Yeni Ankara buluşması

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
DamnedLord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DamnedLord »

Darkgnome wrote: Ayrıca Damnedcim senin "yeterince istemeniz lazım" sözünün altında herhangi bir kinaye aramamıza gerek yok değilmi. Yani sen sadece buluşalımda zarlarda benden, oynatıcılıkta demek istiyorsun değilmi. :D
Yok ole bişiy insanları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

şimdi olmadı ama. Kinaye mi yok, "siz buluşun ben karşılıksız size oyun oynatırım" mı yok? :???:

Hade o zaman bu hafta gitti bitti. Gelecek hafta yani 17 Mart Cumartesi buluşmak isteyen kişiler ellerini kaldırsın. Oyun oynamak isteyenler şuraya ayrılsın oyun oynamak değil sadece buluşalım diyenlerde şuraya. Belli bir yerde buluşmak isteyenlerde sitede "Yeni Ankara buluşması" başlığı altına dilekçelerini iliştirsi.

Gelemeyecek olanlarda kabahatlerini affetmemizi sağlayacak bir bahane öne sürsün. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
aptalbuyucu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aptalbuyucu »

beni de alın beni de noollurr.. :angel:
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

17sinden ziyade 24 ya da 25i olması daha uygun lur en azından ben 17sinde ankara dışında olmam gerekiyor. Tabii katılım yoğun olarak sağlanırsa siz yapın ama ben dediğim gibi 24-25 öneriyorum...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Beyler başka fikri olan varmı peki? Damnedlord sen oynatacağına göre sen bir şeyler söyle. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
DamnedLord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DamnedLord »

Bana fark etmez çok, 17si iyi gibi, 24 de olur. Oyun istiorsanız kararlaştırmak lazım. Kimler oynuyo? Kim oynatıyo? :) (benim üstüme mi kalcak yoksa), oyun ne? nerde oynanacak?

Bana sadece buluşma da olur, çünkü hiçbirinizi tanımıyorum.

Eğer oyun olacaksa ben oynarım :), benim evim oyun için uygun isterseniz.

Eğer illaki sen oynat derseniz en fazla 4 kişiye oynatırım baştan söliim.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Damned oynatıyorsa Ravenloft veya Star Wars oynatın... Geri kalan hepsini Fallout tadında oynatıyor. Post apokaliptik seviyorsanız o zaman başka. Ben sevmiyorum, o yüzden kendisini de doğru yazamıyorum. :mad:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Biz karar verdik 17sinde Damnedlord ile buluşacağız. Hani birileri daha bize katılmak isterse bize haber etsin.
Eskisi ka
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Kıskandım... Gelin İstanbul'da buluşun! Ben de geleyim... Ya benim Ankara'ya geldiğim bir zamanda ayarlasaydınız ya şunu...

Hatta damned bak geldiğimde oynayacak grup bulamıyorduk... Biraz organize olup doğru dürüst bir veya iki section'lık güzel bir oyun oynayalım.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
DamnedLord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DamnedLord »

Olur bogus da, öncelikle senin gelmen lazım biliyosun. Sen gelmeye karar ver sana adam bulucam, oyun oynatcam, dansöz çıkarcam... yok onu yapamam :)
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

bende ankaradanım pek sesim çıkmıo ama:)bi de ben oyun oynamayı bilmiyorum.O sebeple oyun oynanacaksa gelipte bas belası olmiim oralarda size.yok tanısalım konusalım diosanız bendeniz gonca efendim..
<strong><br></strong>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Eh bir köşede ses etmeden duracaksan gelebilirsin. :-P :-P

Gel tabee gel. Hatta ben bilirim buraya yazmayanlar olur kalabalık olduğunu görünce gelirler. Hadeee 3 kişi olduk beyler. Bogusunda kalbi bizimle olduğuna göre 3 kişi + 1 kalp olduk.

Bu cumartesi kesin buluşacağız. Yok kalabalık olalım felan değil. Yokmu başka gelen, ANKARA!
Eskisi ka
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Bogus'n kalbi dedin de aklıma geldi... Stephen King bir keresinde şöyle demiş...

"Bazıları benim korkunç bir kişi olduğumu düşünüyor! Hiç de bile! Bende bir çocuk kalbi var: Masamda ve bir kavanozun içinde."

Buluşursanız bir köşeye de bir kavanoz koyun... :) Üstüne de Bogus yazın lütfen.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Olmuş bil :D
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bende geliyorummmmmmmmmmm ne zaman nerde onu sölerseniz tabi:D
tabi gelmemi istiyorsanız da :P
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply