Hayatta Save Ve Load Hakkımız Olsa....

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aklıma daha değişik bir fikir geldi.Bugüne Save yaparız.Bir kaç kişiyi izleriz.Ne olacağını not tutarız.Load çekip FALCILIK yaparız
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Ya adamcağız ne kadar saf ve masum duygularla açmış başlığı, işi ticarete döktük :evillaugh:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Mostulemo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mostulemo »

hatta bugun save yapalm bi kaç sene içinde çıkan yarkıları falan çalıp sanatçılara satarız :D senaryo falanda olur :D
<div align="left"><em>Amin mela lle...</em></div>
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

İlginç olurdu kesin. Sevmediğiniz birini istediğiniz kadar dövebilir, sinirinizi çıkarabilirsiniz.(tabi pek çok save ve load hakkımız olacak)
Sonsuza dek hemde :D
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

2sene öncesine bi load yapardım. o zaman sevgisini çöp ettiğim, üzdüğüm o güzel kızı üzmezdim ki 2sne sonra (bugun) o beni üzmesin -ama üzdü- :cry:
ve sonra günümüze dönünce save edip. askımı sonsuza kadar saklardım... :cry:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

şimdi bi sürüyse bu haklar her gece saat 1i geçince savelerdim.Gece gece hırsız mırsız girer şimdi :D Sonra autosave özelliği varsa (ama yanında şu anın kıymetini bilme,kötü davranma,mutluluk barı da gelmeli.Ya da HP barı :D ) "şu anın" kıymetini bilme barı %50nin altına düştüğünde autosavei devreye sokardım.Sonra kötü davranma 25in üzerine çıktığında (böylece iyilik dolu bi insan olabilirim :D ) yine auto save.Ben load ettiğimde en fazla 40lara çıkar o :D .Yanında pause,2 kat hızlı oynat tarzı özellikler var mı peki?
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Arkadaşlar isteyene o "Click" filmindeki kumandadan da verelim o zaman tam olsun. :D
bide bu hayatın yeni sürümü çıkmış v2beta yapay zekadaki pek çok sorun giderilmiş diye duydum ama küresel ısınma diye bişey eklemişler çok kasıyo bünyeyi, her metabolizma da yaşanmıyo takılıyo falan arada (PC Game tadında hayat)
-Fac fortia et patere-
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ben sadece bir yerde load hakkım olmasını isterdim. Bir çift göze bakarken konuşamadığım o ana. Tüm hayatım değişti sonra.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
celephael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celephael »

Hayatımın en güzel anlarını save edip (ama overwrite değil ona göre :D ),en bunaldığım,hayattan bezdiğim zamanlarda load ederdim. :)
Nothing Can Be Explained.
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

O anı save ederdim overwrite da olur farketmez ve neyseki henüz load etmeye ihtiyaç duymadım (hiç inanmam ama) nazar değmesin.. :D :w00t:
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben bunu çocukken düşünüyodum :D Hep uçmak istemişimdir, yüksek bir binadan atlamadan önce save eder, tam düşerken load yapardım...

Tabii bunu paraşütçülüklede yapabilirim ama, ne bileyim...ben işte :D
Image
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

biyerde bi hata yaptım ruhum değişti.. bi bulsam o an'ı.. bi yakalasam.. o an'a load yapıcam
ama bulamıyorum..
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sevdiğimle konuşma anının elime geçtiği anlardan birisine Save ederdim, konuşabilene dek Load ederdim.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply