İyi Taraflar
- Hemen hemen her zaman keyifli zaman geçirdiğimden sayılır mı bilinmez ama İzmirCon'da çok eğlendim.
- Mekan çok iyiydi. Umarım gelecek senelerde de aynı yerde yapılır. Con için çok uygun, güzel, temiz, teknolojik...
- Organizasyonu yapan arkadaşlar ihtiyaçlar karşısında bir dediğimizi iki etmediler diyebilirim. Teşekkür etmek lazım bu açıdan.
- Müzik, vs.. falan çok yerindeydi, çok beğendim.. Yav kısaca fiziksel olarak her şey iyi oyun oynamak için uygundu.
Kötü Taraflar
- FRP'yi seven az insan var. Maalesef izmir için böyle olaylar biraz lüks sanırım. Katılım beklenen den azdı.
- Reklam iyi yapılmaması, biraz da herşeyin son ana kalması nedeniyle oyunlar açılmadı. Eminim küsen DMler olmuştur.
Önemsiz yorum:
Topluluk halinde iyi zaman geçirebileceğimizi bilmiyoruz. Sadece havayı bile solumaya gidilirdi bence. Trajikomik olan, gelenlerden bazıları: az insan gelmiş uff, puff diyerek ortamı biraz gerdiler.. Hehe.
İstediğim oyunu oynadım, oynattığım oyun bir gün önceden dolmuştu, oyuncular kafaydı..
Ben eğlendim, yeni insanlarla tanıştım, bayağa güldüm.. Organizatörlere ve katılan herkese kişiye benim iyi zaman geçirmeme birşeyler kattığı için teşekkür etmem lazım.