Ev olayının olması çok hoş olmuş.Arabayla gelmenin bir anlamı yok Can orda park yeri ararsın vırt zırt boşver,deniz otobüsünün orda buluşuruz ve tabanway.
OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN
Ben 2-3 gün önce okumuştum eski sayfaların bir çoğunu.İşin bir de öbür yanı var oda zamanın nasıl geçtiği.Gerçekten su gibi akıp gidiyor demenin tam yeri
Ev olayının olması çok hoş olmuş.Arabayla gelmenin bir anlamı yok Can orda park yeri ararsın vırt zırt boşver,deniz otobüsünün orda buluşuruz ve tabanway.
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Dfunk'cım sen asıl aşağıdaki DVD'leri görmedin bi 60 küsür tane de aşağıdaki çekmecelerde vardı... Sırf üstteki dolaptan 7 tane film çökezleyince aşağıdaki dolapları hiç açmayayım dedim ben de
:evillaugh:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Yükliyimmi bizim komedi fotoları Dfunk?
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Var olmaz mı..sen söle bana yüklimmi yüklemmiiimi :evillaugh:
Bu pazar günü büyük ihtimalle oyuna gelemeyeceğim. Çok sevdiğim bir arkadaşım Ankara'dan geliyor. Ya da belki geç gelirim, DVD'leri almak için
Kesin durumu size daha sonra bildiririm...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Demek ki bu haftada bogus' un makus talihi NPC olmakmış
. Bu hafta mutlaka oynayalım çünkü biliyorsunuz bir sonraki hafta içinde FRPworld geleneksel bahar buluşmasına
katılmaya niyetlendik. Bu arada benim PC hala haşat durumda şuanda internet cafedeyim yer konusunda beni telefonla mutlaka bilgilendirin.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Bu haftayı ben ayarlamaya çalışcağım söylediğim gibi