İlk fantastik romanım yakında sizlerle...
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Ya o kadar yazı yazmıştım buraya gitmemiş... Neyse bu sefer kısaca söyliyim. Kapak çalışması inanılmaz olmuş, Kerem Beyitten de bu beklenirdi zaten. Kendisi taptığım bir insandır. Umarım sende eserinle, benim için öyle bir yere gelirsin. Ve tekrardan umarım ki kısa hikaye çalışmaların varsa Ocakbaşı hikayelerinde sergilersin. Saygılarımla.
Been there. Seen that. Got the scars.
-
Lenethinia_Rosetta
- Kullanıcı

tebrikler gercekten gurur verici bisey olmali. isim direk zaten "bard's song" hesabı olmuş cok hosuma gtti (= yannız bu yayınevinin kitaplari nerde satılıyo ben pek rastlamadm da? yani hangi ktabevinde soylersen cok makbule gecer 
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

D&R da olabilir. Ya da büyük kitapevlerinde.Lenethinia_Rosetta wrote:tebrikler gercekten gurur verici bisey olmali. isim direk zaten "bard's song" hesabı olmuş cok hosuma gtti (= yannız bu yayınevinin kitaplari nerde satılıyo ben pek rastlamadm da? yani hangi ktabevinde soylersen cok makbule gecer
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
destek için mutlaka almak isityorum.çünkü çok yakın zamaanda arkadaşım başka bir yayın evinden kitap çıkardı piyasaya!ve sadece bir türk yazdığı için yerden yere vurdular!markalaşmış isimleri arıyor gözler.dikkat ediyorum her gidişimde kimse raflarda fazla zaman gecirmiyor!tavsiye alamadan gelenler kapak resmine bakıyor
ki bu durumda avantajlısın.ön yargıyla savaşmak!bu zaman ve sabır istiyo!bayada maddi destek!reklam olayı çözer diyen kimseye net birşekilde katılamam!bir kitap için cıkılmadık ulusal kanal konuşulmadık forum kalmasada eleştiriler cahilce!50 sayfa yada daha az okuyup tüm kitabı yargılayanlarmı dersin,şekline kafayı takanlarmı!
bu sefer ben şahsen hiçbir arkadaşımdan almıycam!kimse bunu yapmasın!eee ne be 15-18 kagıt buna mı vercez desenizde kitap daha ucuz yada pahalıda olsa destek için yada yayınevlerinin destekleyeceği yeni yazarlar için(bunların altında yazar ve yayınevi arasındaki ilişkileri yakından gördüm)bunu yapmak zorundayız!
ben şahsen şuan ilk kitabını bitirdiğim bir üçleme var!2.kitaba devam etmiycem forum nezaman acılmış kitap ne zaman cıkmış bilmiyorum.belki şuan millet okuyordur!3'lememe devam etmiycem.izmirdeyim .herhangibiryerde görürsem hemen alıcam!
kapak çok güzel demek yanında önemli olan ,kapak cok isabetli!cok kişinin fikrini çeliyor,iyi bir kapak!
hayırlı olsun!
bu sefer ben şahsen hiçbir arkadaşımdan almıycam!kimse bunu yapmasın!eee ne be 15-18 kagıt buna mı vercez desenizde kitap daha ucuz yada pahalıda olsa destek için yada yayınevlerinin destekleyeceği yeni yazarlar için(bunların altında yazar ve yayınevi arasındaki ilişkileri yakından gördüm)bunu yapmak zorundayız!
ben şahsen şuan ilk kitabını bitirdiğim bir üçleme var!2.kitaba devam etmiycem forum nezaman acılmış kitap ne zaman cıkmış bilmiyorum.belki şuan millet okuyordur!3'lememe devam etmiycem.izmirdeyim .herhangibiryerde görürsem hemen alıcam!
kapak çok güzel demek yanında önemli olan ,kapak cok isabetli!cok kişinin fikrini çeliyor,iyi bir kapak!
hayırlı olsun!
TOMB
arkadaşlar ilginiz için tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.. şu anda Van'da askerlik yaptığımdan çok sık nete giremiyorum bu yüzden önerilerinize ve çok değerli eleştirilerinize yanıt veremediğim için üzgünüm..
Lanethinia_Rosetta: Romanım Ankira yayınlarından çıkıyor. Ejderha mızrağı, unutulmuş diyarlar, ravenloft gibi diyarların birçok romanını basmıştır. Fantastik edebiyatın gelişmesine çok yardımcı olan köklü bir yayınevidir. Kitabı büyük kitapevlerinde bulabilirsin. bu tüm şehirler için geçerlidir.. İlgin için ayrıca teşekkürler. Ayrıca www.ankira.com adresinden gerekli bilgilereulaşabilirsin
Black Hand: Ben de seninle aynı fikirdeyim. Kerem Beyit arkadaşımızın ellerine sağlık
Aransayes: Kesinlikle haklısın
Tomb: Sana ayrıca teşekkürler Tomb. İlgin ve yorumların için.. Ã?nyargı bizim için en büyük problem dediğin gibi. Umarım samimi bir şekilde romana yaklaşırlar.. Uzun zamandır uğraşıyordum bu roman için ve üçlemenin ilk adımını sonunda attım. Umarım beklentileri karşılar. Türk okuyucuları bir Türk'ün dilinden fantastik diyarlara götürmek benim için büyük bir zevk olacak. Umarım sizin için de aynı derecede keyifli olur..
Haziranın ilk günlerinde Ozanın şarkısı sizlerle...
Saygılar, sevgiler...
Lanethinia_Rosetta: Romanım Ankira yayınlarından çıkıyor. Ejderha mızrağı, unutulmuş diyarlar, ravenloft gibi diyarların birçok romanını basmıştır. Fantastik edebiyatın gelişmesine çok yardımcı olan köklü bir yayınevidir. Kitabı büyük kitapevlerinde bulabilirsin. bu tüm şehirler için geçerlidir.. İlgin için ayrıca teşekkürler. Ayrıca www.ankira.com adresinden gerekli bilgilereulaşabilirsin
Black Hand: Ben de seninle aynı fikirdeyim. Kerem Beyit arkadaşımızın ellerine sağlık
Aransayes: Kesinlikle haklısın
Tomb: Sana ayrıca teşekkürler Tomb. İlgin ve yorumların için.. Ã?nyargı bizim için en büyük problem dediğin gibi. Umarım samimi bir şekilde romana yaklaşırlar.. Uzun zamandır uğraşıyordum bu roman için ve üçlemenin ilk adımını sonunda attım. Umarım beklentileri karşılar. Türk okuyucuları bir Türk'ün dilinden fantastik diyarlara götürmek benim için büyük bir zevk olacak. Umarım sizin için de aynı derecede keyifli olur..
Haziranın ilk günlerinde Ozanın şarkısı sizlerle...
Saygılar, sevgiler...
-
Lenethinia_Rosetta
- Kullanıcı

Eliathor wrote:arkadaşlar ilginiz için tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.. şu anda Van'da askerlik yaptığımdan çok sık nete giremiyorum bu yüzden önerilerinize ve çok değerli eleştirilerinize yanıt veremediğim için üzgünüm..
ooo bu durumu benim nazarımda daha bir gurur verici yaptı.oralarda vatan görevini yaparken bir yandan bunları heycanla takip ediyorsun!cevaplar yazıyorsun.sagolasın!
Allah seni sevdiklerine gününde sağsalim kavuştursun!
TOMB