---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bendee tahlil istioom. bendee lütfeenn :evillaugh:
Image
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ben Illyra'nınkini gayet beğendim, kara kalem olması çok güzel bişi
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Evet, burnumuzun içine girecek kadar yakınken rahatsız edici olabiliyor. Bazı şeyler gizliyken daha güzel olabilir :) Yeminer, Book of Vile Darkness`te deformation featleri vardı, Esen için oradan bir kaç tane bulabiliriz :ayyyy!:

Bu arada Jekiboy, yeniden hoşgeldin :wink: :w00t:

Illyra, bu kadar kötü bir avatar kullanmanın tek sebebi olabilir, o resmi kendi çizmiş olman. Başka bir bahane seni affettiremez :D
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Lixer wrote:Evet, burnumuzun içine girecek kadar yakınken rahatsız edici olabiliyor. Bazı şeyler gizliyken daha güzel olabilir :) Yeminer, Book of Vile Darkness`te deformation featleri vardı, Esen için oradan bir kaç tane bulabiliriz :ayyyy!:

Bu arada Jekiboy, yeniden hoşgeldin :wink: :w00t:

Illyra, bu kadar kötü bir avatar kullanmanın tek sebebi olabilir, o resmi kendi çizmiş olman. Başka bir bahane seni affettiremez :D
:clap: avatar olayını bu kadar benimsemen takdire şayen ne demeli bilmem ki, neyse her kezin düşüncesine saygı gösteririz ama bu demek değilki her söylenenide siğneye çekip kabul edeceğiz...:D

Evet birazda ben avatar tahlili yapayım, öncelikle biraz düşünceli ve karamsar gözükmesi dışında sade ve sana yakışan bir avatar olduğunu düşünüyorum. Aslında Armağan Ã?ağlayan fatoğrafı yükleseydin siteye daha çok yakıştığını söyleyebilirdim. :schemes:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

şahsen ben o sebepten oyandım. Bilmem kaç piksellik kşeli bir kız bana hiçte çekici gelmiyor. Neden insanlar onu o kadar abarttı onu da anlamıyorum.

Illyra: Kendi çiziminse gerçektende çok güzel çizmişsin. Çizimde güzel çizim aslında ama yinede profösyenel bir çizim gibi değil yada bir ön çizim gibi duruyor. Rahatsız eden tarafı yüzün çok fazla burnumuza sokulması, etrafta etkilşimde olduğu bir şeyin olmaması yada dalıp gitmektense aşağıdaki birine bakıyormuş gibi durması olabilir. Beni rahatsız eden bir şey var o resimde, ama yinede güzel resim. :)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Evet bende biraz tahlil yapayım avatarlarla ilgili.

Esen:Avatar harikano,ama füzeler çok büyük olmuş,bide oyundaki karakterin nedir onuda söylermisin,barmen kız falanmı? :evillaugh: :evil:

aransayes:Kendinde dandik adamsın,avatarında dandik. :D

Lixer:sitedeki en güzel avatarlardan biri tebrik ederim :clap: .

İllyra:Kendi çizimin olduğunu tahmin ettiğim avatarın çok güzel olmuş hakkaten,ellerine sağlık.

Daeya:Perfect tek kelimeyle :D
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Illyra nın avatarı güzel. Benim dikkatimi çeken sanırım taranırken sağ göz biraz kararmış. O gözü şaşı gibi yapıyor. O düzeltilirse daha güzel görünür.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
fettan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fettan »

Herkese benden selam arkadaşlar ben yeni geldim. Sitenizde dolaşırken çok güzel kadın resimleri gördüm bende bu avatarı seçtim kendime :roll: nasıl sizce?
Calidanın, deaya nın ve wizardOftheQuarks ın avatarları çok güzel.
Eseninde güzel diyebilirdim ama göğüsleri başından büyük olan kadın resmine güzel diyemem. Illyra nın el çizimi güzel olmuş. gözlerde çok sorun yok bence abartmışsınız.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

fettan wrote:Herkese benden selam arkadaşlar ben yeni geldim. Sitenizde dolaşırken çok güzel kadın resimleri gördüm bende bu avatarı seçtim kendime :roll: nasıl sizce?
Calidanın, deaya nın ve wizardOftheQuarks ın avatarları çok güzel.
Eseninde güzel diyebilirdim ama göğüsleri başından büyük olan kadın resmine güzel diyemem. Illyra nın el çizimi güzel olmuş. gözlerde çok sorun yok bence abartmışsınız.

Nickinle uyumlu bir avatarın var :evillaugh:
fettan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fettan »

Teşekkürler esen. Frp ile alakalı bir isim olacağına böyle bir isim olsun dedim. Avatarımda ki kadının vücudu orantılı hiç olmazsa bakanın göz zevkini bozmuyor. :)
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

benimki bozuyor ama buda benim kusurum napalım, eh artık canım sıkılana kadar bu avatarla sizlerin göz zevkini bozacağım yapacak bir şey yok bu arada hoş geldin :D
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Esen mart ayı geldi diye böyle oldu değilmi marttan sonra değişir umarım avatarın çok can yakacağa benzer.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

sendemi bürütüs bari sen mantıklı bir şey söyleseydin ne diyim yaa yorumsuzum artık :???:
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

YAw cilveli keçi hanı işte geyik yapıyorum ama gerçekten güzel avatar yakışmış sana(oldumu)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

fettan: Bence olayı biraz abartmışsın. İsminle uyumlu olsunda bu kadar abartıya kaçman gereksiz. Hem anlayamadım sen girer girmez hemen avatar tahlillerine bakıp 3 kişinin avatarını sevip üstüne ben daha açığını yaparım diyemi girdin siteye bunu. Ã?oğunlukla ilk girenler bu başlıktan önce başka başlıklara bakarlar.

En son soru.

Sen erkek misin? Yok eğer erkek değil kız ise Aransayesin evinde ne işin var? :schemes:
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply