Neden bu nick ? Neden bu avatar ?
Avatarım: Eski avatarım sitedeki bir avatar yükleme sorununda değiştirme girişimim sonucunda kaybolmuş, ben de o sorun hallolana kadar avatar kullanmayı kendime yasaklamıştım bana onu hatırlatsın diye. Neyse sorunu hallettikten sonra eski avatarımı aradım ama nerdee ? Kaybolmuş, ben de bir googling yaptım, lich in tepesindeki avatarı alıp koydum.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Genelde bu isimli kişiler aklî dengesi yerinde olmayan hafif psikopat, eğlenceli tiplerindir.Ben de kendimi onlar gibi görür vede hissederim.
Nickimin sebebini yazdım şimdide sıra avatarda;
Sık sık avatar değiştiren biriyim.O an nasılsam ona göre bir avatar koyarım genellikle.Ama sanırım Jango Fett avatarıma geri döneceğim çünkü yine Fett damarıma basıldı
Lord Necros'un nickine niye bu kadar takıldınız ki? Lord soyluluk ve yönetici sınıfa ait bir ünvanıdır.Kendisini soylu olaraka görmüş demekki (bencede öyledir zaten kendileri), Necros'da latince kökenli olarak "Ölüm" demektir. Tam kötü adam ismi işte. Hatta tam chaotik evil wizard ismi.Daha ne olsun
Nickimin sebebini yazdım şimdide sıra avatarda;
Sık sık avatar değiştiren biriyim.O an nasılsam ona göre bir avatar koyarım genellikle.Ama sanırım Jango Fett avatarıma geri döneceğim çünkü yine Fett damarıma basıldı
Lord Necros'un nickine niye bu kadar takıldınız ki? Lord soyluluk ve yönetici sınıfa ait bir ünvanıdır.Kendisini soylu olaraka görmüş demekki (bencede öyledir zaten kendileri), Necros'da latince kökenli olarak "Ölüm" demektir. Tam kötü adam ismi işte. Hatta tam chaotik evil wizard ismi.Daha ne olsun
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
nick : gerçek ismime benzeyen bir elf ismi olduğu için
avatar : ilk siteye geldiğimde bunu kullanıyordum az önce yine buna döndüm..dönme sebebim en çok sevdiğim avatarımın bu olduğu kanısına varmış olmam ayrıca siteye ilk kaydolduğumda sitenin galerisinde bulmuştum fakat az önce farkettim ki yerinde yeller esmekte hemen avatar tahlili başlığından birinin tahlilinde kullanıdğını hatırladım ve ona tekrar kavuştum....
avatar : ilk siteye geldiğimde bunu kullanıyordum az önce yine buna döndüm..dönme sebebim en çok sevdiğim avatarımın bu olduğu kanısına varmış olmam ayrıca siteye ilk kaydolduğumda sitenin galerisinde bulmuştum fakat az önce farkettim ki yerinde yeller esmekte hemen avatar tahlili başlığından birinin tahlilinde kullanıdğını hatırladım ve ona tekrar kavuştum....
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Nickim.Hayatımda okuduğum en DEHşET hikaye olan KONT DE MONTE KRİSTO dan aldım bu ismi.Edmond Dantes.Kendime inanılmaz derecede benzettiğim bir karakter.Başka hiç bir roman kahramanını kendime bu kadar benzetmemişimdir.Aklıma geldikçe ağlayacak gibi olurum.
işte bu nedenlerden dolayı, sürekli Edmond nickini kullanırım.
Yedek Nick:Ara sıra Elfçe de ismim olan Huor Tinéhtélé'yi de kullanırım
Code: Select all
18 yıl hapiste kalıyor Hapiste kaldığı her gün boyunca intikam yemini ediyor.Ã?ıktıktan sonra düşmanlarından birinin karısını ve oğlunu kendine küstürüp intihar etmesini sağlıyor.Birisinin karısının, çocuğunun, annesinin, babasının, hizmetlisinin ölümünü sağlayarak delirmesini sağlıyor.Birisini kendi evini soyarken kıendi adamı tarafından ölüyor.Birisi ise fakir fukara kalıyor(en zengin ünvanını alan kişiyken).Toplamda 4 kişi ve 4'ünden de intikamını alıyor.Ve de bir ada dolusu hazineye de konuyor.
Yedek Nick:Ara sıra Elfçe de ismim olan Huor Tinéhtélé'yi de kullanırım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Par-Salian
- Kullanıcı

Nick hiç sorma ne ara yazdım neden yazdım bende bilmiyorum zaten... O değil adamı sevsem neyse diyecem onuda sevmiyorum... Tamamiyle boş bir anda gereksiz bir şekilde yazılan bir nick... Hatta arkadaşlar suyunu çıkarıp Parselleyen diye dalgada geçilmiştir...
Ben niye hala bu Nick tutuyorum lan? İsim değişikliği istiyorum yetkililer duyun sesimi!!!!
Avatar ise geçen bir başlıkda yazmıştım gene yazıp laf kalabalığı yapmıyayim Urahara işte severim.
Ben niye hala bu Nick tutuyorum lan? İsim değişikliği istiyorum yetkililer duyun sesimi!!!!
Avatar ise geçen bir başlıkda yazmıştım gene yazıp laf kalabalığı yapmıyayim Urahara işte severim.
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
- hellscream666
- Kullanıcı

Nickim kendi kendime düşünüp mantıklı olduğunu sandığım düşüncelerimden biridir.(Darktimes = Kara zamanlar ..Biraz daha çevirirsek kötü zamanlar boş zamanlar gibi anlamlara getirdim ama hepsi kurmacadır..) Avatar ise bir anlık ruh halimded bulunduğum bir seçimden ibaret..
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Emmm benim avatar: siteye uye olduğumda avatarm olsun bir tane dedim kendi resim galerimi ararken buldm ejderhanın kafasını kestim biraz editledm kuçulttum falan filan koydm siteye
nicke gelince : onuda kafadan uydurdum zaten butun kullandığım isimleri öyle yaparım
nicke gelince : onuda kafadan uydurdum zaten butun kullandığım isimleri öyle yaparım
<div align="left"><em>Amin mela lle...</em></div>
Bundan 8-9 sene önce lise yıllarında, arkadaşlarla okuldan kaçıp counter- strike oynamaya giderdik, herkesin nickleri vardı böyle afilli afilli, ben abeji gibi emir yazardım nickime çok koyardı, sonra bigün oturdum Lisedeki hazırlık kitaplarıma bakmaya başladım, İngilizce namına bişey yok güzel gördüğüm afilli bi kelime bulacam nick yapıcam onu.
Sonra Phantomu buldum, acaip hoşuma gitti, bidahada ömrü billah değiştirmedim.
-Avatarda Forgetten Realmsın en baba tanrısı olan Torm'un sembolüdür.
Sonra Phantomu buldum, acaip hoşuma gitti, bidahada ömrü billah değiştirmedim.
-Avatarda Forgetten Realmsın en baba tanrısı olan Torm'un sembolüdür.

-------------------------------------------------------------
UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

Nick'i bulmam hiç zor olmadı çünkü ilk okuduğumdan beri fr tanrılarından en çok Torm'dan etkilenmiştim. Bu yüzden bu siteye üye olurken ilk hesabımdada bundada Torm'u kullandım.
Aslında bugüne kadar en çok severek oynattığım karakteri yazmak istiyordum (Edlarin Quel'Thalas) ama daha önce saygıdeğer bir abimiz eldarin'i kullanmıştı.
Avatar'a gelince geyik olsun diye koydum, yaratıcı bir avatar.
Aslında bugüne kadar en çok severek oynattığım karakteri yazmak istiyordum (Edlarin Quel'Thalas) ama daha önce saygıdeğer bir abimiz eldarin'i kullanmıştı.
Avatar'a gelince geyik olsun diye koydum, yaratıcı bir avatar.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
-
Karanya-Memoria
- Kullanıcı