Beatbox'tan hoşlananlar ..

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Beatbox'tan hoşlananlar ..

Post by Darktimes »

Bu işle ilgili olanlar mutlaka biliyordur ama yine de bilmeyenler için veriyorum.Bakın bakalım beğencek misiniz ?
Tık1
Tık2
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ben daha ıslık çalamıyorum adam gibi, bunlar ne sesler çıkartıyor. Hayatlarına renk kattığı kesin. Diğerlerine de şöyle bir göz gezdiriyorum şu anda. Yapacak başka işim yok nde olsa şu anda.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Hip-Hop kültürünün içinde olan birisi olarak ister istemez hasır nesir oldum daha önce bu konuyla ama ben sadece dinleyip keyif almakla yetiniyorum zira darkgnome gibi bende daha ıslık calamıyorum :D
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

cidden süper bişy ya su beatbox olayı. bende isterdim gırtlaamda bi orkestra olmasını ama istemek yetmio işte :-P
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Vallaha ben hip-hop kültürü fln pek anlamam hatta hiç te dinlemem ama eğlenceli bişiye benziyolar videolar.Yinede brutal yapabilen bir boğazı tercih ederim :ayyyy!: Yinede :clap:
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Ahanda, psikopatmıs bu herifler, bu beatbox manyak bir olay, izledigim en iyisiydi bunlar. Hala nasıl oldugunu kavrayamadıgım nadir seylerden :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Benim favorim Kitchen Diaries.Adam da hem el göz koordinasyonu hemde ses var.Malzemeleri karıştırıyor falan çok hoş olmuş.Onun dışında Beardyman da bayağı iyi.Helal olsun ne diyelim yetenek..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Evet, evet, o kitchen diaries guzeldi, oyle bir sey gormemistim daha once. Sahneye cıkıp sesler cıkaran cok gordum de o işi şova donusturmek inanılmaz olmus. Boyle hip-hop, nigga vb kulturune uzak bir insanım ama bu olay cok ilginc oluyor. Degisik bir yetenek (!) diyelim, helal olsun gercekten..
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Bu konuda en sevdiğim sanatçılardan biri Rahzel'dir.Kendisi de zaten dünyaca ünlü bir beatbox cı.

Youtube de aratırsanız Rahzel diye direk çıkar karşınıza zaten.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Post Reply