Sitenin yaş ortalaması

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

18 yasındayım.
üniversitede ilk senem bitti kazasız belasız... gerçi herkes 40yaş büyük bizden ama olsun :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

aynen.18 yaş ve üniversitede ilk senem bitti,o büyüklerden de az çekmedim.gerçi tamam aşırı bişey yoktu da sana kendini ezik hissetirmeye çalışan tiplere kıl olmamak elde değil.üniyi erken kazanmak 17 yaşında ünili olmak ayıp değil sonuçta yok" çok küçükmüşün aa inanmıyorum" diyenlere çenelerini kapatmalarını söyleyin dosdoğru..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

akıl yaşta mıdır ? :shock:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

evet abi yaşınız küçük gelmeyin buralara, sonra ayak uyduracaksınız diye bizim muhabbeti berbat ediyosunuz :D şaka maka türkiyenin çarpık eğitim sistemi işte ne olacağı belli olmuyo, bir şanssız 86 dönemi vardırki hep ezilmiştir, ortaokulda hazırlık okumuştur, yetmemiş 87liler gelip onlara yetişmiş üniversite ve liselere giriş sınavlarına birlikte girip hakkımız olan kontenjanı çalmışlardır bizden. O tip o yüzden sizi eziyo, çünkü haklılar :)
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

SacoKhan wrote:evet abi yaşınız küçük gelmeyin buralara, sonra ayak uyduracaksınız diye bizim muhabbeti berbat ediyosunuz :D şaka maka türkiyenin çarpık eğitim sistemi işte ne olacağı belli olmuyo, bir şanssız 86 dönemi vardırki hep ezilmiştir, ortaokulda hazırlık okumuştur, yetmemiş 87liler gelip onlara yetişmiş üniversite ve liselere giriş sınavlarına birlikte girip hakkımız olan kontenjanı çalmışlardır bizden. O tip o yüzden sizi eziyo, çünkü haklılar :)
Harbiden lanetli dönemiz hem ortaokuldan sonra anadolu lisesi sınawına 87lilerle girdik hemde Ã?ssde beraber girdik ama aslında 87liler daha berbat bizden nedenide şu biz hem ilkokul sonrasında hemde ortaokul sonrasında Anadolu Lisesi sınawına girdik o garibanlar ise 1 kere girme şansı elde etti :) Ne zaman 87li arkadaşlarımı ezecek olsam bana bunu derler siz 2 kere anadolu lisesi sınawına girme şansını elde ettiniz biz ise 1 :) birde nedense sınawda sistem değişikliği hep bu 2 döneme denk gelmiştir yazık bize ya :)
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
kargas9999
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kargas9999 »

bende 87 lıyım ama kıseden yenı mezun oldum 6 senelık lıse macerasından sonra ewt sımdı unvrsıte umarım yanı sızın hakkınızı ben yemedım onun için bana kızmayın dıger yandan frp sistemınızı cok merak edıyorum bırgun oyununuza konuk olmak yada oynamak ısterım sızın ıcın bır sakıncası yoksa
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ã?niveriste sınavında sistem değişimi asıl benim döneme geldi. Kaptırmam! Ayrıca lisede kredili sistem ile normal sistem arası geçişler (bunalım dönemi) benim dönemimdi yine. Ancak benden sonra bu sistem değişimi konusunda gerçekten çok yüzsüzleştiler sanırım.

Ã?YS'yi attılar, Ã?SS kaldı. Sonra Ã?SS içine Ã?YS konularını da eklediler. Ã?SS'den bilmemne puanını çıkartıp öfpöf puanının değerini artırdılar. şimdi de yetenek sınavına mı ağırlık verecekler? Bulandı kafam ama neyseki ben atlattım. İyi de oluyor benim için. Ardımdan gelen gençlik bulanmış bir kafa ile geliyor ve bu benim iş bulma şansım artıyor :-P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Vay be Darkgnome sendemi bu kadar acımasızsın yani okul hayatından sarhoş çıkmamız senin iş hayatında şanslı kılıyor diye bir neslin heba olmasına izinmi vericeksin :evillaugh:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

En güzel öss benim zamanıma denk geldi. Tekli sınava döndü sorular çok kolaydı, yoksa üniyi zor kazanırdım. Diğerleri kendi başının çaresine baksın :-P
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
kargas9999
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kargas9999 »

yaa bukadar bencıl olmayın elbet bı gun bu sistem sızede vurar
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

kargas9999 wrote:yaa bukadar bencıl olmayın elbet bı gun bu sistem sızede vurar
öyle zaten. Bize vurmasada zamanı gelince sevdiğin insanların hayatlarını kötü etkiliyor. Ben bu öss sisteminden kurtulmuştum ama şimdi kardeşim uğraşıyor.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Quidel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quidel »

Ya Anchorite bi goblin bildiğim kadarıyla 27-28 sene yaşayamaz ama sen normal bi goblin değilsin sanırım.

Niye telefonlarıma cevap vermiyosun len bugün. tarihide vereyim 1 temmuz 2007. yazdım buraya sıkıysa inkar et bakalım. bugün oyun var olum unuttunmu goblin.

Neyse yaşım 25, 9 eylül işletme mezun, çalışmaktayım, yarışmacı arklara başarılar ve iyi şanslar dilerim çünkü ihtiyaçları olacak. Özellikle senin nuriiii. :schemes:
DalamarTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DalamarTheDark »

20 yasindayim. Uni. de 3. seneme girdim ama daha 4 sene daha var gibi gözüküyor. Baya uzun bir süre. eh :D
There is no friend to call my name.
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Okul: Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi
estela
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by estela »

18 yaşındayım ve yeni sistemde sınava giriyorum.sistem zor ama ne yaparsın çalışan hak ettiğini alıyor bende çalıştım umarım hak ettiğimi alırım.ayrıca beynim bulanmadı gayet normalim :w00t: :evillaugh: ama dediğinizde haklısınız bu yeni sistem bayağı zor.ama asıl sinirlendiğim konu sınav sistemi değil 9 ay çalışıyorsun ve 3 saat 15 dakkayla hayatımız belirleniyo buna sinirliyim.hayatımız bu kadar kısa bi süreyle belirleniyor...
Post Reply