Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Evet bak bana hep eğlenme kısmını gerçekleştiriyorum sen de yap çok zevkli oluyo mesela benim üstteki resmime bak en rezil resmimi koydum maksat arkadaşça eğlenmek rezil olsam nolur...
bencede benim spidermanlı resmim yeterince karizmamı yerlerde gezdirmişti.Anca toplayabildim
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Ne yazıkki bende, sizinki gibi sanatsal anlamda çeklimiş fotoğraflar yok. Mecburen iş zamanında çeklimiş fotoğraflarımı veriyorum.
Bu Adanada işteyken çekilmiş bir oda içi fotoğraftır. Gülmek bile zordur o sırada benim için ve dikkatli bakacak olursanız zor yüzümdeki acı ifadesinide algılayabilirsiniz. Altımdaki çarşafların rengi hakkında konuşan olursa dalarım. O yorgunlukta dantelli olsada yatardım üstlerine. (Ki zaten dantelliydiler )
Burada da Adana'da yaptığım işin başındayken ben. Yaptığım iş MPI ve MPI bir NDT tekniğidir.
Aha buda Mersinde. Arkamda DUM diye bir yazı var ama almanca bilenler bununla ilgili çıkarımda bulunmasınlar. O DUMA... bilmemnenin bir reklamı.
Elime adam gibi fotolar geçtiği vakit onlarıda göndermek umuduyla. (Yok öyle bir umudum felan yalannn! )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ha HA HAAA! İşte iş yerinde çekilmiş fotolarımı buldum. Bunları unutmuşum. Göndereyimde içimde kalmasın.
BUrası benim şu anda bu yazıları yazdığım yerdir. Çok zor şartlarda çalışıyorum gördüğünüz gibi.
Buda takım elbiseli halim. Genelmüdür yerini terk ettiğinde şansı kaçırmadım ve koltuğunu doldurdum. Müdürlük bana yakışmış mı? Görmesin keser beni.
Buda arkadaşın yeni fotoğraf makinasının karanlıkta nasıl çektiğini test edereken çekilmiştir. İnanmayacaksınız ama orası kapkaranlıktı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka