Var mı forum üzeri "Vampire" oynayacak? Ben

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

sigara içyolar ya yemek su fln yok sadece :) Masquerade dünyası işte :P oyun oynamayı hala istiyosan sokarız hikayenin bi yerlerine :D itiraz gelmediği sürece demiştim
-Fac fortia et patere-
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Flaw da seçenekler arasıda vardı sigara içmek ama daha çok dudak tiryakisi olarak biliyorum. Ben karakteri hazırlarken kimse bir şey demedi.

Oynamayacaksanız en azından mantıklı bir şeyler bahane edin.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Bu konuda uzman olduğumu iddia edemem ama bildiğim kadarıyla vampirlerin yiyecek ve içeceklerle araları pek iyi değildi. Sigara ile bir sorunları yok sanırım. yani onların dertleri sindirim sistemiyle, solunum sistemiyle değil.

Ayrıca Vampire the Masquerade: Bloodlines'ta Jack'in sigara içtiğini hatırlıyorum. :-o
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bende oyunda görmüştüm sigara içtiğini. O değil bir tarafımızdan sallamadık sigara içiyor diye.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Tamam abi sakin. :) Sinirlenecek bir şey yok. :wink:

Olmadı hepimizi kandırdığı için Activision'a dava açarız, Vampire the Masquerade: Bloodlines'ın düzeltilmesini talep ederiz. :mrgreen:

Hmm. Acaba İzmir'de Jeanette Voerman ile karşılaşma olasılığım nedir? :D
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

yok size Jeanette fln herkes işinin başına :P da onun diğer karakterin ismi neydi ya :D
-Fac fortia et patere-
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Güzel bir dayakla karşılaşma olasılığın çok yüksek Eşref. :rant:

Dur sen bak bir kurtarayım seni göreceksin sen. :D
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Yok içiolar da ateş malum hani vampirsin :D zarı tutturamayın da görün bakalım neler oluyor hehe

Ayrıca böyle azimli ve istekli oyuncular görmek beni çok mutlu etti
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

sigara=ateş=rotshreck.

hiçbir yampir, kendisini bir hiç uğruna ölümcül tehlikeye atmaz.

ha, derseniz ki, yampirlerde de madde bağımlılığı olabiliyor, o zaman içmez mi, hayır içmez. Sigara içen birini bulup onu ömer. Bu işin yolu budur.
War, war never changes...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Madde bağımlılığı değil olay. Ã?yle olsa sigara içmez nikotin bantlarıyla dolaşırdı. Zaten sigarayıda hobi diyerek seçilmez. Sonuçta her Flaw ın tehlikesi vardır.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

aransayes wrote:Madde bağımlılığı değil olay. Ã?yle olsa sigara içmez nikotin bantlarıyla dolaşırdı. Zaten sigarayıda hobi diyerek seçilmez. Sonuçta her Flaw ın tehlikesi vardır.
bir kere bildiğim kadarıyla sadece "sigara içmek" diye bir flaw yoktur. yukarıda bahsedilen, "eat/drink food" da bir flaw değil, aksine sosyal bir merittir. ayrıca, sigara içmek kadar tehlikeli, hem doğrudan (sigara yanığı) hem de dolaylı olarak (ateş kaynaklı rotschreck neticesinde masquerade ihlali=bloodhunt) final death'e sebebiyet verecek bir flaw yoktur.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Sigara içmek olarak geçmiyor "addiction" olarak var. Bu da nikotine olan bağımlılık olarak değil dudak tiryakisi olarak seçildi. Nikotine bağımlı olmadığı için ille de yakacam diye krize girmez benim bildiğim.
Bu benim ilk Wod deneyimim. Zamanla, oynaya oynaya daha iyi öğrenecem.
Ã?ğrenmeye azimliyiz çok şükür :D
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Tamam beyler, uzatmaya gerek yok. :) WoD konusunda uzman değiliz. Vampire the Masquerade: Bloodlines'ta Jack sigara içiyordu. Bunu görünce yanlış bir fikre kapılmışız. Bu vesileyle doğrusunu da öğrenmiş olduk işte. :wink: Verilen bilgiler ve yapılan uyarılar için teşekkür ederiz. Böyle böyle daha iyiye gideceğiz işte. :)

Power demands sacrifice.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

aransayes wrote:Sigara içmek olarak geçmiyor "addiction" olarak var. Bu da nikotine olan bağımlılık olarak değil dudak tiryakisi olarak seçildi. Nikotine bağımlı olmadığı için ille de yakacam diye krize girmez benim bildiğim.
Bu benim ilk Wod deneyimim. Zamanla, oynaya oynaya daha iyi öğrenecem.
Ã?ğrenmeye azimliyiz çok şükür :D
yok annadım, dudak tiryakiliğine lafım yok. ben sadece ateşli olan kısmıyla ilgileniyorum dikkat ettiysen.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Lord Necros wrote:Tamam beyler, uzatmaya gerek yok. :) WoD konusunda uzman değiliz. Vampire the Masquerade: Bloodlines'ta Jack sigara içiyordu. Bunu görünce yanlış bir fikre kapılmışız. Bu vesileyle doğrusunu da öğrenmiş olduk işte. :wink: Verilen bilgiler ve yapılan uyarılar için teşekkür ederiz. Böyle böyle daha iyiye gideceğiz işte. :)
detaya girmek istemiyordum, artık girmek zorundayım.

her ne kadar yukarda keskin bir çizgi çekmiş olsam da, bu, modern zamanın tıfıl vampirlerini kapsayan bir değerlendirmedir. Sadece Smiling Jack değil, başka elder olarak tabir edebileceğimiz vampirlerind e sigara içerken görüldüğü olmuştur. Özellikle toreador klanı elderlerinin, büyük çoğunlukla ağızlık aparatı kullanımı ile pozlarına poz katmış oldukları vakidir. Bunun dışında, öğretilerinde "korkusuzluk" olgusunun büyük önem arz ettiği Sabbat'ta, secte mensup vampirlerin böyle ilkel korkularını yenmek için ateş kullanımı ile ilgili ritüeller oldukça yaygındır.

Ateşle alışılmışın dışında muhatap olan bu vampirlerin en önemli ortak özelliği, oldukça cesur ve iradeli vampirler olmalarıdır ki bu da, hepimizin bildiği üzere, vampir camiasında sık bulunan erdemler değildir.
Post Reply