benim de merak ettiğim 5 yıl sonra niki ve peter'ı sevgili olarak gördüğümüzde peter'ın nikinin gücünü ne olarak aldığıydı....Aklıma takılan bir şey var. Sylar niki-jessica nın beynini açsa ne gibi bir gücü olabilirdi? tamam kadının olağanüstü gücü var ama aynı zamanda çift kişilikli. Sylar gücü alsa oda mı şizofren olacaktı.
bunun yanında
***spoiler zımbırığını yapamadım dikkat spoilerımtrak özellik taşıyabilir...***
yahu bir de şimdi bu sylar o kadar güçle donatılmış nelerden sıyrılmış adam o kadar görmüş etmiş hiro yu biliyo amacını onu bunu istese un ufak eder onu da andoyu da çıtır çerez n,yetine yer ama gelin görün ki şaşırıp dona kalıyor hiro da pıt pıt saplıyo katanayı yanibana sanki biraz 'yahu zaman kısaldı halledelim şu işi de sezon bitsin' demişler gibi geldi....
bir de peter kendisi uçabiliyordu neden nathan kaptı gitti o da biraz gereksiz geldi....ama yine de sonuçta çizgiroman tadında bir dizi olduğu için klişeleri de sorgulamamak lazım çok deyip sineye çekip dizinin keyfini çıkarmak en güzelidir
hani konuyu konsepti geçtim de içime dert olan şey -ki buradan heroes dizisinin senaristlerine sesleniyorum bir açıklama yapsınlar gelecek bölümlerde- nedir o hamamböceği?ilk bölümde suresh hamamböceklerinin işte ne zor şartlarda yaşadığını anlatıyo hatta onlar tanrı gibi bişiler diyor,daha sonra mr.bennet syları kapattığında yanında bir hamamböceği var ve bir başka ya da aynı mıdır artık bilmiyorum hamamböceği ise final bölümde yeniden ortalarda salınıyor.insan emrak etmeden duramıyor hani
son olarak da paylaşayım dedim belki lost ve heroes u birleştirebilir kaynaştırabilirlermiş fakat dedikodu mu yoksa gerçeklik payı var mı bilmiyorum heroes'un yapımcıları bahsetmiş galiba...hatta dizide bazı göndermeler de mevcut örneğin nathan;
'ben bu insanların yerinde olsam izim gibileri bir adaya hapsederdim' diyor
3.sezonda ise zırt pırt heroes lafı geçip sanki tiye alınıyor ve lost ta bilen bilir benjamin nin küçüklüğünü oynayan çocuk heroesda da gelecekte tam hatırlamıyorum ama mürekkep gibi bişi deneniyordu sanırım oradaki çocuktur...
(gerçi ombuspider bana o çocuk tespitimden sonra aranoyaya kapıldığımı söyledi ama benim hala umudum var
***bitmiştir efendim***
çok konuştuğumu hissettim fakat ben heroes u bitireli neredeyse 2 ay oldu bazı yanlış hatırlamalar olursa kusura bakmazsınız artık