Off gene iyisin yaa ben okuyamadım bu seriyi ve çatlıcam artık herkes felaket şekilde övüyo.Kütüphaneye üye oldum belki vardır orda bakcam artık inşallah..
Ben 11. kitaptayım Düş Hançeri ve seri hakketen güzel ve sürükleyici sadece 10. kitap biraz bayık olmuş onun dışında tavsiye derim fiyat konusunda haklısınz ama kitaplar 700 800 sayfa. Hardcover almazsanız sorun olmaz o kadar diye düşünüyorum...
Oldukça mükemmel olan seri, Robert Jordan efsane yaratmış resmen. Sadece ilk kitabını okuyup "LOTR çalıntısı" veya 3-4'e kadar okuyup "Dune'dan alınmış buralar" demek yersiz olur tamamını okumadan. 11. Cilt'in 2. Kitabı'da sanırım bu mayıs ayında türkçe olarak çıktı. Son kitabını sabırsızlıkla bekliyoruz, Robert Jordan'ın hastalığı yüzünden yavaş ilerliyor ancak seneye elimizde olur diye düşünüyorum..
11'de bitti, 12'yi nasıl bekleyeceğim ben pöhüü pöhüü ..
Arkadaşlar ben Zaman Ã?arkı'nın ilk cildini -beğenerek- daha yeni okuyorum. Sormak istediğim: Diyarın bir haritası yok mu, internetten indirebileceğimiz?
dwaxer wrote:Arkadaşlar ben Zaman Ã?arkı'nın ilk cildini -beğenerek- daha yeni okuyorum. Sormak istediğim: Diyarın bir haritası yok mu, internetten indirebileceğimiz?
.
Benim netten indirdiğim Zaman Ã?arkı haritası var. Ama nerden indirdim hatırlamıyorum. bulursam sana pm atarım.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...