istanbul da buluşma ayarlasak?
- EddardStark
- Kullanıcı

valla şöle diyeyim: karda olsa kıyamette kopsa bir kişi bile olsa istanbul dışı bile olsa dağ başı bile olsa ben varım
hatta dağ başı olması işime gelir
yanlış anlamayın macera babında 
sistemde sorun olduğu için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacağım ^^<br>
29 Eylül de gerçekleştirebiliriz bu buluşmayı aslında oylama yolu ile kararlaştırılsaydı bu daha iyi olacaktı yeni bir başlıkta, yoksa birisi yer ve tarih şudur demeden olmayacak bu iş.
Neyse ben yapayım bari onu :
Buluşma TARİHİ : 29 EYLÃ?L PAZAR GÃ?NÃ?
Buluşma SAATİ : 13:30
Buluşma YERİ : TAKSİM MEYDAN, ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?
Bu tarih bana uygun değil diyenlerin sayısı çoğunlukta olursa, tarih değiştirilebilir. En geç perşembeye kadar kesinleştirelim tarihi.
Neyse ben yapayım bari onu :
Buluşma TARİHİ : 29 EYLÃ?L PAZAR GÃ?NÃ?
Bu tarih bana uygun değil diyenlerin sayısı çoğunlukta olursa, tarih değiştirilebilir. En geç perşembeye kadar kesinleştirelim tarihi.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
- EddardStark
- Kullanıcı

Saol EddardStark, düzeltmeyi yapalım o zaman, şimdi 13-14 'ü bayramı kapsıyor, bayramın ikinci ve üçüncü günü insanlar gelebilir mi ? Katılım düşük olur sanırım illaki akraba ziyaretlerine gidenler olur, tatile çıkanlar olur.
6-7 Ekim daha uygun gözüküyor, o tarihe alalım buluşmayı.
Buluşma TARİHİ : 7 EKİM PAZAR GÃ?NÃ?
Ekstara bir durumu olan varsa yazabilir, isteyen çok olursa tarihi biraz daha geriye alabiliriz.
6-7 Ekim daha uygun gözüküyor, o tarihe alalım buluşmayı.
Ekstara bir durumu olan varsa yazabilir, isteyen çok olursa tarihi biraz daha geriye alabiliriz.
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

-
AnARcHisT
- Kullanıcı

Hancı bana ve arkadaşlarıma bira.. Souk olsun.. .. .. .. Ha bi de unutmadan.. Su koyarsan onları tutabileceğim konusunda söz veremiycem..
Arkadaşlar beklioruz artık bu buluşmaya talep tarihide düzelttik e ne duruyosunuz helva yapın
Arkadaşlar beklioruz artık bu buluşmaya talep tarihide düzelttik e ne duruyosunuz helva yapın
<div align="center">In a nightmare, every choice you make is a wrong one.</div>
Ã?ncelikle buluşma tarihinde görüşmek üzere tüm kardeşlerime selamlar yolluyorum 
Ayrıca 2003 tarihinden beri üye olan birisinin sadece 2.postu olması ilginç değil mi??? Sanırım çoğu kişi ile tanışmadık, uzun bir yolculuktaydım dostlarım. Buralardan kalktım ve bilinmez diyarlara doğru yola çıktım ve işte sonunda tekrar döndüm.

Ayrıca 2003 tarihinden beri üye olan birisinin sadece 2.postu olması ilginç değil mi??? Sanırım çoğu kişi ile tanışmadık, uzun bir yolculuktaydım dostlarım. Buralardan kalktım ve bilinmez diyarlara doğru yola çıktım ve işte sonunda tekrar döndüm.
yahu yemi sen ne zaman geldin ülkeye :embarrass: bu arada siteye girmeyeli pek bir buluşma yapılamamış umarım bu seferkini başarırsınız
ayrıca yeminer sen geri geldiysen eski günleri anmak için bir Ramazan buluşmasıda yapalım derim ben gelmek isteyenlerde olursa gelsin. ilk buluşmam aklıma geldi Ramazana denk gelmiştide iftarı yunanlılarla açmıştık hey gidi günler heyyy
anılarım hucum etti birden neyse dediğim gibi Ramazan ayındayız gelebilenler olursa neden olmasın güzel bir iftar yapardık ...
Ã?yle yapıyoruz zaten esen. Ayın 7 si hala ramazan sınırlarında bulunuyor. Biz herşeyi ayarladık, tek sorun nerede buluşacağımız. İftar yapacak kişilerle nerede iftar yaparız
Bilmiyorum, onu da ayarlasak iyi olur.
Taksimde buluşup tophaneye gittiğimiz varsayılırsa iftar için taksim, tophane civarında bir yer ayarlamak gerekecek.
Zor iş zor
Yumurta taktiği uygulayacaz galiba yine 
Taksimde buluşup tophaneye gittiğimiz varsayılırsa iftar için taksim, tophane civarında bir yer ayarlamak gerekecek.
Zor iş zor
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Merak etmeyin arkadaşlar sizin için güzel bir yer bulacağım. İlk durağımız biraz oturup sohbet edebileceğimiz bir yer olur (iftara kadar) iftarda oruçlular iftarını yapar (hatta o gün bende tutayım oruç
) birazda orada takılırız, sonra birde nargile keyfi yaparız derseniz onun içinde güzel bir yer biliyorum
. Merak etmeyin buluşma yerimiz taksimden bir yere kıpırdamak zorunda kalmayacağız
.
Bu arada bir kere daha yazamakta fayda var
Bu arada bir kere daha yazamakta fayda var