Agharta ve Atlantis...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Agharta ve Atlantis...

Post by Lugtarias »

Arkadaşlar bu başlığı inanan ve inanmayanların oranını öğrenmek için actım fakat bu iki kayıp kıta hakkında konusmak isteyen olursa MU baslıgındaki gibi sohbet edebiliriz :)
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Arkadaşlar cok özür dilerim ankete ''HAYIR HİÃ?BİRİNE İNANMIYORUM'' şıkkını eklemeyi unutmuşum inanmayan arkadaslar yazarlarsa cok sevinirim
celephael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celephael »

Mu 'ya ve Atlantis'e inanıyorum ama bazı arkadaşlar atlantis ve Mu kıtasının aynı olduğunu sanıyorlar.
Nothing Can Be Explained.
E_A_M
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by E_A_M »

inanmıyorum doğrusu bana biraz fazla gerçek dışı geliyor mesela atlantis altın dan yapılma oldukça gelişmiş bir yermiş ve sular altında kalıp sonsuza dek yok olmuşmuş
ve bu yer hakkında hiçbir kayıt yok ancak dünya da sular altında kalmış bilinmeyen yerler olabileçeğine inanıyorum tabi ancak bu kadar abartılı mükemmelliğe sahip olamaz bence
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

İnanmıyorum, boş inançları da tasvif etmiyorum. Kapitalizm sonrasında ruhsal boşluklara düşün ve bunu din & metafizik ile dolurmaya çalışan gençliği de en azından ortaçağ'ın skolastik görüşü kadar tehlikeli buluyorum.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

E_A_M wrote:mesela atlantis altın dan yapılma oldukça gelişmiş bir yermiş ve sular altında kalıp sonsuza dek yok olmuşmuş
Görüşüne saygı duyuyorum ama düzeltmek isterim Atlantis altından yapılma bir kıta değildir efsaneye göre.İnanmamana sebep olan altından yapılma bir kıta olduğuysa bir daha düşün derim
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

celephael wrote:Mu 'ya ve Atlantis'e inanıyorum ama bazı arkadaşlar atlantis ve Mu kıtasının aynı olduğunu sanıyorlar.
Evet bazı arkadaslar böyle sanıyor halbuki MU Pasifik Okyanusunda Atlantis ise Atlantik okyanusunda. Ayrı ayrı kıtalar yani birbirlerine yakında diiller neden aynı sananlar cıkıyo anlamıyorum :???:
Post Reply