Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

EK: Haritadaki mavi noktaları karakter sanıyoruz ama onların aslında şirinler olduğunu fark ettim. Gargameli görünce kaçıyolar çünkü.
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Ancak Clesnyé kaçmaya başladığını yazmış
edmond Clesnyé benim.ve şu an sizin olduğunuz grupta değilim.oyunlarımız farklı ilerliyor.bi daha post atarken daha dikkatli olursan sevinirim.hı?dikkat edersin değil mi? aman dikkat et..iyi oyunlar..iyi eğlenceler..
<div>Tári Nénharma....</div><br>
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

clesnye bizle bir yaw , naptin edmond :D, bende diom bizim adam ne zmn oraya gitti :D megersem karistirmisin :D
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

bende diyom sizin adam bize nasıl geldi. :D
darkelven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkelven »

bu lanet olası örümcek ağlarını yapan lanet olası büyücüyü öldürmeden ölmeye niyetim yok benim arkadaş :D

ehehe böyle giderse gladyatör gibi olacak bu oyunun sonu, ''özgürlüğümüz için savaşıcaaz!! ''

:mad: çok kararlıyım çook, ya istiklal ya ölüm uleeeyn!! :D :D

hele bi kurtulalım da şu ağlardan...
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
Dawn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dawn »

Oyuna nasıl katılıyor?
İmza koymak yasaksa koymam.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Millet siz istediniz, ben de haritanızı çizdim. Buyurun.

Image

VERMİYORUM ULAN KONUMLARINIZI!!!!!

Demeyi düşünmedim değil. Ama hasta hasta azmettim, sırf sizler için ayarladım. :mrgreen:

Necropolis Productions proudly presents.. :mrgreen:

The Konumlar. :tongue:

Image

Dandiklik için tekrar özür diliyorum. :(
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

Teşekkürler Lord Necros kalkıp hasta hasta yapmışsın :) Ama iyi olmuş ilk kez böyle yakından gösteren ek bir haritayla karşı karşıyayız. :D
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

bir an önce şifa bul bilmiyordum, necros canım
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

edmond yaktın bizi. bide en yakınında ben varmışım püü. en çok ben kızardım.

bu arada teslim olmak, cesaretsizlik değildir bunu belirtmek isterim. eğer teslim olmazsanız zaten öleceksiniz. tamam onurunuzla öleceksiniz güzel bir şey. ama belirtmek isterim ki herşey görünüğü gibi değildir. kaç oyunda esir düşüpte oyun boyun esir kalan bir karakter var k? mutlaka kaçmak için bir yol olur, eğer olmazsa da bu oyun deil uyuzluk olur. nerden biliebilriniz ki teslim olan birsisinin bir gün sizin zincirlerinizi açmayacağını?

açıkçası artık bu yakın dövüşten aşırı sıkılıp istemeyerek yazıyorum ve ben zeka oyunlaırını seviyorum. aslında teslim olmamada bir çeşit zeka oyunu diyebiliriz, lütfen kimse bu yüzden beni yargılamasın. şu anda oyunun ilerisi hakkında bir şey bilmiyorum ve bunun için kesin konuşamıyorum ama eğer bir arada olursak hepinizin kaçmasına yardım ederim. dao nun büyülü hariç :) hiç bir kilidinin açılmasını uzun sürecğini sannetmiyorum.

ve lütfen büyücü arkadaşlar (özellikle edmond) gözleri kararmış bir şekilde teslim olmayacaız düşmanı öldüreceğiz diye karakterleri kızartacak büyüler yapmasın :) sonuçta çevremizde bi necromancer yok ve bizi dirilitip öldükten sonra savaştıramaz. sadece dikkat demek istiyorum. ben en başından beri dikkat ediyorum ama şansızlığım edmod un en yakınında olmak oldu sanırım

:angel:
Image
EldariL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EldariL »

tahminlere dayanarak oynarsak heyecanı nerde kaldı bu işin :evil: tabi ki tahmin unsurunun etkisi var ama kimse nasılsa bir delik vardır çıkarım diye kafese girmez ki :D gerçekten hissederek oynadığımızı varsayarsak -ki öyle olunca asıl amacına ulaşmış olmuyo mu?- kim gerçekten hayatını bu şekilde riske atar ki :) haydeeee breee bi girelim şu zindanlara (tabi zindan varsa :D ben direk doğrarlar die düşünüorum) hava alır çıkarıs...

tabi ki isteyen denemekte serbest :) ama bir grup olarak çalışmak daha hoş olmaz mı? :evillaugh: özellikle oyunun biteceği spekülasyonlarından sonra savaşarak topluca intahar etsek bile bence daha efsanevi bi son olurdu :evillaugh:

nacizane fikirlerim efem :)
Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Vay be baya ilerlemişsiniz. Ankaralı kardeşler bi şarkı yapmışlar Ã?SYM g.tümü ye idye haklılar valla... Her şeyi kacırmışım...

Lord Necros gelebilme ihtimalim var mı başka RPlere mi...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Illyra wrote:kaç oyunda esir düşüpte oyun boyun esir kalan bir karakter var k? mutlaka kaçmak için bir yol olur, eğer olmazsa da bu oyun deil uyuzluk olur.
Bildiğiniz tüm DM'leri unutun. :mrgreen:
EldariL wrote:tahminlere dayanarak oynarsak heyecanı nerde kaldı bu işin :evil: tabi ki tahmin unsurunun etkisi var ama kimse nasılsa bir delik vardır çıkarım diye kafese girmez ki :D gerçekten hissederek oynadığımızı varsayarsak -ki öyle olunca asıl amacına ulaşmış olmuyo mu?
Kesinlikle katılıyorum. :)
EldariL wrote:kim gerçekten hayatını bu şekilde riske atar ki :)
Hmm.. Yurdum insanına ne dersin? :mrgreen:
haldor_goraxe wrote:Lord Necros gelebilme ihtimalim var mı başka RPlere mi...
Hmm.. Biliyor musun, cidden kısmetliymişsin. :) Oynanmayan karakterleri temizlerken Piijek'i unutmuştum. :wink: Haritayı bir dahaki tur güncellediğimde onu da eklerim. :wink:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Her esir kurtulacak diye birşey yok ki. İşkenceye uğrar, satılır başkasına yine köle olur ya da hiç uğraşmadan keserler. Bir köle niye illa kurtulsun ki.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ben piijek e çok kırıldım. Tabi farkettim.
HAni beni sevicektin ha
:D
:evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:
Post Reply