filmyardım

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
izetassky
Kullanıcı
Kullanıcı

filmyardım

Post by izetassky »

fantastik ne filmleri bilioruz arkadaşlar..
eski yeni farketmez..
pek yok heralde piyasa da bilinmedik filmler..
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

yakında "pan's labirynt" gelicek..süper bir fantastik film olduğunu düşünüyorum.ama en kısa zamanda izleyip yorum yazmak isterim...eskilerden de bir "the labirynt" var..benim en sevdiğim fantastik filmdir o...tavsiye ederim... :)
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

pan's labyrinth bayaa bi süredir DVDRip olarak nette mevcut. henüz izlemedim ama en iyi görüntü dahil 3 dalda oskar alan bi filim.

labyrinth ise eski, masalsı ve eğlencelik bir film. david bowie abimizin baş kötüyü oynadığı bu filmi ben de tavsiye ediyorum.
War, war never changes...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bilinen filmleri sayarsan bilinmeyenleride biz burada yazalım. Bazı bilindiğini düşündüğümüz filimler bilinmiyor olabilir yada tam terside olabilir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
izetassky
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by izetassky »

LOR, dungeon and dragon, dragonhearth, bide bitane vardı çocuğun biri bi savaşcıyı yaşıodu, bi savaşsının dünyası, bi çocugun dünyası ile film ilerliodu..manyak bi filmdi.

bide narya günlükleri vardı heralde...
başka bilmiorum..
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hımmm. Mumyayı felan yazmamışsın ama onu da bildiğini düşünüyorum. Drakula felanda değildir düşüncelerin sanırım. Van Helsing yada underworld var. Ama onlarda yeni, biliyorsundur. Belki Brothers Grimm ama oda sıkıcıydı hafif. İşte X-Men, daredevil, örümcek adam, süpermen felan var. Sen şöyle bir bildiklerini bir daha düşünüp yazarmısın.

Yazdığın tarzda fantastik filmlerden eskiden kalma çok iyi bulamazsın çünkü o tip fantastik filmi çekimi hem yüksek teknoloji hemde fazla para gerektiriyor. Ama;

Wizard of Oz
Baytekin (Flash Gordon)
Barbarella

Ayrıyetten çizgifilm düşmanı değilsen Gökkuşağı tiyatrosuna bakmanı tavsiye ederim. Orada zaten FRP sevenlerin sevdiği anmelerden bahsediliyor. Hiç olmadı Final Fantasy ve Appleseed'i izle. Onlar 3 boyut teknolojisiyle.

Kısa kısa animelr bölümünde kendine göre anime bulabilmen için kısa kısa bilgiler verilmiştir. Zaten belki inanmayacaksın ama başlığın adıda kısa kısa anlatımlar olduğundan verilmiştir. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ben de Elektra adlı filmi eklemek istiyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Narnia, Eragon ve Yuzuklerin Efendisi diyeceğim ama banlanmak istemiyorum. Ve kimseyle dalga gecmiyorum.

Arnold şıvarzenegır'ın (üzgünüm yazılışıı garip) oynadığı KULL the Conqueror diye bi film vardı barbarlar hakkında. Çok iyi değildi ama fantastik bir filmdi.

Mumya serisi, Dungeons and Dragons 1-2, Hell Boy da güzel filmlerden...

Hell Boy'un DnD uyarlaması var mıdır acaba??
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Fantastik denmiş de çok geniş olmuş

Star Wars serisi
Back to the Future serisi
Willow
Robin Hood'un değişik versiyonları
Conan'lar

vs vs vs ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Conan ve onun tarzında filmler bir ara çok çekildi. O filmlere bakabilirsin. "The barbarians" mesela hoşuma gitmiş bir filmdi. Ancak o sıralarda biraz küçük olmamın etkisi de olabilir.

Mesela eskiden gerçekten yapılmış bir hobbit köyü görmek istiyorsan "Willow" var.

Willow
Red Sonja (Kızıl sonya)
The barbarians
Deathstalker

Ayrıyetten fantastik komedi türünden en iyisi diyebileceğim
Army of darkness (Bu film Evil dead 1 ve evil dead 2 nin 3. filmidir. 1.yi daha izlemek nasip olmadı ama korkuymuş duyduğum kadarıyla. 2.si ise komedi ama Army of darkness daha güzel)

ehh bunlar sana bir süre yeter diye düşünüyorum. :D
Eskisi ka
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Aaaaaaaaa klasikleşmiş Zindan ve Ejderha'yı nasıl unuturuuuuz :) Herkül var sonracığıma Zeyna var...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
hellscream666
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hellscream666 »

CURSE OF THE RİNG(1500)SENELİK BİR EFSANE HATTA TOLKİEN BİLE O ROMANDAN ETKİLENMEİş...İZLEYİN..

JUNASSİK PARK
MORTAL KOMBAT 1
BETER BÃ?CEK
KİNG KONG
Karanlığa küfredeceğine bir mum yak...
DamnedLord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DamnedLord »

Hey sinema... sinema'ya bayılırım, sizler çok bilindik bir kaç film yazmışsınız ben de izninizle göre mediklerimi ilave edeyim.

Blade Runner (CyberPunk)
13th Floor (CyberPunk)
Star Trek filmler ve diziler (SciFi)
Alien serisi (SciFi)
Predator serisi (SciFi)
Mad Max serisi (Post Apocalyptic)
28 Days Later (Post Apocalyptic)
Six String Samurai (Post Apocalyptic)
City of the Lost Children (Post Apocalyptic, NeoNoir)
12 Monkeys (Hımmm biraz SciFi, biraz Post Apocalyptic ve biraz daha)

ve en önemlisi Dünyayı Kurtaran Adam (şaka şaka)

sanırım pek çok hatırlayamadığım vardır ama yinede önceden unutulmuş filmlerden bir liste oldu sanırım.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: filmyardım

Post by darkflarer »

izetassky wrote:fantastik ne filmleri bilioruz arkadaşlar..
eski yeni farketmez..
pek yok heralde piyasa da bilinmedik filmler..
bayaa var canım çoğuda biliniyor

mesela Star Wars serisi başlı başına bir efsanedir.

LOTR serisi var o da çok bilinir.

Ghostrider falan çıktı vcar bayaa
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Kimse AI yazmamış kublickin yönetmesini beklediğimiz ama ömrü yetmediği için spielberg tarafından çekilen gayet güzel bir bilimkurgu idi,
Post Reply