Heroes ve Sylar üzerine

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

Aklıma takılan bir şey var. Sylar niki-jessica nın beynini açsa ne gibi bir gücü olabilirdi? tamam kadının olağanüstü gücü var ama aynı zamanda çift kişilikli. Sylar gücü alsa oda mı şizofren olacaktı.
benim de merak ettiğim 5 yıl sonra niki ve peter'ı sevgili olarak gördüğümüzde peter'ın nikinin gücünü ne olarak aldığıydı....

bunun yanında

***spoiler zımbırığını yapamadım dikkat spoilerımtrak özellik taşıyabilir...***

yahu bir de şimdi bu sylar o kadar güçle donatılmış nelerden sıyrılmış adam o kadar görmüş etmiş hiro yu biliyo amacını onu bunu istese un ufak eder onu da andoyu da çıtır çerez n,yetine yer ama gelin görün ki şaşırıp dona kalıyor hiro da pıt pıt saplıyo katanayı yanibana sanki biraz 'yahu zaman kısaldı halledelim şu işi de sezon bitsin' demişler gibi geldi....

bir de peter kendisi uçabiliyordu neden nathan kaptı gitti o da biraz gereksiz geldi....ama yine de sonuçta çizgiroman tadında bir dizi olduğu için klişeleri de sorgulamamak lazım çok deyip sineye çekip dizinin keyfini çıkarmak en güzelidir

hani konuyu konsepti geçtim de içime dert olan şey -ki buradan heroes dizisinin senaristlerine sesleniyorum bir açıklama yapsınlar gelecek bölümlerde- nedir o hamamböceği?ilk bölümde suresh hamamböceklerinin işte ne zor şartlarda yaşadığını anlatıyo hatta onlar tanrı gibi bişiler diyor,daha sonra mr.bennet syları kapattığında yanında bir hamamböceği var ve bir başka ya da aynı mıdır artık bilmiyorum hamamböceği ise final bölümde yeniden ortalarda salınıyor.insan emrak etmeden duramıyor hani

son olarak da paylaşayım dedim belki lost ve heroes u birleştirebilir kaynaştırabilirlermiş fakat dedikodu mu yoksa gerçeklik payı var mı bilmiyorum heroes'un yapımcıları bahsetmiş galiba...hatta dizide bazı göndermeler de mevcut örneğin nathan;
'ben bu insanların yerinde olsam izim gibileri bir adaya hapsederdim' diyor
3.sezonda ise zırt pırt heroes lafı geçip sanki tiye alınıyor ve lost ta bilen bilir benjamin nin küçüklüğünü oynayan çocuk heroesda da gelecekte tam hatırlamıyorum ama mürekkep gibi bişi deneniyordu sanırım oradaki çocuktur...

(gerçi ombuspider bana o çocuk tespitimden sonra aranoyaya kapıldığımı söyledi ama benim hala umudum var :) )

***bitmiştir efendim***

çok konuştuğumu hissettim fakat ben heroes u bitireli neredeyse 2 ay oldu bazı yanlış hatırlamalar olursa kusura bakmazsınız artık
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Umarım Lost la heroes i birleştirmek gibi bir hata yapmazlar.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Her bölüm bir hata olmak zorundamı arkadaş bu dizide ya :) o kadarda çok seviyorum ama hata gene var.Bugünkü bölümde Syların ABD başkanı kılığında gezdiğini öğrendik gelecekte iyide arkadaş bu Sylar Haitili adamın yanında nasıl gücünü kullandı ve değişmiş şekilde kaldı ayrıca düşünceleri okuyan polis memuru hiçmi anlamadı????
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

evet bugün seyrederken bunlara bende takıldım. Ayrıca Clarie ye bu yapılır mıydı ya. Güzelim hatunu acımadı kesti sylar.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Kanka ben sana diyorum dalalım şu Sylara :) kıl oluyorum adama ya bugün gene küfürleri ettim.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bende sevmiyorum syları. Küfretmekten Sylar'la akraba olacağız artık. Neyse Hiro sokacakmış kılıcı bir tarafına o sahneyi bekliyorum ben. Hiro nun gelecekte ki halide çok karizmaydı.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Senle o sahneden sonra zaten ikimizin halini düşünemiyorum kesin böyle oluruz '' :clap: ALLAHINA KURBAN HİRO YÃ?RÃ? BE KOÃ?UM HUN TORUNU SENİ :evillaugh: BU HİRO HUN OğLUM BEN BİLİYOM JAPON FALAN DEğİL DAMARLARINDA TÃ?RK KANI VAR :evillaugh: '' abi nasıl bir nefret var içimde adama karşı sanki ailemi öldürmüş kadar ya :)
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

haitili adam sadece istediği kişiyi etkileyebiliyorsa bu çok da zor da değil.aynı şeyi matt için de söyleyebiliriz bence ilk günler herkesin düşüncelerini karmakarışık duyarken sonraları sadece istediği kişiye yoğunlşınca düşüncelerini okuyo ve altında çalıştığı adama güvenini de işin içine katarsak onu her an zihnini okumaması gayet normal
ama tamamiyle varsayımlar üzerine konuştuğumu da belirtmek isterim
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Celeraen haklısında hatırlarsan Matt çok odaklanmadanda okuyabiliyor misal karısı ile başbaşayken ve Haitili adama gelince bir bölümde Claire in üvey babası ile yürüken Matt bunlardan uzaktaydı ve Haitili adam Matt in varlığından haberi yoktu yani odaklanmamıştı aman Matt okumasın beynimi diye ama ne oldu Matt genede okuyamadı parazitlenme oldu bugünkü bölümdede Haitili adam odaklanmadan rahatça hareket ediyordu gelmelerini beklerken Hiro ve Nathanın alarm çaldığında Haitili Hiro ve Sureshle rahatça duruyordu.
milena
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by milena »

Spoiler şeysine 5 sayfayı bi türlü adam gibi okuyamadığımdan ya da diziyi anlamayı beceremediğimden kaynaklı, Sylar ressamı öldürüyor ve normal olarak geleceği görme gücünü alıyor değil mi ? Peki o zaman bu olacakları nasıl göremedi ? Ben mi bi garip izliyorum, ben mi anlayamıyorum bilemedim..
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

evet bir de bu var. Ama geleceği görse bile belki engelleyemiyordur.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Milenacım çünkü ABD başkanı olan Sylar İsaaci öldürmemiş olabilir çünkü o farklı bir geçmişten geldi.Onun geldiğinden Hiro zamanda yolculuk yapıp Nathanla konuşmamıştı.Düzen Hironun geçmişe gidip Nathanla konuşması ile değişti.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ben de engelleyebildiğini zannetmiyorum da her zaman da kendini görecek değil ya yahu isaac de otobüs kazasıydı falan onları görüyordu claire i falan görüyordu ama belki de kendini de görüyordur kim bilir :) hem bekleyin bu merakınız giderilcek biraz son bölümde spoiler vermiyim ben :king:
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Haitili arkadaş herkese etki etseydi onun yanınd Matt Parkman da gücünü kullanamazdı. Bunun yanında Matt Parkman'ın yaptığı şey D&D'de Detect Thoughts olarak geçer. Onun yaptığı şey yüzeydeki düşünceleri almaktır. Bir şeyi hiç düşünmezsen o şeyi hiç duyamaz. Bu sebeple Matt Parkman hiç Sylar'ı fark etmedi. Dahası, Haitili de onlara etki etmedi.

Bu mu ulan Peter'ın karizma hali? :D Ben hâlâ Sylar rules diyorum. :D
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

şşşTT ALOO NE O Ã?YLE SYLAR MYLAR DELİGANLU :) Yaw Lord Necros iyi hoş demişsinde allahını seversen olaya Sylar sempatizanı olarak bakma cidden bir düşün hiç bir şey düşümemesi 5 sene mümkünmü ya.
Post Reply