İzmirCon '07

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

İzmirCon '07

Post by Anchorite »

Benim için;

İyi Taraflar
- Hemen hemen her zaman keyifli zaman geçirdiğimden sayılır mı bilinmez ama İzmirCon'da çok eğlendim.
- Mekan çok iyiydi. Umarım gelecek senelerde de aynı yerde yapılır. Con için çok uygun, güzel, temiz, teknolojik...
- Organizasyonu yapan arkadaşlar ihtiyaçlar karşısında bir dediğimizi iki etmediler diyebilirim. Teşekkür etmek lazım bu açıdan.
- Müzik, vs.. falan çok yerindeydi, çok beğendim.. Yav kısaca fiziksel olarak her şey iyi oyun oynamak için uygundu.

Kötü Taraflar
- FRP'yi seven az insan var. Maalesef izmir için böyle olaylar biraz lüks sanırım. Katılım beklenen den azdı.
- Reklam iyi yapılmaması, biraz da herşeyin son ana kalması nedeniyle oyunlar açılmadı. Eminim küsen DMler olmuştur.

Önemsiz yorum:
Topluluk halinde iyi zaman geçirebileceğimizi bilmiyoruz. Sadece havayı bile solumaya gidilirdi bence. Trajikomik olan, gelenlerden bazıları: az insan gelmiş uff, puff diyerek ortamı biraz gerdiler.. Hehe.

İstediğim oyunu oynadım, oynattığım oyun bir gün önceden dolmuştu, oyuncular kafaydı..
Ben eğlendim, yeni insanlarla tanıştım, bayağa güldüm.. Organizatörlere ve katılan herkese kişiye benim iyi zaman geçirmeme birşeyler kattığı için teşekkür etmem lazım. 8)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Quidel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quidel »

İyi taraflar hemen hemen herkes için aynı Anchorite fakat benim açımdan kötü taraflar biraz daha ağır bastı.

Beni en çok üzen oyunların açılmaması oldu şahsen. Cumartesi katılamadım, o günkü ortamı bilmiyorum fakat pazar baya bi durgundu. Senin de bildiğin gibi yaklaşık 3 saat senin oyununu izleyip takılmama rağmen beklediğim üç oyundan bitanesi bile açılmadı. Onu bırak ya bi tanecik oyun bulamazmı ya bi insan koskoca organizasyonda oynayacak. Zaten haftada bi gün tatilimiz war ondada bişey yapamadık ona sinir oldum.

Ortamın havasını solumak, yeni insanlarla tanışmak güzel tabi. Bence bu yüzden bile frp'ye ilgi duyan herkes gelmeliydi ama herzaman olduğu gibi İZMİR yine kendisinden bekleneni veremedi bence.

Organizasyonda bozukluklar olabilir ama enazından oyunların organizasyonu daha iyi olabilirdi insanlar ımadur etmemek açısından.

Yine de emek veren herkese teşekkürler... Gelenlerin, katılanların yüreğine sağlık. Gelmeyenlerin canı saolsun.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

kon sonu yorumumdur:

tepekule kongre sergi sarayı'nda yapılan organizasyonun ilk günü, vasat olarak kabul edilebilirdi. sayabildiğim kadarıyla beş masaüstü oyun, bir de larp oynandı. bunun dışında, haddinden fazla board game oynayan katılımcı vardı, şahsen ben anlam veremedim. ilk gün toplamda 60-70 civarı bir katılım olduğunu sanıyorum. kendi hesabıma, bu ilk gün oynadığım larp, çok kısa bir sürede hazırlanmasına rağmen, oldukça eğlenceliydi. en güzel kostüm benimdi. ha, öldüm, o ayrı :)

genel kanı, cumartesi çalışan falan vardır, pazar daha kalabalık olur yönünde olmasına rağmen maalesef bu beklenti gerçekleşmedi. sadece iki masaüstü oyun oynanabildi, larp ise yalan oldu. katılım, ilk günün yarısı kadar, yaklaşık 25-30 civarı idi. pazar günü açtığım masaüstü oyuna katılım olmadığından biraz takıldım, muhabbet ettim, sonra da mekanı terk ettim.

akşam maskeli balo oldu mu, nedir bilemiyorum, katılmadım.

neticede yazık olmuştur. her ne kadar organizatörlerin bu durumdaki sorumluluğu büyük olsa da, izmirde bu kadar mı ferepeci vardır sadece, merak konusudur. senede bir kez yapılan bir organizasyona gelmek yerine, her gün yapabilecekleri aktivitelere zaman ayıran şehrim ferepecilerine yönelik hislerim ise forumda dillendirilebilecek gibi değildir.
War, war never changes...
Post Reply