Hayatta Save Ve Load Hakkımız Olsa....
-
Ao
- Kullanıcı

Amacım kimseye laf atmak değil ama para çıksa paraylada okursun ama parasız herşey çok zor maalesef onun için önce loto 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
yahu parayı al sen bi sonra bilkent oxford freenwich faln yaparsın.Galathiniol wrote:Ama para olsa bile SacoKhan insan bir üniversite bitirebildim demeli.
Okumanın keyfi başka olur bence.Gerçi siz zaten üniversitedesiniz ama...
Yanlış anlamayın herşeyi üniversiteye bağlamıyorum.Sadece mezun olupda para sahibi olmak istiyorum..
Koy sen parayı önce cebe allah allaa
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Joseph Stalin
- darkflarer
- Kullanıcı

oks'den bi saniye önce kullanırdım ki sınavdan 10 dakika erken çıktım diye az fırça yemedim babam her konuşmada zamanı arttırıyor ayrıca sinir oluyorum, birde her sınava girmeden öncede lazım, öss içinde lazım, motora binmeden öncede çünkü çok deli sürüyorum ne olacağı belli olmaz falan filan...
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Eğer sadece bir kere save etme şansım olsaydı, doğduğum gün save ederdim. Eğer bir kere load etme imkanım olsaydı o da öldüğüm gün olurdu. Ama bilincimi korumak şartıyla elbette...
Nereden mi çıktı bu düşünce? Geçen gün bir bu kadar daha yaşasam ne olur diye düşündüm... Kendimi 50 yaşımda buldum. Gözlerim doldu. Hadi bir o kadar daha yaşasam? 75. 50-75 arasının ne keyfi var? Ben şu anda o zaman neden çalışıyorum? 0-25 bitmiş... 25-50 onun kadar keyifli olur mu? Ya 50-75? Fetret devrinde Osmanlı...
Yaşayın arkadaşlar. Yaşayın. Valla bunlar iyi günleriniz. Harcamayın Save'leri Ã?SS'ye ıvıra zıvıra... Hele bir doğum ve ölüme koyun, gerisi keyif. Yetmiyor bana ömrüm
Nereden mi çıktı bu düşünce? Geçen gün bir bu kadar daha yaşasam ne olur diye düşündüm... Kendimi 50 yaşımda buldum. Gözlerim doldu. Hadi bir o kadar daha yaşasam? 75. 50-75 arasının ne keyfi var? Ben şu anda o zaman neden çalışıyorum? 0-25 bitmiş... 25-50 onun kadar keyifli olur mu? Ya 50-75? Fetret devrinde Osmanlı...
Yaşayın arkadaşlar. Yaşayın. Valla bunlar iyi günleriniz. Harcamayın Save'leri Ã?SS'ye ıvıra zıvıra... Hele bir doğum ve ölüme koyun, gerisi keyif. Yetmiyor bana ömrüm
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

sayısal loto icad oldugu gün save ederdim.hayatımı lotoda çıkan rakamları ezberlemeye adardım. tabi bolcada serserilik yapardım. anarşi bile çıkarırdım heralde.banka falan soyardım.baktım dönülmez akşamın ufkundayız.dönerdim
takırtakır kırardım parayı.sonra canım çok isterse paranın verebilicegi en iyi egitimi alırdım. ama kesinlikle ve kesinlikle çalışmazdım kimseyi çekemem valla parayı vurmuşum dimi playboy falan olurdum heralde 
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
OKS'den bir ün sonrasına Save yapardım.Yaz tatili birince Load ederdim.Sürekli o yazı yaşardım(OKS'nın nası geçtiğine bağlı
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Sevdiğim kıza çıkma teklif ettiğim anı Save yapardım.5 saat sonra ayrıldığımız vakitte ise Load edip tekrar o 5 saati sonsuza dek yaşardım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
5 saat de iyimiş yau... Ben intihar etmeden hemen öncesine save atar intaar ederdim. Öldükten sonra başıma gelenleri beğenmezsem Loadlar intaar etmekten vazgeçerdim. Bir de ölümün ötesi hakkında kitap yazardım. Hatta tarih kitapları belki.. Ölüp ölüp tarihteki önemli kişileri bulup söyleşi yapar gizli gerçekleri yazardım 
Tabii eğer, load da birikimimiz kaybolmuyosa ya da ölünce bu hak bitmiyosa.. Eğer bunların tam tersi geçerli ise, böyle bi şeyi kullanmazdım.çünkü ne yaparsam yapayım yine edeceğimle çekeciğimi bulurdum bu kafayla...
Tabii eğer, load da birikimimiz kaybolmuyosa ya da ölünce bu hak bitmiyosa.. Eğer bunların tam tersi geçerli ise, böyle bi şeyi kullanmazdım.çünkü ne yaparsam yapayım yine edeceğimle çekeciğimi bulurdum bu kafayla...
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
-
Gabriell-The-Sorcerer
- Kullanıcı

hemen şimdi save yapar,bugünden itibaren ölüm döşeğine kadar dünyada gelişen bütün teknolojik olayları nasıl yapıldığını açıklayan verilerle birlikte not ederdim.Sonrada load yapıp şu ana döner ve yarın dünyanın en genç ve en önemli mucidi olurdum
Düşünsenize;
Ã?ılgın mucit Emir Yanat bir gün içinde hem ışınlanmayı,hem görünmezliği,hem bitmeyen enerjiyi,hem ölümsüzlüğü hem de zaman yolculuğunu buldu
:ayyyy!:
Düşünsenize;
Ã?ılgın mucit Emir Yanat bir gün içinde hem ışınlanmayı,hem görünmezliği,hem bitmeyen enerjiyi,hem ölümsüzlüğü hem de zaman yolculuğunu buldu
Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
I'd felt jerky..