En Son Hangi Kitabı Okudunuz?
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

Sir Arthur Conan Doyle ın Sherlock Holmes adlı efsane olan dedektif tiplemesinin bir romanı Baskervillelerin köpeği harika bi kurgusu var kitapta sir charles adlı bir kişi öldürülüyo mr holmes oraya varınca cesedin yanında büyük köpek ayak izleri görüyo gerisinide alın okuyun derim 
Forest Metal Is Immortal..
En son Ultima serisinin ilk kitabı olan Entrika'yı okudum.(yazarı Austen Andrews)
Aslında bundan önce Vladimir Taltos 'un serisini okumuştum(8 kitap).ikisindede çok güzel olaylar anlatılıyor ama ultima serisine yeni başladığım için şu an ilk kitabını okudum ve daha iyi bilgi vermem içn en az hepsini okumam gerek.Ama Vladimir Taltos serisini anlatabilirim:Bir kiralık katilin hayatı anlatılıyor kitapda.İlk kitaptan son kitaba kadar kahramanımız kendini geliştiriyor evleniyor ve zengin oluyor böyle bir olay örgüsü içinde tabi içinde çok güzel yererde var inanın pişman olmayacağınız kitaptır.
Aslında bundan önce Vladimir Taltos 'un serisini okumuştum(8 kitap).ikisindede çok güzel olaylar anlatılıyor ama ultima serisine yeni başladığım için şu an ilk kitabını okudum ve daha iyi bilgi vermem içn en az hepsini okumam gerek.Ama Vladimir Taltos serisini anlatabilirim:Bir kiralık katilin hayatı anlatılıyor kitapda.İlk kitaptan son kitaba kadar kahramanımız kendini geliştiriyor evleniyor ve zengin oluyor böyle bir olay örgüsü içinde tabi içinde çok güzel yererde var inanın pişman olmayacağınız kitaptır.
2 kitabını da okudum ve güzel bir seri. 3. sünü de sanırla bekliyorum. (ne zaman çıkacağını bilen biri varsa söyleyebilir mi?)Arunt_Khan wrote:En son Miras serisinin ilk kitabı eragonu okudum.Okumuş varsa yorumlamak isterim.
unutulmuş diyarlara ancak başlayabildim ve sessiz kılıç ı okuyorum şu anda.
- kargas9999
- Kullanıcı

David Eddins "Elenium" Serisi Dün gece bitti.Muhteşem bir kitap.Monte Kristo'ya rakip olabilir, ancak o kadar değil
Tabii sonu biraz daha iyi olabilirdi.Kitabı okumayacak olanlar veya zaten okumuş olanlar spoiler'a baksın
Harbiden kötü bitti ama ya :'(((((((
Bir de işin kötü yanı, Harbiden Tamuli Serisi gerekiyormuş
Code: Select all
Ağlıycam yaaa.KURİK Ã?LDÃ?Ã?Ã?Ã?Ã? :cry: :cry: :cry: :cry:
Bir de işin kötü yanı, Harbiden Tamuli Serisi gerekiyormuş
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
2004 yılı en iyi Fantastik Korku öyküleri antolojisini okudum. İki cilt. D&R'da satılıyor. Gidin alın. Mükemmel.
İçinde Stephan King ve Neil Gaiman'ın öyküleri de var.
Gerçekten kefilim. Bulursanız mutlaka alın.
İçinde Stephan King ve Neil Gaiman'ın öyküleri de var.
Gerçekten kefilim. Bulursanız mutlaka alın.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>