Neden bu nick ? Neden bu avatar ?
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

nick imi tamamen rastlantıyla seçtiğimi hatırlıyorum. o zamanlar angel die bi dizi vardı onu seyrederdim, Illyra da aklımda kalmış. yoksa nick için bi sürü isim düşünmüştüm, Ehlana, Polgara, Mirtai, Eliza vs benzeri şeyler. ama sonunda kulağıma en melodik gelen Illyra oldu ve onu seçtim Illyra karakterine olan hayranlığımdan değil
avatarıma gelince bilmeyen kalmadı artık galiba
avatarıma gelince bilmeyen kalmadı artık galiba

Bu adı seçme sebebim Drizzt'ten etkilenipte karaelfleri seven; karaelflerin ne kadar güçlü olduğun görüpte seven; aşağı drow yukarı karaelf diyenlere hafif bir göndermeydi. D&D da nedense ırklar karadıkça ve kötüleştikçe daha da güçleniyordu bunu da kafama takmıştım. Maharet karalıktaysa alın size darkgnome dedimde koydum.
Seçerkende en ezik ırkın gnom olmasının yanında en uzun oyunumu bir gnom mucit ile oynadığımdan siteye girince bu ismin bana uyduğunu düşündüm. Gnomlar eziktir ama ben hala seviyorum onları aynı drowları sevenler gibi işte. Birde avantajı var bunun. "Gnomlar çok güçlüdür!" dediğinde insanlarla konuşacak, tartışacak, kaynaşacak bir ortamı kolaylıkla elde edebiliyorsun
Sitenin başlarında herkes kendisine seçtiği bir karaktere göre burada yazılar yazardı ancak hazır cevap gibi bölümlerde "Budur!" diye cevaplarken yada ileri derece geyik yaparken karakterler kullanılmazdı. Bende orda büü düşmanı teknoloji ile ırkının düyayı ele geçirmesini isteyen, ırkının tek üyesi karagnom'u oynuyordum.

1. avatarım hiç bir resmi karagnom'a benzetemediğimden paint'te hızla çizdiğim bir bir resimdi. Arkasında mağara olan kızgınla aksi arası bakışı olan çirkin ama sempatik bir şeydi. Ne yazıkki o harddiskim mefta olduğundan buraya koyamayacağım.
Aralarından biri 2 kez değişime uğrayan 3 tane avatar geçtikten sonra bu avatara geçebildi. Aradakilerden sadece bu bende var diğerlerini bulamadım, herhalde sildim.
Son avatarı ise koyma sebebim... aaa saat kaç olmuş. Benim işim gücüm vardı neyse sebebini anlatamayacağım size ne yazık.
Seçerkende en ezik ırkın gnom olmasının yanında en uzun oyunumu bir gnom mucit ile oynadığımdan siteye girince bu ismin bana uyduğunu düşündüm. Gnomlar eziktir ama ben hala seviyorum onları aynı drowları sevenler gibi işte. Birde avantajı var bunun. "Gnomlar çok güçlüdür!" dediğinde insanlarla konuşacak, tartışacak, kaynaşacak bir ortamı kolaylıkla elde edebiliyorsun
Sitenin başlarında herkes kendisine seçtiği bir karaktere göre burada yazılar yazardı ancak hazır cevap gibi bölümlerde "Budur!" diye cevaplarken yada ileri derece geyik yaparken karakterler kullanılmazdı. Bende orda büü düşmanı teknoloji ile ırkının düyayı ele geçirmesini isteyen, ırkının tek üyesi karagnom'u oynuyordum.

1. avatarım hiç bir resmi karagnom'a benzetemediğimden paint'te hızla çizdiğim bir bir resimdi. Arkasında mağara olan kızgınla aksi arası bakışı olan çirkin ama sempatik bir şeydi. Ne yazıkki o harddiskim mefta olduğundan buraya koyamayacağım.
Aralarından biri 2 kez değişime uğrayan 3 tane avatar geçtikten sonra bu avatara geçebildi. Aradakilerden sadece bu bende var diğerlerini bulamadım, herhalde sildim.
Son avatarı ise koyma sebebim... aaa saat kaç olmuş. Benim işim gücüm vardı neyse sebebini anlatamayacağım size ne yazık.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Gabriell-The-Sorcerer
- Kullanıcı

Bu nick'im bana diablo 2 zamanlarından kalma.Battle.net'ten oynadığım zamanlarda hatrı sayılır bir sorceress kullanıcısıydım ve nick'im Gabriell'di.Bu ismi büyücülere çok yakıştırıyorum.Bu siteye girdiğimde sadece Gabriell ismini kullanmam pek tanımlayıcı olmazdı o yüzden ünvanını da yazdım.Diablo'ya sadık kalıp sorceress mı yazayım diye çok düşündüm ama en sonunda neysem onu yazmam gerektiğine karar verdim 
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

Nick: Zaten yanlış yazmışım Daha yeni farkettim.Galathiliondur aslı.Anlamıda ışıldıyan ak ağaçtır. Ağaçları ve doğayı severim.Ama bu, bu nick i yazmamın sebebi değil.Tam hatırlamıyorum ama sevdiğim butün nickler üye olduğum zaman yazılmıştı.Sonundada bunu koydum.
Avatar: Hala beğendiğim bir avatar bulamadım.Ã?ncekilerde zaten pek güzel değildi.Hatta birinde kadın paladin resmi koymuştum yanlış anlaşılmıştı
.
Avatar: Hala beğendiğim bir avatar bulamadım.Ã?ncekilerde zaten pek güzel değildi.Hatta birinde kadın paladin resmi koymuştum yanlış anlaşılmıştı
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Başka bir başlıkta yazmıştın "Biliyorsunuz ben monkları severim" diye. Ama Takma isim içinde "the sorcerer" geçince şaşırmıştım. Sihirbaz mı, keşiş mi? Neden o zaman bu isim diye. Ã?ğrendim iyi oldu.Gabriell-The-Sorcerer wrote:Bu nick'im bana diablo 2 zamanlarından kalma.Battle.net'ten oynadığım zamanlarda hatrı sayılır bir sorceress kullanıcısıydım ve nick'im Gabriell'di.Bu ismi büyücülere çok yakıştırıyorum.Bu siteye girdiğimde sadece Gabriell ismini kullanmam pek tanımlayıcı olmazdı o yüzden ünvanını da yazdım.Diablo'ya sadık kalıp sorceress mı yazayım diye çok düşündüm ama en sonunda neysem onu yazmam gerektiğine karar verdim
En komik takma ismi açıklıyorum: Daeya! Anne demekmiş demek.
Saco: Eskisi de güzeldi evet ama en güzeli Stanley Kubric'in olduğuydu bence. Omu buraya gelişim aşamalarıyla koymayı istedim ama ne yazık işte. Bu avatarı beni daha iyi anlattığı için seçtim. Bundan sonraki seçimim isteğiniz üstüne yine çirkin gnome maskesi olacak demekki
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Siteye üye olduğumda ilk kullanıcı adım Necros_Spellweaver idi, yani karakterimin adı. O anlık dalgınlıkla böyle yapmışım. Sonra pişman oldum öyle aldığıma, değiştirmeyi düşündüm ama "Ulan baştan adam gibi bir şey alsaydın ya, ne uğraştırıyorsun bizi?" demesin adminler diye öyle bir taleptte bulunmaya yüzüm olmadı.
Daha sonra "Tamam be, değiştiriyorum artık! Deheyt!" dediğim zamanda ise birden kendimi admin buluverdim. Hayda, şimdi nereye başvuracağım? Başvurmadan değiştirsem kimin haberi olacak? Ve daha da önemlisi: Ben bu yeni kullanıcı adımı ne yapacağım?
Bir yığın kişiye akıl danıştım kullanıcı adımı ne yapayım diye. Kimse bir isim söylemedi, ama herkesin ortak görüşü "Biz seni Necros olarak tanıdık, ne yaparsan yap isminde Necros olsun." idi. Ben de birkaç aydır MSN'de Lord Necros ismini kullanıyordum. Yapmışken böyle yapayım dedim. Tabi sonra ona da pişman olmadım değil hani. İnsanlar "Aha admin oldu bir tarafları havalandı da lord yaptı kendini." diye fısıldaşmaya başladılar ama iş işten geçmişti artık.
Sanırım hâlâ böyle düşünenler mevcut, ben her ne kadar bu gerçeği birkaç kez anlatmış olsam da. Ama artık pek önemsemiyorum. Bir daha da kullanıcı adımı değiştirmem. Her değiştirdiğimde bir şeyler ters gidiyor.
Eski avatarım da karakterime en çok benzetebildiğim bir resimdi. RPG oyunları için tasarlanmış bir porteydi. (Daha spesifik konuşursak, Baldur's Gate için.) İnsanların pek hoşuna gitmemişti ama. Hatta hiç unutmam, Darkgnome bana "Değiştir şu avatarını, kabuslarıma giriyor." demişti. Ã?yle olunca ben de bir el atıp şimdiki haline getirdim. Değiştirir miyim? Sanmıyorum.
Bir yığın kişiye akıl danıştım kullanıcı adımı ne yapayım diye. Kimse bir isim söylemedi, ama herkesin ortak görüşü "Biz seni Necros olarak tanıdık, ne yaparsan yap isminde Necros olsun." idi. Ben de birkaç aydır MSN'de Lord Necros ismini kullanıyordum. Yapmışken böyle yapayım dedim. Tabi sonra ona da pişman olmadım değil hani. İnsanlar "Aha admin oldu bir tarafları havalandı da lord yaptı kendini." diye fısıldaşmaya başladılar ama iş işten geçmişti artık.
Eski avatarım da karakterime en çok benzetebildiğim bir resimdi. RPG oyunları için tasarlanmış bir porteydi. (Daha spesifik konuşursak, Baldur's Gate için.) İnsanların pek hoşuna gitmemişti ama. Hatta hiç unutmam, Darkgnome bana "Değiştir şu avatarını, kabuslarıma giriyor." demişti. Ã?yle olunca ben de bir el atıp şimdiki haline getirdim. Değiştirir miyim? Sanmıyorum.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.