Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Illyra wrote:edmond yaktın bizi. bide en yakınında ben varmışım püü. en çok ben kızardım.

bu arada teslim olmak, cesaretsizlik değildir bunu belirtmek isterim. eğer teslim olmazsanız zaten öleceksiniz. tamam onurunuzla öleceksiniz güzel bir şey. ama belirtmek isterim ki herşey görünüğü gibi değildir. kaç oyunda esir düşüpte oyun boyun esir kalan bir karakter var k? mutlaka kaçmak için bir yol olur, eğer olmazsa da bu oyun deil uyuzluk olur. nerden biliebilriniz ki teslim olan birsisinin bir gün sizin zincirlerinizi açmayacağını?

açıkçası artık bu yakın dövüşten aşırı sıkılıp istemeyerek yazıyorum ve ben zeka oyunlaırını seviyorum. aslında teslim olmamada bir çeşit zeka oyunu diyebiliriz, lütfen kimse bu yüzden beni yargılamasın. şu anda oyunun ilerisi hakkında bir şey bilmiyorum ve bunun için kesin konuşamıyorum ama eğer bir arada olursak hepinizin kaçmasına yardım ederim. dao nun büyülü hariç :) hiç bir kilidinin açılmasını uzun sürecğini sannetmiyorum.

ve lütfen büyücü arkadaşlar (özellikle edmond) gözleri kararmış bir şekilde teslim olmayacaız düşmanı öldüreceğiz diye karakterleri kızartacak büyüler yapmasın :) sonuçta çevremizde bi necromancer yok ve bizi dirilitip öldükten sonra savaştıramaz. sadece dikkat demek istiyorum. ben en başından beri dikkat ediyorum ama şansızlığım edmod un en yakınında olmak oldu sanırım

:angel:
Yanımızda Necro yok muu?Xrdas, Necromancer :D şimdi elime düştünüz, dilediğimce öldürebilirim sizi

Bu arada, Xardas, Lightning Bolt attın ya hani :D neyse, üzerimizde Web olduğu için Web yanabilir ve eğer ki Web yanarsa, hepimiz yanarız.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

yanımızd necromancer war ama kaçımzı diriltebilir? ham kaçınız undead olarak oyuna devam etmek istersiniz?

bende oyunlara kendimi kaptırarak oynamayı severim, ama bu ortama kendimi kaptıramıyorum. aylardır bir mağaranın içinde şunla bunla kapışıyoruz dahada gittiğmiz bir yer yok üstelik bizi bunlara bulaştarında öldü ve ağla sarılıyız, bir lightning bolt yedik başımızda boğa gibi eli sopalı bir dao war, cüceler ve piyadeleri eklemiyorum bile. ben diyeceğimi dedim, gerisi beni pek ilgilendirmiyor. benim istediiğim efsanevi olmak değil paçayı kurtarmak. kurtamazsamda yapabileceğim başka bir şey olmaz değil mi?

esir olmak ölmekten iyidir. son sözüm bu.

istemeyende lütfen bana cevap vermesin. boşuna konu uzamış oluyor. sonuçta hiçbirimiz fikirlerimiz ters düşsede, aramızın bozulmasını ve birbrimize sinir olmayı istemeyiz yada en azından ben istemem. umarım herkez neyi anlatmak istediğimi anlar
:angel:
Image
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

Ben beraber saldıralım ölelim efsane olalım demiyorum ki? Karakterlerin önceki hareketlerine ters düşecek şekilde sadece karakter yaşasın da oyuna devam edelim diye yapmacık bir teslim oluşa karşıyım. Yani kaçmaya gönüllü olan herkese karşı diilim. Karakteri savaşmak isteyen ama kendisi istemediği için kaçıranlara karşıyım. Bazılarımız savaşı başlatanlardan olmalarına rağmen şimdi pes ediyorlar. Doğrusunu söylemek gerekirse bana hiç inandırıcı gelmiyor.

Ayrıca bu tartışmadan insanların bozuşması da oldukça saçma. Eğer tartışmalar yüzünden küsseydik ben her tanıştığım insanla küserdim hatta ailemle bile çünkü ben hep tartışırım :D Bunda kırıcı bir yan göremiyorum ama yine de rahatsız oluyosanız bi daha yorum yazmam.
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ben en başından beri savaş çıkmasına karşıydım. bunu anlatmak için tabela asmak ve işaret bayrakları sallamak dışında herşeyi yaptıım. herneyse tatsızlık yoksa sorunda yok

herkez kendi yolunu seçmekte serbesttir.

Rhalazarn kırılcak olan ben değilim, bunu karşımdaki insanları düşünerek söyledim beni incitecek pek bir şey yoktur açıkçası ama boş yerede tatsızlık çıkmasını sevmiyorum :)
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Bazılarımız savaşı başlatanlardan olmalarına rağmen şimdi pes ediyorlar. Doğrusunu söylemek gerekirse bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Farkında olmayabilirsin, şimdiki durumdan... istersen sen ölene kadar savaşabilirsin.
Senin yolundan çekiliriz. İstediğini yaparsın.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Ufak bir gerilme sezdim sanki ama.. :)

Olmaz ama şimdiden uyarayım. Bir kere daha bu tip bir başka başlıkta tartışma çıkmıştı ve başlığı kilitlemek zorunda kalmıştım. Gereksiz gerginliklere girmeyelim lütfen. :)

Söz veremiyorum ama muhtemelen cumartesi (yarın) döndürürüm turunuzu. :wink:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

OLEEYYYY, yaşaşınnnnn, neyse, bu arada gerilmenin sebebini anlamadım(oyunu batıran kişi benim gerçi ama).Neyse, şimdiki durum çok güzel olmasa da oyundan zevk alıyorum ben, sizin de aldığınıza inanıyorum, eee, tartışmaya ne gerek var o zaman :) :) :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Bir gün rötarla da olsa turu döndürdüm. :) Cücelerle ilgili istatistikleri yeniden vermiyorum. Ã?ncekiyle aynı zaten. Beş tane piyade öldü, üç tanesi de yaralı. O kadar. Genel haritayı da koymuyorum. Ezberledik artık. Lâkin konumları bir kez daha koyuyorum. Bu sefer Piijek de içinde bulunuyor.

Piijek için herhangi bir şey yazmadım. Piijek'in şu zamana kadar ne yaptığını, öbür turlardaki durumları değiştirmeyecek bir şekilde (Birine söz atma vb.) yazılmasını rica edeceğim. Piijek'in durumunu açık bıraktım. İster dövüşür, ister teslim olur. :wink:

İşte haritanız. :)

Image
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Zuhahaha harbiden yandık biz yaaa.Bu arada, o webleri yok etcem.İçindekiler ölü ya da diri.Savaşı kazancam, ölü ya da diri bir şekilde, kazancam

-Freddie Mercury
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

yine mi edmond? evyah hemen kaçmam lazım :evil:
Image
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

:D ya hemde ne bicim eyvah illyra, 4 bi yadan kusatildik, siz orda biz bu tarafda, olecez ya ben diyorum kimse dinlemiyo :D battik walla ya en azindan kendi adima soluyorum :D battik abicim yaaaaaaaaaa :evil:
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

bize yardım eder misin calida, sende teslim ol. check imize artı alıyoruz, eğer sende lineas a yardım ediyorum dersen...
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

O önce kendisine yardım etsin Mert. Bizim kendi dertlerimiz var. :D

Hepimiz öleceğiz. :|
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

durun ya daha herşey bitmedi umutsuluğa kapılmayın.savaşırsak kesin ölücez orası belli ama teslim olursak belki bir şansımız olabilir gibi geliyo.dao da son bi şans verdi teslim olsak şuanki durumdan daha kötü olmaz heralde.(dao dedikçe aklıma dio geliyo açıp dinliyim bari :) )
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

teslim olun. ben cody ide kurtmayı düşünüom ortam müsait olursa.
Image
Post Reply