OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Yener wrote:Biraz gel kaldım kankalar hemen yazıyorum :D

OYUN YARIN SAAT 13:00 BAKIRKÃ?Y HOLY SİMİTÃ?İDE :D ,

Tüm gaz ve heyecanımızla devam edelim şu işe :) .

Yener wrote:

Oyun bilgilendirme :

OYUN YERİ : BAKIRKÃ?Y SİMİTÃ?İ

OYUN SAATİ : 13 : 00

OYUN GÃ?NÃ? : PAZAR

OYUN ADI : KUTSAL EMANET...
Evet serciğim şu ikisine bir bak ve copy paste yapmadığımı anla :wink:
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Editleyip koyma mesajları yener bilmiyoruz sanki.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

dfunk wrote:Editleyip koyma mesajları yener bilmiyoruz sanki.

Aradan bir dk geçtikten sonra hiç bir mesaj editlenemiyor dfunk kardeş :).
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Pazar günü herkes bize geliyor hatırlatayım dedim.
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Serbülent bu dakikadan sonra bizi istemesende kapının önünde gelir oraya çökeriz,paspasın üzerindede zarlarımızı atarız çıt da çıkmaz.
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Genç arkadaşlarım bir kere daha hatırlatayım yarın oyun için ilk durağımız 12:00' DA TAKSİM. Sonra orada saatlerce bekleme talihsizliğine düşmeyelim.
lordana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lordana »

herkez katıla bilir mi :D
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Arkadaşım biz bugün oynadık.Biraz geç bir mesaj olmuş.

Bugün ki oyun her zaman ki gibi düzeyli ve sürekliydi hiç kesintiye uğramadı diyebiliriz ''benim bir süre dünyadan kopuşum hariç :D ''

Serbülent arkadaşımız biraz daha grup oyununa yaklaşsa belki de bugün kat ettiğimiz yolun daha fazlasını yakalayabilirdik.
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaara of the Sand »

bir dahaki oyununuza katıla bilirmiyim acaba tabi yer varsa
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Oyuncu yerimiz yok kaldıki artık izleyicide almıyoruz oyunlarda kopukjluklar yaşanmaya başlıyor narq karakterim zaten yalnız çalışmaya alışmış biri grupla sadece ortak bir sorunla uğraştığı için takılıyor bu kadarını diyeyim sen anla.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Gerçekten kesintisiz bir oyun oldu diyebilirim... Bu arada dfunk'ın ev sahipliği takdire şayandı...

Kahvaltı dedik, pekmezinden reçeline, yumurtasından 2 çeşit zeytin, 3 çeşit beyaz peynirine somun somun ekmekler geldi...

Ã?ay diyene çaydanlık, su diyene sürahi geldi... :|

Kek dedik tepsiyle geldi... Poğaça bir kere geldi, yetmedi bir daha geldi... :roll:

Sofradan kalkınca annesi acıktınız mı diye sordu... :shock:

Kola ise 2.5 litrelik şişelerde geldi. :cry:

Durup dururken koca bir tabak tavuk geliverdi! :clap:

Atakan çaya doydu! :-o
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

dfunk wrote:Oyuncu yerimiz yok kaldıki artık izleyicide almıyoruz oyunlarda kopukjluklar yaşanmaya başlıyor narq karakterim zaten yalnız çalışmaya alışmış biri grupla sadece ortak bir sorunla uğraştığı için takılıyor bu kadarını diyeyim sen anla.
Buna oyuna başladığımızdan beri alıştık,gördük.Zaten senin en başından böyle bir karakterle oyuna girmen yanlıştı bence.Oyunumuz karakterlerin iyi bir iletişim içinde olması halinde güzel işler başaracaktır.''Nasıl olduysa yine de işler başardık''

Ben böyleyim;böyle geldim, böylede giderim diyerek devam etmenin bir anlamı yok.Karakterini biraz grup çalışmasına yönlendirmenin zor bir yanı olduğunu da düşünmüyorum.''sadece biraz''

Karakterinin havasında şu var.''Bakın ben sizden gizli gittim,bilgiyi sizden sakladım,bu bilgi aldım,sizin haberini yoktu,bunu ben tek başıma başardım,hani benim çikolatam?Ama bunun sonunda her zaman başarı yoktur.ölüm de vardır.Mesela;Gromun evinde bence çok rahat öldürülebilirdin yanılmıyorsam.

İlk oyunlarımızın birinde bende böyle bir şey yapmaya yeltenmiştim,karakterimin öleceğini de bile bile tek başıma bir haltlar karıştırmak istedim ama bu tamamen bir anlık hırs ve kızgınlıktan dolayı idi.Beni uyardınız hatalarımı söylediniz ve ben açıkcası değiştiğimin çok iyi farkındayım.

Bence ne anlattığımı iyi biliyorsun dfunk.Bizler amatör değiliz ama hepimizin uyarılmaya ihtiyacı vardır
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Fatih ben karakterin sınıfının davranışına göre hareket ediyorum comp.adventuredan bakarsan eğer ninja sınıfı için neler yazdığına orada hareketlerimin sebebi açıklanıyor kaldiki dğer oyunlarımızda başka bir sınıf ile oynar iken böyle bir şey yaptığımı gördünmü ?

Ha bu arada bogus misafir ağırlamayı severim gene gelin gene aynı şeyi yapraım abartmaya gerek yok yani :wink:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Ã?ncelikle dfunk 'a misafir perveriliğinden ötürü bir kere daha teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar tartışmaya gerek yok zaten yakında birbiriniz ile daha iyi etkileşim içerisinde olmak geçinmek ve daha kaynaşmalı bir şekilde takım oyunu oynamak zorunda kalacaksınız eğer hayatta kalmak istiyorsanız :) .

Bu arada hatırlatayım dedim, baş rahip seçimlerine 3 gün kaldı ve daha siz suçluyu bulamadınız :) .
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Suçlu kim kabak gibi ortada kim olduğunu söylemek istemiyorum (son oyundan sonra buldum gibi)
Post Reply