OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Ben 2-3 gün önce okumuştum eski sayfaların bir çoğunu.İşin bir de öbür yanı var oda zamanın nasıl geçtiği.Gerçekten su gibi akıp gidiyor demenin tam yeri :)

Ev olayının olması çok hoş olmuş.Arabayla gelmenin bir anlamı yok Can orda park yeri ararsın vırt zırt boşver,deniz otobüsünün orda buluşuruz ve tabanway.
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

İyide nasıl gelcez bakırköyde buluşup gidelim hep beraber olurmu?
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Narq, Bostancıya gelin. Park etmeyeceğim zaten, önünde bekleyeceğim. Deniz otobüsünün kaçta geldiğini biliyorum. Binmeden arayın yeterli.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

valla güzel oyun oldu ben bir kaç dvd yağmaladım bogustan haftaya getireceğim söz valla :schemes:
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Dfunk'cım sen asıl aşağıdaki DVD'leri görmedin bi 60 küsür tane de aşağıdaki çekmecelerde vardı... Sırf üstteki dolaptan 7 tane film çökezleyince aşağıdaki dolapları hiç açmayayım dedim ben de :) :evillaugh:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Valla iyi yapmışsın bogus talan ederdim valla bu arada narq bir iki resim eklemiş bak istersen
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Yükliyimmi bizim komedi fotoları Dfunk?
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Yaptın yapacağını yine narq ulen başka resim mi yoktu bunları koymuşsun siteye.
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Var olmaz mı..sen söle bana yüklimmi yüklemmiiimi :evillaugh:
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Yükle yükle nasıl olsa bu pazar sendeyiz. :schemes: :evillaugh:
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Bu pazar günü büyük ihtimalle oyuna gelemeyeceğim. Çok sevdiğim bir arkadaşım Ankara'dan geliyor. Ya da belki geç gelirim, DVD'leri almak için :D Kesin durumu size daha sonra bildiririm...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bogus napalım misafir ağırlayacaksan diyecek birşey yok gelirsen nerede olacağımız henüz belli olmadığından uğra bir ara siteye.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Demek ki bu haftada bogus' un makus talihi NPC olmakmış :D . Bu hafta mutlaka oynayalım çünkü biliyorsunuz bir sonraki hafta içinde FRPworld geleneksel bahar buluşmasına :D katılmaya niyetlendik. Bu arada benim PC hala haşat durumda şuanda internet cafedeyim yer konusunda beni telefonla mutlaka bilgilendirin.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

ehehe düzeltemedi pcyi hala
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Bu haftayı ben ayarlamaya çalışcağım söylediğim gibi
Post Reply