Siteyi bu aralar kimler ziyaret edior ?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Haha antalyadan cıktım yola vardım en sonunda evime...

Siteye bu aralar baya az giriodum antalyadaydım cünkü bundan sora sıkca adımı görürsünüz artık :)

Saat gece (gece sayılır mı bilmem) 11.30 da bindim otobüse sabah 7.00 izmirde Gelir gelmez ilk isim bilgisayarıma oturmak oldu ve oturur oturmaz da siteyi ziyaret ettim

Selam diyar...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bu arada arena da güzel fikir... Ama onu dövüşü sevenlere bırakıyorum. Ancak ozan atışması yapmak isteyenler gelebilirler.. Geçmişte olduğu gibi şimdi de açığım.. : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aa, ozan atışması mükemmel bir fikir.Tam bana göre.Henüz yapmışlığım yok, ama kısa zamanda öğrenirim :) Uygulamaya koy bence :)

Arenaya gelince, 5 lwl başlarsak hapı yuttun Dwax.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tabii grup oluşturup NPC monsterlarla da çarpışabiliriz. :D
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Evet kendi aramızda catısmalarımız biraz tatsızlık yaratabilir nede olsa şampiyonun kim olacagı belli... Tabiki WeS_DeX. bildiniz dogru yanıt :D :evil:

Arena güsel bir fikir oldu.Gerceklestirelim bu olayı.
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

wrote:O zaman fikir cimnastiği yapalım NocturnaL_Soul... Sence frpworld de insanların ilgisini çekecek nasıl başlıklar açılabilir veya bölümler oluşabilir.

Ã?rneğin sence sadece üç dört belki on on beş kişinin Rp başlıkları açması sitenin aktifliğini arttırması için yeterli mi? Yoksa hem aktifliğin artması hem de belki insanları bu başlıkları açmaya teşvik etmek için başka şeyler yapılabilir mi?

Aklımıza gelen fikri mantıksız da olsa yazmak lazım... Ã?ünkü bazen en mantıksız fikirler bile zamanla güzel fikirlere dönüşebiliyor.
İnsanların ilgisini neyin çekiceği, siteden beklentilerine bağlı. Tabi herkesin beklentisini karşılamak zor olucaktır, ama ben aklıma gelenleri yazayım.

Rp başlıklarıyla sitenin aktifliği artabilirmi, artar. Çok sayıda insan vardır burda forum rp'si ile ilgilenen. Ama mesela ben şuana kadar tek bir forum rp sine katılmadım, nedense pek hoşuma gidemedi bir türlü.. Peki RP lere katılmayıp başka şeyler bekleyen insanları çekmek için ne yapılabilir işte onu daha öncedende söyledim; bilemiyorum. Daha doğrusu insanlar ne istiyodur onuda bilmiyorumki.. :s

Ã?rneğin ben bu siteyi şöyle görüyorum: FRP ile ilgilenen çok sayıda insanın bir arada bulunduğu, bilgi paylaşımı yapılabilen, Oyun açıcak DM lere ulaşabilme şansı veren, aynı zamanda eğlence içinde zaman geçirilebilecek bir yer ( belkide bazılarınızın dediği gibi bir han).

Bilgi paylaşımı için bir bölüm açıldı zaten ama tabi tam olarak bahsedilen aktifliği sağlamaz. Orda sürekli bi bilgi akışı geçmesi zor. Bunun dışında aslında sitede yeterince başlık var, güzel konularda da var belki, ama tarih olarak o kadar eskilerki, sayfarlın en altında kalmışlar. İnsanlar bakınca ya gözlerine bile çarpmıyo yada "çok eski" deyip geçiyolar heralde .. Mesela bu eski konulardan bazıları belki yeniden canlandırılsa bişeyler olabilir, yeni başlıklar açmanın yanında.

Son olarak aklıma gelen, yeni ve eski üyeler dahil herkes belli bi başlıkta karakter tanıtımı yapabilir. Kendi karakterlerini yani, galiba eskiden sitede böyle şeyler zaten yapılıyomuş. Ama artık yok pek.. Hiç deilse bu, RP yapmak isteyenler heveslendirir belki.. Belki böylece Edmond'un da demiş olduğu gibi, bu RP lere gelen insanlar diğer başlıkları, konuları canlandırır.

Not: Arena fikride ilginç olmuş, biraz kavga dövüş iyi gelir belki herkese :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet kendi aramızda catısmalarımız biraz tatsızlık yaratabilir nede olsa şampiyonun kim olacagı belli... Tabiki WeS_DeX. bildiniz dogru yanıt :D :evil:

Arena güsel bir fikir oldu.Gerceklestirelim bu olayı.
Sen mi?Hadi öle olsun.Bu arada, gerçekten NPC'lerle çarpışmak daha iyi :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Ekip çalışmasında tecrübe kazanmış olursunuz. :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya bu arada, mesela bugün akşam okuldan çıkar çıkmaz (15:35) Badminton kursum vardı, ona gittim.Salı, Cuma, Cumartesi, Pazar girmemde aksaklık olabilir :)

Tabi FOREVIR EKİP Ã?ALIşMASI

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

mesela bugün Badminton kursum vardı,
Vay şu minik raketlerle birbirinize butterfly atılan oyun mu? :evillaugh: :schemes:
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Badminton okulda bizim kort acmıslardı orda oynuoduk.

Fakat okul biraz yüksekteydi oyüzden her esen rüzgarda attıgımız o garip sey ucuodu. :D

fazla bi zewki yoqtu o yüzden ama eglenceli bi oyun.

Özellikle nası atarsan at hep yüz üstü düstügü icin o vurdugumuz alet birbirimizin kafalarına atmak cok zekliydi :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eski mesajları canlandırma işini yapmak biraz zor da... ( benim için) Karakter tanıtımının ötesinde eskiden herkes kendi karakterini sitede oynuyordu. Bu gerçekten insanların benim bildiğim kadarıyla çok hoşuna giden bir şeydi. Bilmiyorum belki herkes bir bakıma kendi karakterini yaşayabilir sitenin içerisinde... : )

Atışmaya gelince atışma niyetinde olan ozanları ben yönetebilirim. Ã?dül de verebilirim... : ) ) ) Ancak katılım yeterince yüksek olursa... Ancak şimdilik başlamak lazım. Eğer atışmaya niyetli iki ozanımız varsa hemen başlayalım. He eğer ben seninle atışmak istiyorum diyen varsa ona da hazırım... : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben varım, ne isterseniz, tabi ilk kez olacağı için henüz tecrubesizim mazur görün :)

Badminton açık havada oynanmaz, kurallarında kapalı mekan diyor.Süper bir oyun.Evet o acayip sopalarla topa vurmak başta zor ama ilerledikçe insan alışıyor.

Tabi kendi karakterini canlandırmak meselesi de güzel :)

-Freddie Mercury
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Su an yurtdisinda oldugum icin siteye pek giremiyorum.Gerci daha fazla girebilirim okul yok :D

Ozan atismasi mi?Guzel olabilir aslinda ama ben yapamam...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yapabilirim ama diyorsun Edmond olmuyor... İstiyorsan atışalım bakalım... : ) ) ) )

Her yaptığın şey ilktir aslında
Sadece bazıları benzer öbür yaptıklarına
Ama fark etmez
Her yürüdüğünde her konuştuğunda
Hatta her sarıldığında kırk yıldır aşık olduğun kadına
İlktir bu senin içindir
Ve tecrubesizsindir her zaman
Ama kimse mazhur görmez göremez.
O nedenle beni mazhur görün deme aşık ozan
Sen de şiirini yazmaya başla...

Not: Atışmada yazılanların hepsi eğlence için kardeş o nedenle ciddiye alma atışma sonuca bağlanmak zorunda da değil... : ) )
HARBE GİDEN
Post Reply