Dediğin galiba gerçek oluyor bende yarın yola çıkıyorum, bir haftalık kısa bir süre. Bilgisayar bulurmuyum bulmaz mıyım bilemem. O yüzden benim karakter de sana emanet.
Artık herkes dönünce güzelce devam ederiz heralde.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Ã?yleyse 3 kişilik çoğunluk tekrar oluşana kadar ara verelim. İsteyenler hamlelerini yazar ama ben npc olarak yazmam, sıra tekrar DMe gelirse yazarım ancak. Olur mu?
Sanırım yazın oyuna başlamanın azizliğine uğradık. Ben de bu akşam tatile çıkacağım. ayın 26'sında dönüyorum. Ã?oğunluğu sağlayınca durmaksızın devam ederiz inşallah.
Bak ben onu düşünmemiştim. :plotting: :plotting: :plotting: Aslında Dm bizi Npc olarak biz neden dm'yi player olarak kullanmayalım. Tamam mı, Npc'leri aramızda paylaşırız, ancak Dm benim
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Haritayı beğenirsiniz umarım, insanlığın en önemli icatlarından olan MSpaintte yaptım .
Edit: Arkadaşlar RP ekranında imza kullanımı okumayı biraz zorlaştırıyor. Kullanmamanızı rica ve isteyenlerin imzalarını RP ekranında kaldırmayı teklif ederim?