Agharta ve Atlantis...
Agharta ve Atlantis...
Arkadaşlar bu başlığı inanan ve inanmayanların oranını öğrenmek için actım fakat bu iki kayıp kıta hakkında konusmak isteyen olursa MU baslıgındaki gibi sohbet edebiliriz 
inanmıyorum doğrusu bana biraz fazla gerçek dışı geliyor mesela atlantis altın dan yapılma oldukça gelişmiş bir yermiş ve sular altında kalıp sonsuza dek yok olmuşmuş
ve bu yer hakkında hiçbir kayıt yok ancak dünya da sular altında kalmış bilinmeyen yerler olabileçeğine inanıyorum tabi ancak bu kadar abartılı mükemmelliğe sahip olamaz bence
ve bu yer hakkında hiçbir kayıt yok ancak dünya da sular altında kalmış bilinmeyen yerler olabileçeğine inanıyorum tabi ancak bu kadar abartılı mükemmelliğe sahip olamaz bence
Görüşüne saygı duyuyorum ama düzeltmek isterim Atlantis altından yapılma bir kıta değildir efsaneye göre.İnanmamana sebep olan altından yapılma bir kıta olduğuysa bir daha düşün derimE_A_M wrote:mesela atlantis altın dan yapılma oldukça gelişmiş bir yermiş ve sular altında kalıp sonsuza dek yok olmuşmuş
Evet bazı arkadaslar böyle sanıyor halbuki MU Pasifik Okyanusunda Atlantis ise Atlantik okyanusunda. Ayrı ayrı kıtalar yani birbirlerine yakında diiller neden aynı sananlar cıkıyo anlamıyorumcelephael wrote:Mu 'ya ve Atlantis'e inanıyorum ama bazı arkadaşlar atlantis ve Mu kıtasının aynı olduğunu sanıyorlar.