Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
- C_Deschain
- Kullanıcı

edmond Clesnyé benim.ve şu an sizin olduğunuz grupta değilim.oyunlarımız farklı ilerliyor.bi daha post atarken daha dikkatli olursan sevinirim.hı?dikkat edersin değil mi? aman dikkat et..iyi oyunlar..iyi eğlenceler..Ancak Clesnyé kaçmaya başladığını yazmış
<div>Tári Nénharma....</div><br>
bu lanet olası örümcek ağlarını yapan lanet olası büyücüyü öldürmeden ölmeye niyetim yok benim arkadaş
ehehe böyle giderse gladyatör gibi olacak bu oyunun sonu, ''özgürlüğümüz için savaşıcaaz!! ''
çok kararlıyım çook, ya istiklal ya ölüm uleeeyn!!
hele bi kurtulalım da şu ağlardan...
ehehe böyle giderse gladyatör gibi olacak bu oyunun sonu, ''özgürlüğümüz için savaşıcaaz!! ''
hele bi kurtulalım da şu ağlardan...
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Millet siz istediniz, ben de haritanızı çizdim. Buyurun.

VERMİYORUM ULAN KONUMLARINIZI!!!!!
Demeyi düşünmedim değil. Ama hasta hasta azmettim, sırf sizler için ayarladım.
Necropolis Productions proudly presents..
The Konumlar.

Dandiklik için tekrar özür diliyorum.

VERMİYORUM ULAN KONUMLARINIZI!!!!!
Demeyi düşünmedim değil. Ama hasta hasta azmettim, sırf sizler için ayarladım.
Necropolis Productions proudly presents..
The Konumlar.

Dandiklik için tekrar özür diliyorum.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
edmond yaktın bizi. bide en yakınında ben varmışım püü. en çok ben kızardım.
bu arada teslim olmak, cesaretsizlik değildir bunu belirtmek isterim. eğer teslim olmazsanız zaten öleceksiniz. tamam onurunuzla öleceksiniz güzel bir şey. ama belirtmek isterim ki herşey görünüğü gibi değildir. kaç oyunda esir düşüpte oyun boyun esir kalan bir karakter var k? mutlaka kaçmak için bir yol olur, eğer olmazsa da bu oyun deil uyuzluk olur. nerden biliebilriniz ki teslim olan birsisinin bir gün sizin zincirlerinizi açmayacağını?
açıkçası artık bu yakın dövüşten aşırı sıkılıp istemeyerek yazıyorum ve ben zeka oyunlaırını seviyorum. aslında teslim olmamada bir çeşit zeka oyunu diyebiliriz, lütfen kimse bu yüzden beni yargılamasın. şu anda oyunun ilerisi hakkında bir şey bilmiyorum ve bunun için kesin konuşamıyorum ama eğer bir arada olursak hepinizin kaçmasına yardım ederim. dao nun büyülü hariç
hiç bir kilidinin açılmasını uzun sürecğini sannetmiyorum.
ve lütfen büyücü arkadaşlar (özellikle edmond) gözleri kararmış bir şekilde teslim olmayacaız düşmanı öldüreceğiz diye karakterleri kızartacak büyüler yapmasın
sonuçta çevremizde bi necromancer yok ve bizi dirilitip öldükten sonra savaştıramaz. sadece dikkat demek istiyorum. ben en başından beri dikkat ediyorum ama şansızlığım edmod un en yakınında olmak oldu sanırım

bu arada teslim olmak, cesaretsizlik değildir bunu belirtmek isterim. eğer teslim olmazsanız zaten öleceksiniz. tamam onurunuzla öleceksiniz güzel bir şey. ama belirtmek isterim ki herşey görünüğü gibi değildir. kaç oyunda esir düşüpte oyun boyun esir kalan bir karakter var k? mutlaka kaçmak için bir yol olur, eğer olmazsa da bu oyun deil uyuzluk olur. nerden biliebilriniz ki teslim olan birsisinin bir gün sizin zincirlerinizi açmayacağını?
açıkçası artık bu yakın dövüşten aşırı sıkılıp istemeyerek yazıyorum ve ben zeka oyunlaırını seviyorum. aslında teslim olmamada bir çeşit zeka oyunu diyebiliriz, lütfen kimse bu yüzden beni yargılamasın. şu anda oyunun ilerisi hakkında bir şey bilmiyorum ve bunun için kesin konuşamıyorum ama eğer bir arada olursak hepinizin kaçmasına yardım ederim. dao nun büyülü hariç
ve lütfen büyücü arkadaşlar (özellikle edmond) gözleri kararmış bir şekilde teslim olmayacaız düşmanı öldüreceğiz diye karakterleri kızartacak büyüler yapmasın

tahminlere dayanarak oynarsak heyecanı nerde kaldı bu işin
tabi ki tahmin unsurunun etkisi var ama kimse nasılsa bir delik vardır çıkarım diye kafese girmez ki
gerçekten hissederek oynadığımızı varsayarsak -ki öyle olunca asıl amacına ulaşmış olmuyo mu?- kim gerçekten hayatını bu şekilde riske atar ki
haydeeee breee bi girelim şu zindanlara (tabi zindan varsa
ben direk doğrarlar die düşünüorum) hava alır çıkarıs...
tabi ki isteyen denemekte serbest
ama bir grup olarak çalışmak daha hoş olmaz mı? :evillaugh: özellikle oyunun biteceği spekülasyonlarından sonra savaşarak topluca intahar etsek bile bence daha efsanevi bi son olurdu :evillaugh:
nacizane fikirlerim efem
tabi ki isteyen denemekte serbest
nacizane fikirlerim efem
Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Vay be baya ilerlemişsiniz. Ankaralı kardeşler bi şarkı yapmışlar Ã?SYM g.tümü ye idye haklılar valla... Her şeyi kacırmışım...
Lord Necros gelebilme ihtimalim var mı başka RPlere mi...
Lord Necros gelebilme ihtimalim var mı başka RPlere mi...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Bildiğiniz tüm DM'leri unutun.Illyra wrote:kaç oyunda esir düşüpte oyun boyun esir kalan bir karakter var k? mutlaka kaçmak için bir yol olur, eğer olmazsa da bu oyun deil uyuzluk olur.
Kesinlikle katılıyorum.EldariL wrote:tahminlere dayanarak oynarsak heyecanı nerde kaldı bu işintabi ki tahmin unsurunun etkisi var ama kimse nasılsa bir delik vardır çıkarım diye kafese girmez ki
gerçekten hissederek oynadığımızı varsayarsak -ki öyle olunca asıl amacına ulaşmış olmuyo mu?
Hmm.. Yurdum insanına ne dersin?EldariL wrote:kim gerçekten hayatını bu şekilde riske atar ki![]()
Hmm.. Biliyor musun, cidden kısmetliymişsin.haldor_goraxe wrote:Lord Necros gelebilme ihtimalim var mı başka RPlere mi...
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.