Jonathan Kellerman adlı bir yazarın polisiye türünde bir kitabı -billy straight- çok güzeldi gerçekten hoş yazmış bu yazarı okumaya devam edeceğim kısa zamanda
Robert Jordan'ın Zaman çarkı serisinin 3. kitabı "Yeniden Doğan ejder" i okudum, seri baya güzelleşmeye başladı,bu tarz kitapları zaten teker teker değerlendirmemek lazım,seri halinde bakınca güzel olucak gibi
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"
Son kitap, diğer kitaplar gibi sürükleyici Hoş bir son olmuş, gerçi daha sonuna 100 sayfa kadar var ama yine de bu haliyle güze. Sonunu batırmamıştım umarım Rowling, yoksa çok kızıcam.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
harika bi seri zaman çarkı tavsiye ederim haritayı yatağın baş ucuna as ve gece okumaya başla sabahlayacaksın ama konuyu anlatmıyorum sen başla önce bi
Meğer Annem haklıymış Zeki kayahan coşkun valla annem okuttu al beni anla diye tam tanımlıyo zaten 1 saatte bitti kitap iri yazılı falan ama hoştu yaa Tıpatıp anlatmış annemi
Otostopçunun Galaksi Rehberi tek cilt basımını tekrar okuyorum. Paralel olarak da Algı Kapıları'nın üçüncü okumasını yapıyorum. Atladığım noktalar varmış, yıllardır dokunmamıştım kitaba..
Okat ve Baskan bilimkurgu serilerini bitirmeye uğraşıyorum; aslında Terry P. olsa fena da olmaz..
Elime bulaşmışken Katı olan her şey buharlaşıyor a da arada göz atıyorum; bölümle ilgili okuma da yapmak lazım arada..