler Eliathor. Darısı yeni Türk yazarlarımızın başına.

Kitabın çıktıktan sonra bir de Frp world sakinlerine imza günü düzenlersin artık :w00t:
Eliathor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eliathor »

Çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için..
Darkgnom;
kitabı tüm kitabevlerinde bulabilirsin. Kitap Ankira'dan çıkacak, Ankiranın anasayfasından da bilgilere ulaşabilirsiniz. www.ankira.com Sanırım idefix'te indirimli olaraka alabileceksiniz..Satış konusuna gelince, benim için insanların okuması ve kendini orada hissetmesi önemli. Bir kişinin alıp on kişinin okuması o on kişinin ve o bir kişinin hatasıdır elbet. Ama genelde fiyatlar çok yüksek oluyor ve bazı insanlarında kitabı alacak gücü bulunamayabiliyor. O yüzden bu konu hakkında çok da bir şey söyleyemiyorum. İyi okurlar raflarında "Ozanın şarkısı" nı görmek isteyecekler ve onu alacaklardır. Buna inanıyorum.

Argay; bence hikayeleri yarım bırakmayın. En güzel hikayeler tam olanlardır :D

Kathranis; Bi imza günü yapmayı ben de çok isterim

Murdoc; önce Ã?SS :angel:

Siliterin;işleriniz tamamlandığında, onun bittiğine inandığınız an yardımcı olmaya
çalışırım.
Kathranis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kathranis »

Eliathor ben de kendi m birşeyler yazdım ama daha 130 sayfa falan oldu aklıma hiç kitap işi falan gelmemişti.
Post Reply