Yanımızda Necro yok muu?Xrdas, NecromancerIllyra wrote:edmond yaktın bizi. bide en yakınında ben varmışım püü. en çok ben kızardım.
bu arada teslim olmak, cesaretsizlik değildir bunu belirtmek isterim. eğer teslim olmazsanız zaten öleceksiniz. tamam onurunuzla öleceksiniz güzel bir şey. ama belirtmek isterim ki herşey görünüğü gibi değildir. kaç oyunda esir düşüpte oyun boyun esir kalan bir karakter var k? mutlaka kaçmak için bir yol olur, eğer olmazsa da bu oyun deil uyuzluk olur. nerden biliebilriniz ki teslim olan birsisinin bir gün sizin zincirlerinizi açmayacağını?
açıkçası artık bu yakın dövüşten aşırı sıkılıp istemeyerek yazıyorum ve ben zeka oyunlaırını seviyorum. aslında teslim olmamada bir çeşit zeka oyunu diyebiliriz, lütfen kimse bu yüzden beni yargılamasın. şu anda oyunun ilerisi hakkında bir şey bilmiyorum ve bunun için kesin konuşamıyorum ama eğer bir arada olursak hepinizin kaçmasına yardım ederim. dao nun büyülü hariçhiç bir kilidinin açılmasını uzun sürecğini sannetmiyorum.
ve lütfen büyücü arkadaşlar (özellikle edmond) gözleri kararmış bir şekilde teslim olmayacaız düşmanı öldüreceğiz diye karakterleri kızartacak büyüler yapmasınsonuçta çevremizde bi necromancer yok ve bizi dirilitip öldükten sonra savaştıramaz. sadece dikkat demek istiyorum. ben en başından beri dikkat ediyorum ama şansızlığım edmod un en yakınında olmak oldu sanırım
Bu arada, Xardas, Lightning Bolt attın ya hani