Var mı forum üzeri "Vampire" oynayacak? Ben
Flaw da seçenekler arasıda vardı sigara içmek ama daha çok dudak tiryakisi olarak biliyorum. Ben karakteri hazırlarken kimse bir şey demedi.
Oynamayacaksanız en azından mantıklı bir şeyler bahane edin.
Oynamayacaksanız en azından mantıklı bir şeyler bahane edin.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Bu konuda uzman olduğumu iddia edemem ama bildiğim kadarıyla vampirlerin yiyecek ve içeceklerle araları pek iyi değildi. Sigara ile bir sorunları yok sanırım. yani onların dertleri sindirim sistemiyle, solunum sistemiyle değil.
Ayrıca Vampire the Masquerade: Bloodlines'ta Jack'in sigara içtiğini hatırlıyorum.
Ayrıca Vampire the Masquerade: Bloodlines'ta Jack'in sigara içtiğini hatırlıyorum.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Tamam abi sakin.
Sinirlenecek bir şey yok.
Olmadı hepimizi kandırdığı için Activision'a dava açarız, Vampire the Masquerade: Bloodlines'ın düzeltilmesini talep ederiz.
Hmm. Acaba İzmir'de Jeanette Voerman ile karşılaşma olasılığım nedir?
Olmadı hepimizi kandırdığı için Activision'a dava açarız, Vampire the Masquerade: Bloodlines'ın düzeltilmesini talep ederiz.
Hmm. Acaba İzmir'de Jeanette Voerman ile karşılaşma olasılığım nedir?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Yok içiolar da ateş malum hani vampirsin
zarı tutturamayın da görün bakalım neler oluyor hehe
Ayrıca böyle azimli ve istekli oyuncular görmek beni çok mutlu etti
Ayrıca böyle azimli ve istekli oyuncular görmek beni çok mutlu etti
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
bir kere bildiğim kadarıyla sadece "sigara içmek" diye bir flaw yoktur. yukarıda bahsedilen, "eat/drink food" da bir flaw değil, aksine sosyal bir merittir. ayrıca, sigara içmek kadar tehlikeli, hem doğrudan (sigara yanığı) hem de dolaylı olarak (ateş kaynaklı rotschreck neticesinde masquerade ihlali=bloodhunt) final death'e sebebiyet verecek bir flaw yoktur.aransayes wrote:Madde bağımlılığı değil olay. Ã?yle olsa sigara içmez nikotin bantlarıyla dolaşırdı. Zaten sigarayıda hobi diyerek seçilmez. Sonuçta her Flaw ın tehlikesi vardır.
War, war never changes...
Sigara içmek olarak geçmiyor "addiction" olarak var. Bu da nikotine olan bağımlılık olarak değil dudak tiryakisi olarak seçildi. Nikotine bağımlı olmadığı için ille de yakacam diye krize girmez benim bildiğim.
Bu benim ilk Wod deneyimim. Zamanla, oynaya oynaya daha iyi öğrenecem.
Ã?ğrenmeye azimliyiz çok şükür
Bir tek seni bana çok gördü dünya
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Tamam beyler, uzatmaya gerek yok.
WoD konusunda uzman değiliz. Vampire the Masquerade: Bloodlines'ta Jack sigara içiyordu. Bunu görünce yanlış bir fikre kapılmışız. Bu vesileyle doğrusunu da öğrenmiş olduk işte.
Verilen bilgiler ve yapılan uyarılar için teşekkür ederiz. Böyle böyle daha iyiye gideceğiz işte. 
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
yok annadım, dudak tiryakiliğine lafım yok. ben sadece ateşli olan kısmıyla ilgileniyorum dikkat ettiysen.aransayes wrote:Sigara içmek olarak geçmiyor "addiction" olarak var. Bu da nikotine olan bağımlılık olarak değil dudak tiryakisi olarak seçildi. Nikotine bağımlı olmadığı için ille de yakacam diye krize girmez benim bildiğim.
detaya girmek istemiyordum, artık girmek zorundayım.Lord Necros wrote:Tamam beyler, uzatmaya gerek yok.WoD konusunda uzman değiliz. Vampire the Masquerade: Bloodlines'ta Jack sigara içiyordu. Bunu görünce yanlış bir fikre kapılmışız. Bu vesileyle doğrusunu da öğrenmiş olduk işte.
Verilen bilgiler ve yapılan uyarılar için teşekkür ederiz. Böyle böyle daha iyiye gideceğiz işte.
her ne kadar yukarda keskin bir çizgi çekmiş olsam da, bu, modern zamanın tıfıl vampirlerini kapsayan bir değerlendirmedir. Sadece Smiling Jack değil, başka elder olarak tabir edebileceğimiz vampirlerind e sigara içerken görüldüğü olmuştur. Özellikle toreador klanı elderlerinin, büyük çoğunlukla ağızlık aparatı kullanımı ile pozlarına poz katmış oldukları vakidir. Bunun dışında, öğretilerinde "korkusuzluk" olgusunun büyük önem arz ettiği Sabbat'ta, secte mensup vampirlerin böyle ilkel korkularını yenmek için ateş kullanımı ile ilgili ritüeller oldukça yaygındır.
Ateşle alışılmışın dışında muhatap olan bu vampirlerin en önemli ortak özelliği, oldukça cesur ve iradeli vampirler olmalarıdır ki bu da, hepimizin bildiği üzere, vampir camiasında sık bulunan erdemler değildir.