wrote:O zaman fikir cimnastiği yapalım NocturnaL_Soul... Sence frpworld de insanların ilgisini çekecek nasıl başlıklar açılabilir veya bölümler oluşabilir.
Ã?rneğin sence sadece üç dört belki on on beş kişinin Rp başlıkları açması sitenin aktifliğini arttırması için yeterli mi? Yoksa hem aktifliğin artması hem de belki insanları bu başlıkları açmaya teşvik etmek için başka şeyler yapılabilir mi?
Aklımıza gelen fikri mantıksız da olsa yazmak lazım... Ã?ünkü bazen en mantıksız fikirler bile zamanla güzel fikirlere dönüşebiliyor.
İnsanların ilgisini neyin çekiceği, siteden beklentilerine bağlı. Tabi herkesin beklentisini karşılamak zor olucaktır, ama ben aklıma gelenleri yazayım.
Rp başlıklarıyla sitenin aktifliği artabilirmi, artar. Çok sayıda insan vardır burda forum rp'si ile ilgilenen. Ama mesela ben şuana kadar tek bir forum rp sine katılmadım, nedense pek hoşuma gidemedi bir türlü.. Peki RP lere katılmayıp başka şeyler bekleyen insanları çekmek için ne yapılabilir işte onu daha öncedende söyledim; bilemiyorum. Daha doğrusu insanlar ne istiyodur onuda bilmiyorumki.. :s
Ã?rneğin ben bu siteyi şöyle görüyorum: FRP ile ilgilenen çok sayıda insanın bir arada bulunduğu, bilgi paylaşımı yapılabilen, Oyun açıcak DM lere ulaşabilme şansı veren, aynı zamanda eğlence içinde zaman geçirilebilecek bir yer ( belkide bazılarınızın dediği gibi bir han).
Bilgi paylaşımı için bir bölüm açıldı zaten ama tabi tam olarak bahsedilen aktifliği sağlamaz. Orda sürekli bi bilgi akışı geçmesi zor. Bunun dışında aslında sitede yeterince başlık var, güzel konularda da var belki, ama tarih olarak o kadar eskilerki, sayfarlın en altında kalmışlar. İnsanlar bakınca ya gözlerine bile çarpmıyo yada "çok eski" deyip geçiyolar heralde .. Mesela bu eski konulardan bazıları belki yeniden canlandırılsa bişeyler olabilir, yeni başlıklar açmanın yanında.
Son olarak aklıma gelen, yeni ve eski üyeler dahil herkes belli bi başlıkta karakter tanıtımı yapabilir. Kendi karakterlerini yani, galiba eskiden sitede böyle şeyler zaten yapılıyomuş. Ama artık yok pek.. Hiç deilse bu, RP yapmak isteyenler heveslendirir belki.. Belki böylece Edmond'un da demiş olduğu gibi, bu RP lere gelen insanlar diğer başlıkları, konuları canlandırır.
Not: Arena fikride ilginç olmuş, biraz kavga dövüş iyi gelir belki herkese