Ben daha ıslık çalamıyorum adam gibi, bunlar ne sesler çıkartıyor. Hayatlarına renk kattığı kesin. Diğerlerine de şöyle bir göz gezdiriyorum şu anda. Yapacak başka işim yok nde olsa şu anda.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Hip-Hop kültürünün içinde olan birisi olarak ister istemez hasır nesir oldum daha önce bu konuyla ama ben sadece dinleyip keyif almakla yetiniyorum zira darkgnome gibi bende daha ıslık calamıyorum
Vallaha ben hip-hop kültürü fln pek anlamam hatta hiç te dinlemem ama eğlenceli bişiye benziyolar videolar.Yinede brutal yapabilen bir boğazı tercih ederim :ayyyy!: Yinede
Benim favorim Kitchen Diaries.Adam da hem el göz koordinasyonu hemde ses var.Malzemeleri karıştırıyor falan çok hoş olmuş.Onun dışında Beardyman da bayağı iyi.Helal olsun ne diyelim yetenek..
Evet, evet, o kitchen diaries guzeldi, oyle bir sey gormemistim daha once. Sahneye cıkıp sesler cıkaran cok gordum de o işi şova donusturmek inanılmaz olmus. Boyle hip-hop, nigga vb kulturune uzak bir insanım ama bu olay cok ilginc oluyor. Degisik bir yetenek (!) diyelim, helal olsun gercekten..
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..