dfunk wrote:Oyuncu yerimiz yok kaldıki artık izleyicide almıyoruz oyunlarda kopukjluklar yaşanmaya başlıyor narq karakterim zaten yalnız çalışmaya alışmış biri grupla sadece ortak bir sorunla uğraştığı için takılıyor bu kadarını diyeyim sen anla.
Buna oyuna başladığımızdan beri alıştık,gördük.Zaten senin en başından böyle bir karakterle oyuna girmen yanlıştı bence.Oyunumuz karakterlerin iyi bir iletişim içinde olması halinde güzel işler başaracaktır.''Nasıl olduysa yine de işler başardık''
Ben böyleyim;böyle geldim, böylede giderim diyerek devam etmenin bir anlamı yok.Karakterini biraz grup çalışmasına yönlendirmenin zor bir yanı olduğunu da düşünmüyorum.''sadece biraz''
Karakterinin havasında şu var.''Bakın ben sizden gizli gittim,bilgiyi sizden sakladım,bu bilgi aldım,sizin haberini yoktu,bunu ben tek başıma başardım,hani benim çikolatam?Ama bunun sonunda her zaman başarı yoktur.ölüm de vardır.Mesela;Gromun evinde bence çok rahat öldürülebilirdin yanılmıyorsam.
İlk oyunlarımızın birinde bende böyle bir şey yapmaya yeltenmiştim,karakterimin öleceğini de bile bile tek başıma bir haltlar karıştırmak istedim ama bu tamamen bir anlık hırs ve kızgınlıktan dolayı idi.Beni uyardınız hatalarımı söylediniz ve ben açıkcası değiştiğimin çok iyi farkındayım.
Bence ne anlattığımı iyi biliyorsun dfunk.Bizler amatör değiliz ama hepimizin uyarılmaya ihtiyacı vardır