Yok ole bişiy insanları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen.Darkgnome wrote: Ayrıca Damnedcim senin "yeterince istemeniz lazım" sözünün altında herhangi bir kinaye aramamıza gerek yok değilmi. Yani sen sadece buluşalımda zarlarda benden, oynatıcılıkta demek istiyorsun değilmi.
Yeni Ankara buluşması
-
DamnedLord
- Kullanıcı

şimdi olmadı ama. Kinaye mi yok, "siz buluşun ben karşılıksız size oyun oynatırım" mı yok?
Hade o zaman bu hafta gitti bitti. Gelecek hafta yani 17 Mart Cumartesi buluşmak isteyen kişiler ellerini kaldırsın. Oyun oynamak isteyenler şuraya ayrılsın oyun oynamak değil sadece buluşalım diyenlerde şuraya. Belli bir yerde buluşmak isteyenlerde sitede "Yeni Ankara buluşması" başlığı altına dilekçelerini iliştirsi.
Gelemeyecek olanlarda kabahatlerini affetmemizi sağlayacak bir bahane öne sürsün.
Hade o zaman bu hafta gitti bitti. Gelecek hafta yani 17 Mart Cumartesi buluşmak isteyen kişiler ellerini kaldırsın. Oyun oynamak isteyenler şuraya ayrılsın oyun oynamak değil sadece buluşalım diyenlerde şuraya. Belli bir yerde buluşmak isteyenlerde sitede "Yeni Ankara buluşması" başlığı altına dilekçelerini iliştirsi.
Gelemeyecek olanlarda kabahatlerini affetmemizi sağlayacak bir bahane öne sürsün.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
aptalbuyucu
- Kullanıcı

-
DamnedLord
- Kullanıcı

Bana fark etmez çok, 17si iyi gibi, 24 de olur. Oyun istiorsanız kararlaştırmak lazım. Kimler oynuyo? Kim oynatıyo?
(benim üstüme mi kalcak yoksa), oyun ne? nerde oynanacak?
Bana sadece buluşma da olur, çünkü hiçbirinizi tanımıyorum.
Eğer oyun olacaksa ben oynarım
, benim evim oyun için uygun isterseniz.
Eğer illaki sen oynat derseniz en fazla 4 kişiye oynatırım baştan söliim.
Bana sadece buluşma da olur, çünkü hiçbirinizi tanımıyorum.
Eğer oyun olacaksa ben oynarım
Eğer illaki sen oynat derseniz en fazla 4 kişiye oynatırım baştan söliim.
Damned oynatıyorsa Ravenloft veya Star Wars oynatın... Geri kalan hepsini Fallout tadında oynatıyor. Post apokaliptik seviyorsanız o zaman başka. Ben sevmiyorum, o yüzden kendisini de doğru yazamıyorum. 
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Kıskandım... Gelin İstanbul'da buluşun! Ben de geleyim... Ya benim Ankara'ya geldiğim bir zamanda ayarlasaydınız ya şunu...
Hatta damned bak geldiğimde oynayacak grup bulamıyorduk... Biraz organize olup doğru dürüst bir veya iki section'lık güzel bir oyun oynayalım.
Hatta damned bak geldiğimde oynayacak grup bulamıyorduk... Biraz organize olup doğru dürüst bir veya iki section'lık güzel bir oyun oynayalım.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
DamnedLord
- Kullanıcı

Eh bir köşede ses etmeden duracaksan gelebilirsin.
Gel tabee gel. Hatta ben bilirim buraya yazmayanlar olur kalabalık olduğunu görünce gelirler. Hadeee 3 kişi olduk beyler. Bogusunda kalbi bizimle olduğuna göre 3 kişi + 1 kalp olduk.
Bu cumartesi kesin buluşacağız. Yok kalabalık olalım felan değil. Yokmu başka gelen, ANKARA!
Gel tabee gel. Hatta ben bilirim buraya yazmayanlar olur kalabalık olduğunu görünce gelirler. Hadeee 3 kişi olduk beyler. Bogusunda kalbi bizimle olduğuna göre 3 kişi + 1 kalp olduk.
Bu cumartesi kesin buluşacağız. Yok kalabalık olalım felan değil. Yokmu başka gelen, ANKARA!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Bogus'n kalbi dedin de aklıma geldi... Stephen King bir keresinde şöyle demiş...
"Bazıları benim korkunç bir kişi olduğumu düşünüyor! Hiç de bile! Bende bir çocuk kalbi var: Masamda ve bir kavanozun içinde."
Buluşursanız bir köşeye de bir kavanoz koyun...
Üstüne de Bogus yazın lütfen.
"Bazıları benim korkunç bir kişi olduğumu düşünüyor! Hiç de bile! Bende bir çocuk kalbi var: Masamda ve bir kavanozun içinde."
Buluşursanız bir köşeye de bir kavanoz koyun...
-
Logan
- Kullanıcı

bende geliyorummmmmmmmmmm ne zaman nerde onu sölerseniz tabi:D
tabi gelmemi istiyorsanız da
tabi gelmemi istiyorsanız da
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF