---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Evet, burnumuzun içine girecek kadar yakınken rahatsız edici olabiliyor. Bazı şeyler gizliyken daha güzel olabilir
Yeminer, Book of Vile Darkness`te deformation featleri vardı, Esen için oradan bir kaç tane bulabiliriz :ayyyy!:
Bu arada Jekiboy, yeniden hoşgeldin
:w00t:
Illyra, bu kadar kötü bir avatar kullanmanın tek sebebi olabilir, o resmi kendi çizmiş olman. Başka bir bahane seni affettiremez
Bu arada Jekiboy, yeniden hoşgeldin
Illyra, bu kadar kötü bir avatar kullanmanın tek sebebi olabilir, o resmi kendi çizmiş olman. Başka bir bahane seni affettiremez
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Lixer wrote:Evet, burnumuzun içine girecek kadar yakınken rahatsız edici olabiliyor. Bazı şeyler gizliyken daha güzel olabilirYeminer, Book of Vile Darkness`te deformation featleri vardı, Esen için oradan bir kaç tane bulabiliriz :ayyyy!:
Bu arada Jekiboy, yeniden hoşgeldin:w00t:
Evet birazda ben avatar tahlili yapayım, öncelikle biraz düşünceli ve karamsar gözükmesi dışında sade ve sana yakışan bir avatar olduğunu düşünüyorum. Aslında Armağan Ã?ağlayan fatoğrafı yükleseydin siteye daha çok yakıştığını söyleyebilirdim. :schemes:
şahsen ben o sebepten oyandım. Bilmem kaç piksellik kşeli bir kız bana hiçte çekici gelmiyor. Neden insanlar onu o kadar abarttı onu da anlamıyorum.
Illyra: Kendi çiziminse gerçektende çok güzel çizmişsin. Çizimde güzel çizim aslında ama yinede profösyenel bir çizim gibi değil yada bir ön çizim gibi duruyor. Rahatsız eden tarafı yüzün çok fazla burnumuza sokulması, etrafta etkilşimde olduğu bir şeyin olmaması yada dalıp gitmektense aşağıdaki birine bakıyormuş gibi durması olabilir. Beni rahatsız eden bir şey var o resimde, ama yinede güzel resim.
Illyra: Kendi çiziminse gerçektende çok güzel çizmişsin. Çizimde güzel çizim aslında ama yinede profösyenel bir çizim gibi değil yada bir ön çizim gibi duruyor. Rahatsız eden tarafı yüzün çok fazla burnumuza sokulması, etrafta etkilşimde olduğu bir şeyin olmaması yada dalıp gitmektense aşağıdaki birine bakıyormuş gibi durması olabilir. Beni rahatsız eden bir şey var o resimde, ama yinede güzel resim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Evet bende biraz tahlil yapayım avatarlarla ilgili.
Esen:Avatar harikano,ama füzeler çok büyük olmuş,bide oyundaki karakterin nedir onuda söylermisin,barmen kız falanmı? :evillaugh:
aransayes:Kendinde dandik adamsın,avatarında dandik.
Lixer:sitedeki en güzel avatarlardan biri tebrik ederim
.
İllyra:Kendi çizimin olduğunu tahmin ettiğim avatarın çok güzel olmuş hakkaten,ellerine sağlık.
Daeya:Perfect tek kelimeyle
Esen:Avatar harikano,ama füzeler çok büyük olmuş,bide oyundaki karakterin nedir onuda söylermisin,barmen kız falanmı? :evillaugh:
aransayes:Kendinde dandik adamsın,avatarında dandik.
Lixer:sitedeki en güzel avatarlardan biri tebrik ederim
İllyra:Kendi çizimin olduğunu tahmin ettiğim avatarın çok güzel olmuş hakkaten,ellerine sağlık.
Daeya:Perfect tek kelimeyle

-------------------------------------------------------------
UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
Herkese benden selam arkadaşlar ben yeni geldim. Sitenizde dolaşırken çok güzel kadın resimleri gördüm bende bu avatarı seçtim kendime
nasıl sizce?
Calidanın, deaya nın ve wizardOftheQuarks ın avatarları çok güzel.
Eseninde güzel diyebilirdim ama göğüsleri başından büyük olan kadın resmine güzel diyemem. Illyra nın el çizimi güzel olmuş. gözlerde çok sorun yok bence abartmışsınız.
Eseninde güzel diyebilirdim ama göğüsleri başından büyük olan kadın resmine güzel diyemem. Illyra nın el çizimi güzel olmuş. gözlerde çok sorun yok bence abartmışsınız.
fettan wrote:Herkese benden selam arkadaşlar ben yeni geldim. Sitenizde dolaşırken çok güzel kadın resimleri gördüm bende bu avatarı seçtim kendimenasıl sizce?
Nickinle uyumlu bir avatarın var :evillaugh:
fettan: Bence olayı biraz abartmışsın. İsminle uyumlu olsunda bu kadar abartıya kaçman gereksiz. Hem anlayamadım sen girer girmez hemen avatar tahlillerine bakıp 3 kişinin avatarını sevip üstüne ben daha açığını yaparım diyemi girdin siteye bunu. Ã?oğunlukla ilk girenler bu başlıktan önce başka başlıklara bakarlar.
En son soru.
Sen erkek misin? Yok eğer erkek değil kız ise Aransayesin evinde ne işin var? :schemes:
En son soru.
Sen erkek misin? Yok eğer erkek değil kız ise Aransayesin evinde ne işin var? :schemes:
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka