filmyardım
filmyardım
fantastik ne filmleri bilioruz arkadaşlar..
eski yeni farketmez..
pek yok heralde piyasa da bilinmedik filmler..
eski yeni farketmez..
yakında "pan's labirynt" gelicek..süper bir fantastik film olduğunu düşünüyorum.ama en kısa zamanda izleyip yorum yazmak isterim...eskilerden de bir "the labirynt" var..benim en sevdiğim fantastik filmdir o...tavsiye ederim... 
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Bilinen filmleri sayarsan bilinmeyenleride biz burada yazalım. Bazı bilindiğini düşündüğümüz filimler bilinmiyor olabilir yada tam terside olabilir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Hımmm. Mumyayı felan yazmamışsın ama onu da bildiğini düşünüyorum. Drakula felanda değildir düşüncelerin sanırım. Van Helsing yada underworld var. Ama onlarda yeni, biliyorsundur. Belki Brothers Grimm ama oda sıkıcıydı hafif. İşte X-Men, daredevil, örümcek adam, süpermen felan var. Sen şöyle bir bildiklerini bir daha düşünüp yazarmısın.
Yazdığın tarzda fantastik filmlerden eskiden kalma çok iyi bulamazsın çünkü o tip fantastik filmi çekimi hem yüksek teknoloji hemde fazla para gerektiriyor. Ama;
Wizard of Oz
Baytekin (Flash Gordon)
Barbarella
Ayrıyetten çizgifilm düşmanı değilsen Gökkuşağı tiyatrosuna bakmanı tavsiye ederim. Orada zaten FRP sevenlerin sevdiği anmelerden bahsediliyor. Hiç olmadı Final Fantasy ve Appleseed'i izle. Onlar 3 boyut teknolojisiyle.
Kısa kısa animelr bölümünde kendine göre anime bulabilmen için kısa kısa bilgiler verilmiştir. Zaten belki inanmayacaksın ama başlığın adıda kısa kısa anlatımlar olduğundan verilmiştir.
Yazdığın tarzda fantastik filmlerden eskiden kalma çok iyi bulamazsın çünkü o tip fantastik filmi çekimi hem yüksek teknoloji hemde fazla para gerektiriyor. Ama;
Wizard of Oz
Baytekin (Flash Gordon)
Barbarella
Ayrıyetten çizgifilm düşmanı değilsen Gökkuşağı tiyatrosuna bakmanı tavsiye ederim. Orada zaten FRP sevenlerin sevdiği anmelerden bahsediliyor. Hiç olmadı Final Fantasy ve Appleseed'i izle. Onlar 3 boyut teknolojisiyle.
Kısa kısa animelr bölümünde kendine göre anime bulabilmen için kısa kısa bilgiler verilmiştir. Zaten belki inanmayacaksın ama başlığın adıda kısa kısa anlatımlar olduğundan verilmiştir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Narnia, Eragon ve Yuzuklerin Efendisi diyeceğim ama banlanmak istemiyorum. Ve kimseyle dalga gecmiyorum.
Arnold şıvarzenegır'ın (üzgünüm yazılışıı garip) oynadığı KULL the Conqueror diye bi film vardı barbarlar hakkında. Çok iyi değildi ama fantastik bir filmdi.
Mumya serisi, Dungeons and Dragons 1-2, Hell Boy da güzel filmlerden...
Hell Boy'un DnD uyarlaması var mıdır acaba??
Arnold şıvarzenegır'ın (üzgünüm yazılışıı garip) oynadığı KULL the Conqueror diye bi film vardı barbarlar hakkında. Çok iyi değildi ama fantastik bir filmdi.
Mumya serisi, Dungeons and Dragons 1-2, Hell Boy da güzel filmlerden...
Hell Boy'un DnD uyarlaması var mıdır acaba??
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Conan ve onun tarzında filmler bir ara çok çekildi. O filmlere bakabilirsin. "The barbarians" mesela hoşuma gitmiş bir filmdi. Ancak o sıralarda biraz küçük olmamın etkisi de olabilir.
Mesela eskiden gerçekten yapılmış bir hobbit köyü görmek istiyorsan "Willow" var.
Willow
Red Sonja (Kızıl sonya)
The barbarians
Deathstalker
Ayrıyetten fantastik komedi türünden en iyisi diyebileceğim
Army of darkness (Bu film Evil dead 1 ve evil dead 2 nin 3. filmidir. 1.yi daha izlemek nasip olmadı ama korkuymuş duyduğum kadarıyla. 2.si ise komedi ama Army of darkness daha güzel)
ehh bunlar sana bir süre yeter diye düşünüyorum.
Mesela eskiden gerçekten yapılmış bir hobbit köyü görmek istiyorsan "Willow" var.
Willow
Red Sonja (Kızıl sonya)
The barbarians
Deathstalker
Ayrıyetten fantastik komedi türünden en iyisi diyebileceğim
Army of darkness (Bu film Evil dead 1 ve evil dead 2 nin 3. filmidir. 1.yi daha izlemek nasip olmadı ama korkuymuş duyduğum kadarıyla. 2.si ise komedi ama Army of darkness daha güzel)
ehh bunlar sana bir süre yeter diye düşünüyorum.
Eskisi ka
Eskisi ka
- hellscream666
- Kullanıcı

-
DamnedLord
- Kullanıcı

Hey sinema... sinema'ya bayılırım, sizler çok bilindik bir kaç film yazmışsınız ben de izninizle göre mediklerimi ilave edeyim.
Blade Runner (CyberPunk)
13th Floor (CyberPunk)
Star Trek filmler ve diziler (SciFi)
Alien serisi (SciFi)
Predator serisi (SciFi)
Mad Max serisi (Post Apocalyptic)
28 Days Later (Post Apocalyptic)
Six String Samurai (Post Apocalyptic)
City of the Lost Children (Post Apocalyptic, NeoNoir)
12 Monkeys (Hımmm biraz SciFi, biraz Post Apocalyptic ve biraz daha)
ve en önemlisi Dünyayı Kurtaran Adam (şaka şaka)
sanırım pek çok hatırlayamadığım vardır ama yinede önceden unutulmuş filmlerden bir liste oldu sanırım.
Blade Runner (CyberPunk)
13th Floor (CyberPunk)
Star Trek filmler ve diziler (SciFi)
Alien serisi (SciFi)
Predator serisi (SciFi)
Mad Max serisi (Post Apocalyptic)
28 Days Later (Post Apocalyptic)
Six String Samurai (Post Apocalyptic)
City of the Lost Children (Post Apocalyptic, NeoNoir)
12 Monkeys (Hımmm biraz SciFi, biraz Post Apocalyptic ve biraz daha)
ve en önemlisi Dünyayı Kurtaran Adam (şaka şaka)
sanırım pek çok hatırlayamadığım vardır ama yinede önceden unutulmuş filmlerden bir liste oldu sanırım.
- darkflarer
- Kullanıcı

Re: filmyardım
bayaa var canım çoğuda biliniyorizetassky wrote:fantastik ne filmleri bilioruz arkadaşlar..
eski yeni farketmez..
mesela Star Wars serisi başlı başına bir efsanedir.
LOTR serisi var o da çok bilinir.
Ghostrider falan çıktı vcar bayaa
<div>artık lightflarer'ım</div><br>