istanbul da buluşma ayarlasak?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Kapo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kapo »

Kambersiz düğün olmazmış...Karda yağsa, fırtınıda kopsa, bayramda olsa bende varım. Hangi tarih olursa olsun, bu güzel insanları kucaklamak için orada olcağım... :clap:
EddardStark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EddardStark »

valla şöle diyeyim: karda olsa kıyamette kopsa bir kişi bile olsa istanbul dışı bile olsa dağ başı bile olsa ben varım :D hatta dağ başı olması işime gelir :roll: yanlış anlamayın macera babında :D
sistemde sorun olduğu için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacağım ^^<br>
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

29 Eylül de gerçekleştirebiliriz bu buluşmayı aslında oylama yolu ile kararlaştırılsaydı bu daha iyi olacaktı yeni bir başlıkta, yoksa birisi yer ve tarih şudur demeden olmayacak bu iş.

Neyse ben yapayım bari onu :

Buluşma TARİHİ : 29 EYLÃ?L PAZAR GÃ?NÃ?

Buluşma SAATİ : 13:30

Buluşma YERİ : TAKSİM MEYDAN, ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?

Bu tarih bana uygun değil diyenlerin sayısı çoğunlukta olursa, tarih değiştirilebilir. En geç perşembeye kadar kesinleştirelim tarihi.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
EddardStark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EddardStark »

artemis 29'unda ankaraya dönicekmiş :) -zaman- ve Darktimes'da istanbulun dışında olduğuna göre: ya 6-7'sinde yada olmassa 13-14'ünde olması gerektiğini düşünüyorum ben :)
sistemde sorun olduğu için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacağım ^^<br>
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Saol EddardStark, düzeltmeyi yapalım o zaman, şimdi 13-14 'ü bayramı kapsıyor, bayramın ikinci ve üçüncü günü insanlar gelebilir mi ? Katılım düşük olur sanırım illaki akraba ziyaretlerine gidenler olur, tatile çıkanlar olur.

6-7 Ekim daha uygun gözüküyor, o tarihe alalım buluşmayı.

Buluşma TARİHİ : 7 EKİM PAZAR GÃ?NÃ?

Ekstara bir durumu olan varsa yazabilir, isteyen çok olursa tarihi biraz daha geriye alabiliriz.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

7 Ekim pazar bana da uyar. Artemisim, getir go tahtasını, oynarız go. Her ne kadar senin seviyen benim üzerimde de olsa birşeyler öğrenmiş olurum senden.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
AnARcHisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AnARcHisT »

Hayırlı ola o zmn 7 ekimde görüşmek üzere :D war mı itirazı olan beyler?
<div align="center">In a nightmare, every choice you make is a wrong one.</div>
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Oooh ayarlanmış bile ne çabuk! güzel 7 ekim güzel. Görüşürüz orda arkadaşlar, kehanetete bulunuyorum yagmurlu ve soguk bi gün olucak içerde oturmayı daha keyifli hale getirir .. :D bide şöle şömine ateşi, hancı, bide servis yapan kızlar olsa ... aaah ah! :evil:
AnARcHisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AnARcHisT »

Hancı bana ve arkadaşlarıma bira.. Souk olsun.. .. .. .. Ha bi de unutmadan.. Su koyarsan onları tutabileceğim konusunda söz veremiycem..

Arkadaşlar beklioruz artık bu buluşmaya talep tarihide düzelttik e ne duruyosunuz helva yapın
<div align="center">In a nightmare, every choice you make is a wrong one.</div>
Kapo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kapo »

Ã?ncelikle buluşma tarihinde görüşmek üzere tüm kardeşlerime selamlar yolluyorum ;)

Ayrıca 2003 tarihinden beri üye olan birisinin sadece 2.postu olması ilginç değil mi??? Sanırım çoğu kişi ile tanışmadık, uzun bir yolculuktaydım dostlarım. Buralardan kalktım ve bilinmez diyarlara doğru yola çıktım ve işte sonunda tekrar döndüm. ;) :evil:
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

yahu yemi sen ne zaman geldin ülkeye :embarrass: bu arada siteye girmeyeli pek bir buluşma yapılamamış umarım bu seferkini başarırsınız :D ayrıca yeminer sen geri geldiysen eski günleri anmak için bir Ramazan buluşmasıda yapalım derim ben gelmek isteyenlerde olursa gelsin. ilk buluşmam aklıma geldi Ramazana denk gelmiştide iftarı yunanlılarla açmıştık hey gidi günler heyyy :) anılarım hucum etti birden neyse dediğim gibi Ramazan ayındayız gelebilenler olursa neden olmasın güzel bir iftar yapardık ...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ã?yle yapıyoruz zaten esen. Ayın 7 si hala ramazan sınırlarında bulunuyor. Biz herşeyi ayarladık, tek sorun nerede buluşacağımız. İftar yapacak kişilerle nerede iftar yaparız :| Bilmiyorum, onu da ayarlasak iyi olur.

Taksimde buluşup tophaneye gittiğimiz varsayılırsa iftar için taksim, tophane civarında bir yer ayarlamak gerekecek.

Zor iş zor :D Yumurta taktiği uygulayacaz galiba yine :P
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

öyle yaparsanız aç kalırsınız benden demesi :D bu arada benden tavsiye asla tophaneye gitmeyin kazığın alasını sokuyorlar adama :evil: ayrıca servis iğrenç ötesi tabi tavsiye benden gerisi size kalmış :D
Kapo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kapo »

Hımmm, iftarda ne yesek... Nerde toplaşsak? Yumurta taktiği iyi bir fikir gibi, hele bir kapıya dayansın en kelepir ve lüks mekana akarız :D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Merak etmeyin arkadaşlar sizin için güzel bir yer bulacağım. İlk durağımız biraz oturup sohbet edebileceğimiz bir yer olur (iftara kadar) iftarda oruçlular iftarını yapar (hatta o gün bende tutayım oruç :D ) birazda orada takılırız, sonra birde nargile keyfi yaparız derseniz onun içinde güzel bir yer biliyorum :) . Merak etmeyin buluşma yerimiz taksimden bir yere kıpırdamak zorunda kalmayacağız :wink:.

Bu arada bir kere daha yazamakta fayda var

Buluşma TARİHİ : 7 EKİM PAZAR GÃ?NÃ?

Post Reply