Öyelerin Resimleri

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Image
İşte ben.Sarışın uzun saçlı olan :)
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Çok ufak çıktı bu resim yav :(
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Resme tıklayınca yeterince büyük hali meydana çıkıyo Hildorien merak etme ..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Eheh tamam o zaman bitane daha ben geliyor :D
Image
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Image
Image

Üstteki bahsettiğim resimdi ortadaki slayerlı sarışın benim :angel:
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

yaw.tamam sarışınsın,anladık... :D güzel resimler ama...ilk resim çanakkaleden mi?
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

:D hayır antalya.Okuldan kaçıp antalyaya gittik geçen dönem :)
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

ben de farkettim şimdi çanakkale olmadığını...antalya ya gitmek de henüz nasip olmadı:(
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Evet bak bana hep eğlenme kısmını gerçekleştiriyorum sen de yap çok zevkli oluyo mesela benim üstteki resmime bak en rezil resmimi koydum maksat arkadaşça eğlenmek rezil olsam nolur...

bencede benim spidermanlı resmim yeterince karizmamı yerlerde gezdirmişti.Anca toplayabildim :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bakalım ben de toplarım inş baksana resimde dişlerim kan içinde. Dişim çekildikten sonra orası iki gün kanadı ya ufff...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Geçmiş olsun :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

Auré Entuluva...Outa i lomé
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ne yazıkki bende, sizinki gibi sanatsal anlamda çeklimiş fotoğraflar yok. Mecburen iş zamanında çeklimiş fotoğraflarımı veriyorum.

Image

Bu Adanada işteyken çekilmiş bir oda içi fotoğraftır. Gülmek bile zordur o sırada benim için ve dikkatli bakacak olursanız zor yüzümdeki acı ifadesinide algılayabilirsiniz. Altımdaki çarşafların rengi hakkında konuşan olursa dalarım. O yorgunlukta dantelli olsada yatardım üstlerine. (Ki zaten dantelliydiler :D )

Image

Burada da Adana'da yaptığım işin başındayken ben. Yaptığım iş MPI ve MPI bir NDT tekniğidir. :D

Image

Aha buda Mersinde. Arkamda DUM diye bir yazı var ama almanca bilenler bununla ilgili çıkarımda bulunmasınlar. O DUMA... bilmemnenin bir reklamı.

Elime adam gibi fotolar geçtiği vakit onlarıda göndermek umuduyla. (Yok öyle bir umudum felan yalannn! :D )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ha HA HAAA! İşte iş yerinde çekilmiş fotolarımı buldum. Bunları unutmuşum. Göndereyimde içimde kalmasın.

Image
BUrası benim şu anda bu yazıları yazdığım yerdir. Çok zor şartlarda çalışıyorum gördüğünüz gibi.

Image

Buda takım elbiseli halim. Genelmüdür yerini terk ettiğinde şansı kaçırmadım ve koltuğunu doldurdum. Müdürlük bana yakışmış mı? Görmesin keser beni. :-P :D

Image
Buda arkadaşın yeni fotoğraf makinasının karanlıkta nasıl çektiğini test edereken çekilmiştir. İnanmayacaksınız ama orası kapkaranlıktı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Son postundaki ikinci resim gerçekten de ne zor şartlar altında çalıştığını gösteriyo :D Bu arada kamera gerçekten iyiymiş...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Post Reply